reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wklejanie tych zdjęć zajęło mi godzinę , myślałam że już się nie uda....:eek:

STO LAT DLA HANECZKI I MACIUSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Załączniki

• DSC00777.jpg
    DSC00777.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00786.jpg
    DSC00786.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00780.jpg
    DSC00780.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00792.jpg
    DSC00792.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 28
STO LAT DLA Hani,Kacperka, Macka i Macka;-);-);-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samych radosnych chwil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzien dobry i to chyba na tyle;-) Czekam na babe z banku, ma byc dzis ale blizej ktorej godz. bedzie sie nie okreslila, wiec czekam:sorry:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGP DLA HANECZKI ,KACPERKA I 2 MACIUSIOW
:-) ROSNIJCIE ZDROWO I WESOLO :-)

Ja sie witam Noc mialam ciezka jak to ostatnio zwykle bywa Oliwka budzila sie do godziny 3 dwa razy a o 3 sie przesikala i musialam ja przebrac wiec sie obudzila :-(
I taka obudzona byla do 6 :-(
Wzielam ja do G do lozka i siedziala na lozku miedzy nami Skakala po nas Gadala do nas itp Normalnie koszmar Pozniej godzinka spania i zas na nogach :-(
MINSIA ja mam nadzieje ze bedzie tak jak siostra Twojego bylego mowiala ze jest chory I ZE ZAPLACI :-)
AGAMIR trzymam kciuki i czekamy caly czas na wiesci :-)

My dzis w domu a ja jakos nie mam nastroju I zla jestem :-(
BEZ KIJA NIE PODCHODZ

reklama
Dziękujemy za życzonka i również życzymy wszystkiego naj.... Hanusi Kacperkowi i Maćkowi :-)Aż sie poryczałam jak czytam wasze życzenia i sobie wspominam jak to było rok temu...ja już 5 godzin po porodzie jestem :-)

Załączniki

• 100_1925.jpg
    100_1925.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 24
  • 100_1941.jpg
    100_1941.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 24
  • Zdjęcie021.jpg
    Zdjęcie021.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Do góry