reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Przypuszczam, ze do Ars Medicalu i tak trzeba mieć jakieś skierowanie.

Zaprosiłam męża na kolacje...i taraz będę musiała coś dobrego na nią wymyślić:)
Póki co zajadam się winogronami...ale bede musiała podnieść 4 litery i troche chate ogarnąć:)

reklama
Kaka dobry pomysl z ta kolacja :tak: ja tez bym tak zrobila ale nie chce mi sie
stac przy garach :crazy: a pozatym w niedziele przyjedzie do nas kolezanka z mezem
i 4 miesiecznym synkiem KUBUSIEM :-p
Dziewczynki wypadaloby cos kupic temu dziecku jak sie go pierwszy raz widzie?
co o tym myslicie i doradzcie co mam kupic ale cos niedrogiego jakis drobny upominek ??????????????????????????????????????????????????????

Dorotka mi też średnio chce sie stać przy garach..no ale się poświecę dla dobra wyzszego. Zrobie szybką sałatkę i zapiekankę z ziemniaków:)

A dla dziecka Może Kinder nIespodzianka:)

dorotka1234... ano wypadałoby choć z drugiej strony to kupuje sie jak sie DO dziecka jedzie a nie jak przyjezdza do ciebie;-) Ale jak kupisz fajna grzechotke czy cos w ten deseń bedzie milutko.

kaka a do czego tych chcesz go wykorzystać:-p czarownico.

malutka poszła spać wiec idu cosik porobic:tak:
do pozniej

Dopiero terz doczytałam że ma 4 miesiące...więc czekolada odpada hehehe Moze gryzak:)

Wykorzystam go do masażu ale nie tylko pleców heheheh Mam też bitą śmietanę i owoce;-)

Czarna ja wiem ze jak sie do kogos jedzie ale do nich jest w weekend tak ciezko pojechac
bez samochodu wiec oni maja samochod i oni przyjada do nas i dlatego wlasnie musze cos
kupic :-)
Mnie dalej od czasu do czasu kuje ale jest oki dobrze ze nie boli caly czas

Kaka ty masz fajnie z tym twoim M masuje cie non stop :-).
Mnie czasem M pomasowal jak wracalam padnieta z pracy a teraz to moge zapomniec i
wogole moj M jest bardzo malo czuly niestety :-(

reklama
Ach Dorotka nie jest wcale tak różowo ale staram sie żeby było nam miło:)
Teraz trochę mnie M masuje jak mnie boli a tak to też mu sie nie chce...

Do góry