reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
Patusiu, Bartusiu wszystkiego najlepszego
kasia zdrówka dla małej i Gosiu dla ciebie
Mi dopiero teraz udało się położyć młodego na dzremke, już coraz mniej i póżniej śpi. Na dworze zimno, pada, wieje- brrrrr. Zaraz jakiś obiadek, potem zakupki. Asiu oj a na Bip patrzyłaś za pracą???
Na zdjęciowym wstawiłam filmik.
kasia zdrówka dla małej i Gosiu dla ciebie
Mi dopiero teraz udało się położyć młodego na dzremke, już coraz mniej i póżniej śpi. Na dworze zimno, pada, wieje- brrrrr. Zaraz jakiś obiadek, potem zakupki. Asiu oj a na Bip patrzyłaś za pracą???
Na zdjęciowym wstawiłam filmik.
Ostatnia edycja:
mirabelka73
Październikowe mamy'08
wszystkiego najlepszego dzisiejszym kochanym solenizantom - Tusi i Bartusiowi :-):-)
dziś pierwszy dzień bez spaceru od nie wiem kiedy
Seba dziś wolne więc zakupki w domu, ciacho dla mamusi do kawki kupione (i zjedzone też :-))
bigos na sobotę się gotuje, smród w całej chałupie, nawet dobrze że wieje to na klatkę trochę ucieknie smrodku ;-)
ciociobabcią jeszcze nie jestem, mała uparta, strasznie przeżywam , może dlatego że to prawie nasza rocznica porodu, jakby się dało to bym za nią poszła rodzić ;-)
wow, mapety rządziły, i ten wątek "erotyczny" między Piggi i Kermitem, uwielbiałam
albo "świnie w kosmosie"
dziś pierwszy dzień bez spaceru od nie wiem kiedy
Seba dziś wolne więc zakupki w domu, ciacho dla mamusi do kawki kupione (i zjedzone też :-))
bigos na sobotę się gotuje, smród w całej chałupie, nawet dobrze że wieje to na klatkę trochę ucieknie smrodku ;-)
ciociobabcią jeszcze nie jestem, mała uparta, strasznie przeżywam , może dlatego że to prawie nasza rocznica porodu, jakby się dało to bym za nią poszła rodzić ;-)
wow, mapety rządziły, i ten wątek "erotyczny" między Piggi i Kermitem, uwielbiałam
albo "świnie w kosmosie"
Mama Maksa
październikowa mama
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów. Zdrówka, uśmiechu na małych pięknych buziach. I szczęśliwego niezapomnianego dzieciństwa.
Ja sie witam w ten wietrzny i biały dzień. Strasznie wieje. Brryyy. No ale ja niestety dziś musze wyjść bo wizyta u gina. A jutro dentysta. Ja to sie mam z tymi lekarzami. Odezwe sie póżniej. Pa pa
Ja sie witam w ten wietrzny i biały dzień. Strasznie wieje. Brryyy. No ale ja niestety dziś musze wyjść bo wizyta u gina. A jutro dentysta. Ja to sie mam z tymi lekarzami. Odezwe sie póżniej. Pa pa
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA ja mialam na mysli ze ja I G mamy 2 pokoje No i Oli Mama ma swoj ale to nie ma znaczenia bo przeciesz nie wejdziemy z Oliwka do nich do lozka Wiec dlatego pisalam ze my mamy 2 pokoje Dzis juz troche cieplej mialysmy w sypialni Oliwka byla w spiworze i jeszcze kocem przykryta bo ten spiwor nie jest za gruby Raczki miala troche chlodne ale jak karczek sprawdzalam to bylo ok
Asiu a na weekendy jakbys szla czasem do pracy to nie mozesz Rafalka u mamy zostawic?
U nas tez zimno jak cholera Ale spacer 3 godzinny byl Bo szpital (WIESCI NA LEKARZOWYM )i w kauflandzie bylam Od 19 pazdziernika mam WYCHOWAWCZY jeszcze jutro lub w piatek musze tam isc po dokument jeden bo babka na juz nie mogla mi go wypelnic No i jutro lub w piatk do urzedu Jeszcze do piatku umowilam sie z chrzestna na kupno tych kolczykow No i w piatek CHRZESTNY z ciezarna zona (TP na 23 pazdziernik 2009) i ich 1,8 rocznym synkiem Wpadaja na kawe i ciacho Bo z wiadomych przyczyn an urodzinach 30 padziernika Ich nie bedzie
Troche zalatwianai mnie teraz czeka A taki ziab na dworze :-(
Wspolczuje z ta praca I zycze POWODZENIA a swoja droga to ja jak bede w nastepnym roku szukac w drugiej polowie roku to tez juz mam obawy Bo pewnie w tej kwestji sie za wiele na plus nie zmieniWitam sie
mlody zrobil mi dzisiaj pobudke o 6i za nic w swiecie spac nie chcial.wiec troche sie pobawilismy i pojechal do zlobka.a ja zabieram sie za dalsze szukanie pracy..kurcze ja juz nadzieje trace ze w tym miescie (jak i pewnie wszedzie) znajdzie sie dla mnie jakas normalna praca...a nie tynkarz, spawacz itp...jedyne co normalne to zrywacz pieczarekpowiedzmy normalne.zadnej biurowej, zadnej w sklepie...tylko na budowach albo przedstawiciele handlowi z dosw min 2 lata albo telemarketerzy bez stalej pensji ...cholera no :-(
Asiu a na weekendy jakbys szla czasem do pracy to nie mozesz Rafalka u mamy zostawic?
A dlaczego nie mozesz?????????????A my na obiad mamy dzisiaj Canelloni ze szpinakiem :-) wczoraj robione, dzisiaj będzie zapieczone... szkoda tylko, że ja dużo jeść nie mogę jedynie odrobinke
To dokladnie tak jak ja ;-)Aaaa..mapety też pamiętam !!!!
I żabę Monikę i Kulfona :-) ale Fraglesów nie.... no ale ja to młoda jestem w porównaniu z Wami, więc mam prawo nie pamiętać
ZDROWKA DLA MARTYNKIJa przepraszam,ze się tak wtrącam w rozmowę, ale wpadłam złożyć spóźnione życzenia dla wczorajszych solenizantów
Haneczko, Kacperku i Maćki dwa
życzę Wam w dniu pierwszych urodzin
kolorowej tęczy i uśmięchniętego słoneczka!!!
Teraz Serdeczne życzenia w dniu Edukacji Narodowej - z tego co pamiętam, to na pewno Magdziunia obchodzi to święto i zdaje się, że Moli
U mnie trochę sajgon, bo Martyna w niedzielę wieczorem dostała temperatury, płakała, że ją buzia boli i okazało się, że ma zapalenie gardła. Kolejny antybiotyk i tydzień w domu :-( W poniedziałek prawie cały czas z nią siedziałam, bo gorączkowała, ale od wczoraj jest lepiej. Jutro do kontroli.
Pozdrawiam serdecznie. W wolnej chwili wpadnę i doczytam od weekendu.
Ja rok temu o tej porze leżałam pod kroplówką, jeszcze dwie godziny ...
Jeny ale sie z Toba rozmarzylam ;-);-)MY również życzymy wszystkiego naj dziesiejszym Roczniaczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOj Maly coś dzisiaj Maruda... Pewnie sie nie wyspal, a moze pogoda?
A jam się rozmarzyła i Gwiazdka stanęła mi przed oczami.... Choinka, cicho, ciemno, za oknem śnieg, w domu cieplutko, ach.... I pachnie świerkiem.... MMMMMMMM.....
U nas tez zimno jak cholera Ale spacer 3 godzinny byl Bo szpital (WIESCI NA LEKARZOWYM )i w kauflandzie bylam Od 19 pazdziernika mam WYCHOWAWCZY jeszcze jutro lub w piatek musze tam isc po dokument jeden bo babka na juz nie mogla mi go wypelnic No i jutro lub w piatk do urzedu Jeszcze do piatku umowilam sie z chrzestna na kupno tych kolczykow No i w piatek CHRZESTNY z ciezarna zona (TP na 23 pazdziernik 2009) i ich 1,8 rocznym synkiem Wpadaja na kawe i ciacho Bo z wiadomych przyczyn an urodzinach 30 padziernika Ich nie bedzie
Troche zalatwianai mnie teraz czeka A taki ziab na dworze :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ZAPOMNIALAM sorki za post pod postem
NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW :-)
NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW :-)
reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dorota w biedronie też śpiworki widziałam, dość ciepłe i długie, chyba koło 30zł kosztowały
Aniaaa ja uwielbiam canelloni ze szpinakiem, tak właśnie pomyślałam zeby dorzucić do menu na sobotę
Aniaaa ja uwielbiam canelloni ze szpinakiem, tak właśnie pomyślałam zeby dorzucić do menu na sobotę
Podziel się: