reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Hej ja siedze w pracy ale mam już serdecznie dość ale chce wytrzymać do nastepnej wizyty, ale nie wiem czy mi sie uda, wczoraj byliśmy na zakupach i kupiłam dziny takie z golfem i dwie bluzki, bo już się w moje nie mieszczę. Trawa nie posiana więc czekamy aż przestanie lać. Ja biore Feminatal N.

Ja też już nie mieszczę się w swoje ciuszki, chociaż od począt5ku ciąży schudłam jakieś 2 kg a brzuszek coraz większy. Jak tak czytam że Wam waga się podnosi to się zastanawiam czy ze mną jest wszystko ok:-(.
26 idę do lekarza to mu powiem o tym.
Może to po tym że dopiero jakiś tydzień nie zwracam:no:.
I nawet lepiej się już czuję;-).
Teraz zaczynam dopiero zauważać uroki ciąży:happy:.

czesc Natusia serdecznie podrawiam nie martw sie ja schudlam 5 kg i dopiero odzyskalam 300 gr a brzuszek minimalny nie widoczny dalej chodze a swoich ciuszkach ktore sa jeszcze dla mnie luzne

No tak agamir ale u mnie brzuszek już spory.
mam nadzieję że juz niedługo będę narzekać że za dużo przytyłam:laugh2:
Tak to jest juz z nami - kobietami. Nie masz problemu to zaraz sobie coś wymyślisz:baffled:

Ja jestem pół kilo na plusie..i mi sie guzik od spdni wżynał w brzuch wiec mama wszyła mi gumowe kliny po bokach i jest ok.

agamir a który to tydzień?
bo mi to tak dopiero ze dwa tygodnie brzuszek się powiększa czyli gdzieś od ok 12 tyg. Wcześniej też nic nie było widać.

reklama
Agamir ale ja przed ciążą nosiłam rozmiar 42 wieć musze uwazać zeby nie wygladać jak potwór.

Noga znowu daje mi sie we znaki...ale udało mi sie wstawić pranie.

Dorotka mi apetytu narobiła i dziś są gołabki:)

Do góry