reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
ja rok temu wygladalam tak zdjęcie z 12 https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...rze-mamus-pazdziernikowych-17444/index52.html
A
agamir
Gość
HAniu, KAcperku,Maciusiu wszystkiego NAJ . Gratulacje dla rodziców. Słonca, radości , duzo prezentów i buziaki
No to moje drogie Panie jestem mamą od 4 godzin i 56 minut
.
No cóż ja jeszcze rodzę;-)
Sto lat dla Kacperka i Maciusiów
Załączniki
STO LAT DLA Hani,Kacperka, Macka i Macka;-);-);-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samych radosnych chwil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzien dobry i to chyba na tyle;-) Czekam na babe z banku, ma byc dzis ale blizej ktorej godz. bedzie sie nie okreslila, wiec czekam
Samych radosnych chwil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzien dobry i to chyba na tyle;-) Czekam na babe z banku, ma byc dzis ale blizej ktorej godz. bedzie sie nie okreslila, wiec czekam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGP DLA HANECZKI ,KACPERKA I 2 MACIUSIOW
:-) ROSNIJCIE ZDROWO I WESOLO :-)
Ja sie witam Noc mialam ciezka jak to ostatnio zwykle bywa Oliwka budzila sie do godziny 3 dwa razy a o 3 sie przesikala i musialam ja przebrac wiec sie obudzila :-(
I taka obudzona byla do 6 :-(
Wzielam ja do G do lozka i siedziala na lozku miedzy nami Skakala po nas Gadala do nas itp Normalnie koszmar Pozniej godzinka spania i zas na nogach :-(
MINSIA ja mam nadzieje ze bedzie tak jak siostra Twojego bylego mowiala ze jest chory I ZE ZAPLACI :-)
AGAMIR trzymam kciuki i czekamy caly czas na wiesci :-)
My dzis w domu a ja jakos nie mam nastroju I zla jestem :-(
BEZ KIJA NIE PODCHODZ
:-) ROSNIJCIE ZDROWO I WESOLO :-)
Ja sie witam Noc mialam ciezka jak to ostatnio zwykle bywa Oliwka budzila sie do godziny 3 dwa razy a o 3 sie przesikala i musialam ja przebrac wiec sie obudzila :-(
I taka obudzona byla do 6 :-(
Wzielam ja do G do lozka i siedziala na lozku miedzy nami Skakala po nas Gadala do nas itp Normalnie koszmar Pozniej godzinka spania i zas na nogach :-(
MINSIA ja mam nadzieje ze bedzie tak jak siostra Twojego bylego mowiala ze jest chory I ZE ZAPLACI :-)
AGAMIR trzymam kciuki i czekamy caly czas na wiesci :-)
My dzis w domu a ja jakos nie mam nastroju I zla jestem :-(
BEZ KIJA NIE PODCHODZ
reklama
Dziękujemy za życzonka i również życzymy wszystkiego naj.... Hanusi Kacperkowi i Maćkowi :-)Aż sie poryczałam jak czytam wasze życzenia i sobie wspominam jak to było rok temu...ja już 5 godzin po porodzie jestem :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: