reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Czarna mnie się najbardziej ta pierwsza bluzeczka podoba
Minisia oj nerwowo u ciebie od poniedziałku
Agamir obyś jeszcze trochę wytrzymała w dwupaku!!
Magdziunia witaj spowrotem po udanym wypoczynku

A ja zabukowałam dziś szczepienie Lenki na środę po południu, bo tu mamy na 12mcy i potem ostatnia za miesiąc i do 5 roku życia spokój.... ale aż się boję co to będzie:-(
U nas dziś pięknie więc cała suszarka prania w ogrodzie no a na wieczór prasowanie....
Lenka teraz śpi, Karolina u koleżanki M jeszcze nie ma z roboty a ja spijam herbatkę:tak:

U nas juz po kolacji. Raduś myka spać, jak Jula będzie oglądać dobranockę. Mam patent, żeby wcisnąć Młodemu mleko modyfikowane. W zeszłym tygodniu spróbowałam dać Radusiowi picie ze słomką, ale że nie za bardzo skumał, więc nabrałam w słomkę soku i przytrzymałam zatkniętą palcem. Jak miał drugi koniec w buzi, puściłam palec. I tak kilka razy. Potem dałam mu znów sprobować popić samemu, a on, jak gdyby nic, zacząc ssać z tej słomki!!!!!!!! Myślałam, że to przypadek, ale teraz pije normalnie. Nauczył się też pić ze zwykłego kubka. smiesznie to wygląda, bo on zamiast pić jak dorośli, to siorbie, jakby to zupa w talerzu była:tak::-D:laugh2::cool2:. Taka mała rzecz, a jestem z niego dumna:laugh2:
Buziam mocno na dobranoc, czekam na m jak milosc i ide potem na nową lekturkę:-D
Czarna, fajnie, że jakaś zmiana!!!!!!! Jakaś? zajeb....a!!!!!!!!! :))))))))))

Ostatnia edycja:
P1010274.jpg
P1010266.jpg
P1010276.jpg
Znalazłam właśnie zdjęcia mojej damy, w wieku 11mies.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Domi interesy życia robimy hihii

Gosia ładniutka ta twoja panienka.

A ja wypiłam lamkę wina i jakoś mi tak dobrze się zrobiło;-)

Dziewczyny wyslalam wszystkim zaproszenia do zamknietej grupy spolecznosciowej , mozemy wklejac tam wszyscy zdjecia, pisac i takie tam.wiem wiem ze jest zamkniety watek ale nie wszystkie maja tam dostep, a tam beda mialy dostep wszystkie z pazdziernika ktore beda chcialy oczywiscie sie pokazac nam, a nie calemu swiatu.powinnyscie dostac zaproszenia, jakby ktos nie dostal to piszcie na PW.
to jest link do tej grupy
Forum BabyBoom - Pazdziernik 2008 Fotki

reklama
Do góry