reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dorotka1234... ja zaraz tez siadam do prawka (wkoncu:zawstydzona/y:) Tylko najpier musze dokonczyk krojenie ziemniaczkow do zupki. Mala zasnela wiec chce szybko obiadek zrobic by pozniej wyjsc z nia na spacerek:tak:

reklama
Szczerze to ja sie tez jeszcze dzisiaj nie uczylam :-(
Kaka pamietasz w ktory tydzien dokladnie przesunal ci sie dzidzius na suwaczku na
4 mieisiac ????? mnie sie pewnie zaniedlugo zamieni ale jestem ciekawa kiedy?

Ja właśnie powróciłam ze spacerku...pogoda super choć trochę wieje. Chwile sobie odsapnę i lece sobie kupić nowy stanik bo ten co niedawno kupiłam jakiś taki mały znowu...

Ja właśnie powróciłam ze spacerku...pogoda super choć trochę wieje. Chwile sobie odsapnę i lece sobie kupić nowy stanik bo ten co niedawno kupiłam jakiś taki mały znowu...

Kaka ale ci fajnie :tak:.Ja nie dosc ze nigdy piersi nie mialam:szok: to rosly mi
na pocztaku tzn ja widze roznice i M tez i staly sie one takie pelniejsze ale
od jakiegos czasu zauwazylam ze juz stoja w miejscu nie wiem co to moze znaczyc
jak ktoras tez tak ma to piszcie aha i caly czas mieszcze sie w staniku przed ciaza:-:)-:)-(

reklama
Ja też tak mam :-)
Tylko, że ja przed ciążą miałam całkiem spory biust (75D)...ale stały się twardsze i pobolewają czasem...Dorota 123...nie martw się więc, bo wiem że to po prostu różnie bywa...ja tam się cieszę, że mi nie rosną :-)

Do góry