dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Nie poczytalam was bo nie mam sil Wczoraj w nocy bylismy z Oliwka na Pogotowiu:-(Ale od poczatku Od soboty popoludnia Oliwka bardziej marudzaca I nic praktycznie nie jadla Wczoraj tak samo prawie nic Zjadla troche kaszki i danonka I caly dzien jeczala Od soboty jakas dziwna wysypka na buzi I jak wczoraj sunela to Po godzinie obudzila sie z bardzo strasznym placzek Po 40 minutach rykow i jej strasznego wyginania sie przyjechalo pogotowie Zabralo nas do szpitala Tam wypila smecty ale zwymiotowala ja I dostala czopek i usnela z placzu i zmeczenia Dopila na pol spiaco troche smecty Wczesniej kolo 19 goraczka 38,3 W domu bylismy po 24 a od 4 zas jazda Ryki i temperatra 39 :-(Usnela na godzine i obudzila sie cala spocona Teraz niby chce spac ale caly czas jeczy Teraz temperatura spadla Po czopku do 37,5 Mowie wam jakas masakra Kolo 9 jedzimy z kolezanka i jej tez coreczka do lekarza nie wiem co to Oliwce moze byc GORACZKA,BOL BRZUCHA,WYSYPKA,I BRAK APETYTU :-(
Dobrze ze teraz mam 3 dni wolnego
Dobra udalo mi sie troche poczytac
MINISIA ciesze sie bardzo ze imprezka udana A tak z ciekawosci Robilyscia razem z JUSTYNKA ?Tak z ciekawosci pytam bo wczesniej cos wspominalas i wtedy wydawalo mi sie ze razem mialyscie zamiar robic urodzinki
Lilianko wszystkiego dobrego
ANIU wspolczuje ze nie masz wiesci Ale jak to sie mowi ze BRAK WIESCI TO DOBRE WIESCI ja wychodze z zalozenia ze jakby cos bylo nie tak tfu tfu tfu to juz dawno byscie sie o tym dowiedzieli Ale wspolczuje tego czekania :-(U nas Oliwka ma problem z zasypianiem na noc I nie wiem czy spiwor w czyms pomoze My mamy i nic nie pomaga
GOSIU witaj dobrze cie widziec
Ja padam na pysk Glowa mnie boli ze zmeczenia Wczoraj udalo mi sie oliwce kupic fajne buciczki A sobie kurtke na teraz
MILEGO DNIA
Dobrze ze teraz mam 3 dni wolnego
Dobra udalo mi sie troche poczytac
MINISIA ciesze sie bardzo ze imprezka udana A tak z ciekawosci Robilyscia razem z JUSTYNKA ?Tak z ciekawosci pytam bo wczesniej cos wspominalas i wtedy wydawalo mi sie ze razem mialyscie zamiar robic urodzinki
Lilianko wszystkiego dobrego
ANIU wspolczuje ze nie masz wiesci Ale jak to sie mowi ze BRAK WIESCI TO DOBRE WIESCI ja wychodze z zalozenia ze jakby cos bylo nie tak tfu tfu tfu to juz dawno byscie sie o tym dowiedzieli Ale wspolczuje tego czekania :-(U nas Oliwka ma problem z zasypianiem na noc I nie wiem czy spiwor w czyms pomoze My mamy i nic nie pomaga
GOSIU witaj dobrze cie widziec
Ja padam na pysk Glowa mnie boli ze zmeczenia Wczoraj udalo mi sie oliwce kupic fajne buciczki A sobie kurtke na teraz
MILEGO DNIA
Ostatnia edycja: