reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Patusiu, Bartusiu wszystkiego najlepszego
kasia zdrówka dla małej i Gosiu dla ciebie
Mi dopiero teraz udało się położyć młodego na dzremke, już coraz mniej i póżniej śpi. Na dworze zimno, pada, wieje- brrrrr. Zaraz jakiś obiadek, potem zakupki. Asiu oj a na Bip patrzyłaś za pracą???

Na zdjęciowym wstawiłam filmik.

Ostatnia edycja:
wszystkiego najlepszego dzisiejszym kochanym solenizantom - Tusi i Bartusiowi :-):-)

dziś pierwszy dzień bez spaceru od nie wiem kiedy
Seba dziś wolne więc zakupki w domu, ciacho dla mamusi do kawki kupione (i zjedzone też :-))
bigos na sobotę się gotuje, smród w całej chałupie, nawet dobrze że wieje to na klatkę trochę ucieknie smrodku ;-)
ciociobabcią jeszcze nie jestem, mała uparta, strasznie przeżywam , może dlatego że to prawie nasza rocznica porodu, jakby się dało to bym za nią poszła rodzić ;-)

wow, mapety rządziły, i ten wątek "erotyczny" między Piggi i Kermitem, uwielbiałam
albo "świnie w kosmosie" :-D

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów. Zdrówka, uśmiechu na małych pięknych buziach. I szczęśliwego niezapomnianego dzieciństwa.

Ja sie witam w ten wietrzny i biały dzień. Strasznie wieje. Brryyy. No ale ja niestety dziś musze wyjść bo wizyta u gina. A jutro dentysta. Ja to sie mam z tymi lekarzami. Odezwe sie póżniej. Pa pa

CZARNA ja mialam na mysli ze ja I G mamy 2 pokoje No i Oli :tak:Mama ma swoj ale to nie ma znaczenia bo przeciesz nie wejdziemy z Oliwka do nich do lozka :-D:-D:-DWiec dlatego pisalam ze my mamy 2 pokoje :tak:Dzis juz troche cieplej mialysmy w sypialni Oliwka byla w spiworze i jeszcze kocem przykryta bo ten spiwor nie jest za gruby Raczki miala troche chlodne ale jak karczek sprawdzalam to bylo ok :tak:

Witam sie
mlody zrobil mi dzisiaj pobudke o 6:eek:i za nic w swiecie spac nie chcial.wiec troche sie pobawilismy i pojechal do zlobka.a ja zabieram sie za dalsze szukanie pracy..kurcze ja juz nadzieje trace ze w tym miescie (jak i pewnie wszedzie) znajdzie sie dla mnie jakas normalna praca...a nie tynkarz, spawacz itp...jedyne co normalne to zrywacz pieczarek:eek:powiedzmy normalne.zadnej biurowej, zadnej w sklepie...tylko na budowach albo przedstawiciele handlowi z dosw min 2 lata albo telemarketerzy bez stalej pensji ...cholera no :-(
Wspolczuje z ta praca I zycze POWODZENIA a swoja droga to ja jak bede w nastepnym roku szukac w drugiej polowie roku to tez juz mam obawy Bo pewnie w tej kwestji sie za wiele na plus nie zmieni :no:
Asiu a na weekendy jakbys szla czasem do pracy to nie mozesz Rafalka u mamy zostawic?

A my na obiad mamy dzisiaj Canelloni ze szpinakiem :-) wczoraj robione, dzisiaj będzie zapieczone... szkoda tylko, że ja dużo jeść nie mogę :eek: jedynie odrobinke
A dlaczego nie mozesz?????????????
Aaaa..mapety też pamiętam !!!!
I żabę Monikę i Kulfona :-) ale Fraglesów nie.... no ale ja to młoda jestem w porównaniu z Wami, więc mam prawo nie pamiętać :-D:-D:-D
To dokladnie tak jak ja :tak::-D:-D:-D;-)
Ja przepraszam,ze się tak wtrącam w rozmowę, ale wpadłam złożyć spóźnione :zawstydzona/y: życzenia dla wczorajszych solenizantów

Haneczko, Kacperku i Maćki dwa
życzę Wam w dniu pierwszych urodzin
kolorowej tęczy i uśmięchniętego słoneczka!!!

Teraz Serdeczne życzenia w dniu Edukacji Narodowej - z tego co pamiętam, to na pewno Magdziunia obchodzi to święto i zdaje się, że Moli

U mnie trochę sajgon, bo Martyna w niedzielę wieczorem dostała temperatury, płakała, że ją buzia boli i okazało się, że ma zapalenie gardła. Kolejny antybiotyk i tydzień w domu :-( W poniedziałek prawie cały czas z nią siedziałam, bo gorączkowała, ale od wczoraj jest lepiej. Jutro do kontroli.

Pozdrawiam serdecznie. W wolnej chwili wpadnę i doczytam od weekendu.

Ja rok temu o tej porze leżałam pod kroplówką, jeszcze dwie godziny ...​

ZDROWKA DLA MARTYNKI
:laugh2:MY również życzymy wszystkiego naj dziesiejszym Roczniaczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOj Maly coś dzisiaj Maruda... Pewnie sie nie wyspal, a moze pogoda?:eek:
A jam się rozmarzyła i Gwiazdka stanęła mi przed oczami.... Choinka, cicho, ciemno, za oknem śnieg, w domu cieplutko, ach.... I pachnie świerkiem.... MMMMMMMM.....
Jeny ale sie z Toba rozmarzylam :tak::tak:;-);-)

U nas tez zimno jak cholera Ale spacer 3 godzinny byl Bo szpital (WIESCI NA LEKARZOWYM )i w kauflandzie bylam Od 19 pazdziernika mam WYCHOWAWCZY jeszcze jutro lub w piatek musze tam isc po dokument jeden bo babka na juz nie mogla mi go wypelnic No i jutro lub w piatk do urzedu Jeszcze do piatku umowilam sie z chrzestna na kupno tych kolczykow No i w piatek CHRZESTNY z ciezarna zona (TP na 23 pazdziernik 2009:tak:) i ich 1,8 rocznym synkiem Wpadaja na kawe i ciacho Bo z wiadomych przyczyn an urodzinach 30 padziernika Ich nie bedzie :rofl2:
Troche zalatwianai mnie teraz czeka A taki ziab na dworze :-(

reklama
dorota w biedronie też śpiworki widziałam, dość ciepłe i długie, chyba koło 30zł kosztowały
Aniaaa ja uwielbiam canelloni ze szpinakiem, tak właśnie pomyślałam zeby dorzucić do menu na sobotę

Do góry