reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Ja też tak mam :-)
Tylko, że ja przed ciążą miałam całkiem spory biust (75D)...ale stały się twardsze i pobolewają czasem...Dorota 123...nie martw się więc, bo wiem że to po prostu różnie bywa...ja tam się cieszę, że mi nie rosną :-)

Mam nadzieje ze mi jeszcze urosna ale wiesz ja mam male i fajnie jakbym miala
wieksze:rofl2: ale bola mnie caly czas wiec to chyba dobry znak :laugh2:

reklama
Boze dziewczyny jakie to zycie jest niesprawiedliwe :-( mojego przyjaciela dziewczyna
ktora by 5 maja skonczyla 19 lat ZGINELA w wypadku samochodowym :-(
Taka mloda .tacy szczesliwi :-(

Ja sie nałykałam tyle świerzego powietrza że aż jestem śpiaca:zawstydzona/y: Pogoda pikna i jak czasami zawieje to:wściekła/y::wściekła/y:
Dorotka1234.... przykro mi z powodu tej dziewczyny. Takie to jest życie niesprawiedliwe nikt niezna dnia ani godziny.To STRASZNE i smutne

Dobra panienki potrzebuje jakis pomysłów na grilla albo na jakies przekaski do grilla:-p

Ja uwielbiam do grilla Tzatziki (jeśli chcesz przepis służe pomocą)sa pycha!!!!!!!!!!! albo cała główkę czosnku podpiekam na grillu aż zabki będą miękkie i smaruje nimi chleb również podpieczony PYCHA!!!!!!! a skrzydełka z grilla jadłaś?też dobre.Ja ogólnie lubie wszystko mocno spieczone! to dziś grill??? mniam mniam ;)))))

U nas standardowo na grilla mamy: karkówke, boczek, (czasem kiełbacha) skrzydełka (choc dla mnie za mało miecha tam:-p) i sałatka gyros , grecka. Oczywiscie sos czosnkowy:-p
A przepisy potrzebne na sobote wtedy moze bedzie grill taki urodzinkowy;-)
dajta co macie
Minisia podaj na te tzatziki jadłam raz w życiu i mi niepodszedł ale kto wie moze na ten sie skusze:tak:

Tzaziki: jogurt naturalny 500g do tego 2-3 ząbki czosnku zgniecione przez wyciskarke, surowy ogórek nie obrany ze skórki starty na najgrubszym ostrzu, na koniec dodaje przyprawe do tzatzików kupiona w markecie.Mam nadzieje,że bedzie smakowało.SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny,chciałam coscik apropo biustu napisac:-)na codzien niestety mam mały,za mały hehe,myslałam ze ciaza uratuje mnie z opresji,ale nie zmieniło sie az tak jak niektóre z mamusiek mówią,sa owszem nabrzmiałe i cały czas bola,M widzi rózniece hehe,ale mieszcze się w swoim biustonoszu tylko ze bez wkładek;-)To jest moja druga ciaza i duuzo wieksze miałam przy karmieniu jak były pełne mleka,widocznie taka moja natura,ze te mniejsze zawsze muszą byc mniejsze...Sądziłam ze tym razem bedzie inaczej ale tez bez większych zmian.Trzeba czekac na nawał mleczny hihi.

minisia juz sobie spisałam przepis:-p

madzia81 moje tez nie wielkie i tylko pełniejsze i cięższe. I w sumie na upartego tez moge nosic swoje "stare" staniki ale jak ściągałam to takie uczucie jakbym kamienie tam miała. Dlatego zmieniłam na wieksze:-pAle fakt po porodzie to inna bajka:tak::-D
Andzia21 no niestety tak wyszło:-p Moze sie uda

reklama
Antuanet - hihi, nie przejmuj się, mi też frytki wyjątkowo dobrze podchodzą ostatnio :-) I pizza. Na ogół rzadko jadłam i jedno i drugie, ale ostatnio mam czesto ochote. Cebularz?? co to jest??
Mirabelka - tyle, że ja do mięsa mam wstręt już prawie 2 miesiące ! na palcach mogę wilyczy ile mięsa jadłam przez ten czas.... pasztet w święta, 2 krokiety z mięsem, jedna bitka wieprzowa i kawałeczek kurczaka - i to tyle. A co do Greenwaya, to też lubię te bary! aczkolwiek ciasta warzywnego jeszcze nie widziałam i nie próbowałam.
Minisia - u nas Tzatsiki to tez standard przy grillu. czasem zamiast jogurtu daje Bieluchy - też jest świetne !! podstawa to dużo czosnku i ogórka :-)
A co do moich piersi to też stoją w miejscu. Troszkę podrosły, ale od dłuższego czasu przestój...

U nas pogoda też śliczna, ale jakoś nie mam siły już na spacer :-( Zjedliśmy wczorajszą zapiekankę, a teraz cos mnie senność łapie. A jak tam wasze nudności?? skończyły sie?? Mnie wciąż męczą :-( nudnosci i antysmaki.

Czy któraś z was już zna płeć ?? chcecie w ogóle znac czy nie ??

Do góry