reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Przypuszczam, ze do Ars Medicalu i tak trzeba mieć jakieś skierowanie.

Zaprosiłam męża na kolacje...i taraz będę musiała coś dobrego na nią wymyślić:)
Póki co zajadam się winogronami...ale bede musiała podnieść 4 litery i troche chate ogarnąć:)

reklama
Kaka dobry pomysl z ta kolacja :tak: ja tez bym tak zrobila ale nie chce mi sie
stac przy garach :crazy: a pozatym w niedziele przyjedzie do nas kolezanka z mezem
i 4 miesiecznym synkiem KUBUSIEM :-p
Dziewczynki wypadaloby cos kupic temu dziecku jak sie go pierwszy raz widzie?
co o tym myslicie i doradzcie co mam kupic ale cos niedrogiego jakis drobny upominek ??????????????????????????????????????????????????????

Dorotka mi też średnio chce sie stać przy garach..no ale się poświecę dla dobra wyzszego. Zrobie szybką sałatkę i zapiekankę z ziemniaków:)

A dla dziecka Może Kinder nIespodzianka:)

dorotka1234... ano wypadałoby choć z drugiej strony to kupuje sie jak sie DO dziecka jedzie a nie jak przyjezdza do ciebie;-) Ale jak kupisz fajna grzechotke czy cos w ten deseń bedzie milutko.

kaka a do czego tych chcesz go wykorzystać:-p czarownico.

malutka poszła spać wiec idu cosik porobic:tak:
do pozniej

Dopiero terz doczytałam że ma 4 miesiące...więc czekolada odpada hehehe Moze gryzak:)

Wykorzystam go do masażu ale nie tylko pleców heheheh Mam też bitą śmietanę i owoce;-)

Czarna ja wiem ze jak sie do kogos jedzie ale do nich jest w weekend tak ciezko pojechac
bez samochodu wiec oni maja samochod i oni przyjada do nas i dlatego wlasnie musze cos
kupic :-)
Mnie dalej od czasu do czasu kuje ale jest oki dobrze ze nie boli caly czas

Kaka ty masz fajnie z tym twoim M masuje cie non stop :-).
Mnie czasem M pomasowal jak wracalam padnieta z pracy a teraz to moge zapomniec i
wogole moj M jest bardzo malo czuly niestety :-(

reklama
Ach Dorotka nie jest wcale tak różowo ale staram sie żeby było nam miło:)
Teraz trochę mnie M masuje jak mnie boli a tak to też mu sie nie chce...

Do góry