reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam sie wieczorkiem musze sie pochwalic:-D
moja niunia wlasnie poszla spac ponewaz wpadli wieczorem znajomi i przyniesli Werci prezenty jutro wkleje na fotkowy oraz slicznego torcika urodzinowego:-Dale my jutro i tak kupimy bo ten zostal juz nadjedzony poniewaz cala zabawa polegala na tym zeby mala sie nim ubrudzila :rofl2:i jednak chyba nie wezmiemy tego ze zdjeciem ale wlasnie jakiegos z masy cukrowej:tak:

reklama
no mialam dobrego nauczyciela inaczej bym siedziala i patrzyla w sufit:cool2:
:cool2::cool2::cool2::cool2:
A ja dalej bez wieści...szlak mnie trafia... nawet nie wiem gdzie i kogo mogę pytać ... ehhh... Szymek grzeczny cały dzień, więc i my mamy luz.
kurde współczuje tego stresu:no::no::no:
asiu o co wyszł słonko, bo u mnie pogoda super, młody odbił sobie wczorajsze siedzenie w domu
aniu może sms dojdzie
minisia ja ledwo łapie swój z powietrza a nadajnik jest w biurze

A u nas dzisiaj kupa roboty zrobiona, zostały jeszcze 3 płyty ale przy nich będzie troche zabawy i pauzy, bo jak położymy przykryjrmy sobie dotychczasową dziure w kotłowni, więc musimy wszystko co duże pokupować i wpakować na góre, ale już tak fajnie widać co i jak.
no super ze robota idzie w takim tempie:tak:
Witam sie wieczorkiem musze sie pochwalic:-D
moja niunia wlasnie poszla spac ponewaz wpadli wieczorem znajomi i przyniesli Werci prezenty jutro wkleje na fotkowy oraz slicznego torcika urodzinowego:-Dale my jutro i tak kupimy bo ten zostal juz nadjedzony poniewaz cala zabawa polegala na tym zeby mala sie nim ubrudzila :rofl2:i jednak chyba nie wezmiemy tego ze zdjeciem ale wlasnie jakiegos z masy cukrowej:tak:
eee kobieto widzę ze i życie towarzyskie u was kwitnie SUPER

U nas dzionek lekko zalatany. Byliśmy u chrześniaka M na urodzinkach tam mały przewrócił krzesło na siebie i rozciął sobie koło oka i nabił guza przy samym ciemiączku:-:)-:)-( Mam nadzieję ze nic nie bedzie się działo:no::no: A potem przywalił nad drugim oczkiem. Więc wygląda jak Michalczewski po walce:sorry:
Kurde szkoda że nasze siatkarki przegrały mam nadzieje ze jutro wywalcza brąz:tak::tak:
A ja zaraz idu na filmik z M:rofl2:
Buziaki

Hej mamuśki :-D

Ja dziś się o niebo lepiej czuję. Za to M padł jak betka :-(żeby tylko małego nie dopadło....

Wczoraj zabrałam małego do rodziców co by mi pomogli w opiece bo ja sił nie miałam a M całkiem uziemiło w łóżku. Okazało się że siostra robi ognisko na które przy okazji się załapałam :-D Było bardzo miło i widziałam się z kilkoma osobami których dawno nie widziałam :-D

Witam
my dzisiaj troche szybciej.pije kawe, mlody niszcze gazete , na dworze pizdzi strasznie...
patqa kolo 18 wyszlo slonce wiec na spacer poszlismy.ale ta pogoda jakas taka dziwna tu.mam wrazenie ze w kazdej chwilimoze zaczac padac
Aniaaa dzwonilas?

Hej.

Mam nadzieję, ze nie bedzie to odczytane jako szczyt dwulicowosci ale dzieci nic nie mają do naszych kłótni...

Lilianko! Sto lat w dniu Twojego święta!

Czesc Mamusie! Dawno Mnie nie bylo i bardzo za to przepraszam. Nie sadzilam, ze reszta jest taka wytrwala, ze pisac nawet kilka razy dziennie, jak wczesniej. Nasz Radus niedlugo tez konczy roczek. Chodzi, gada, ma 8 zebow i ciagle je (nadal karmie piersia, bo uczulenie na krowie mleko nie przeszlo), wrecz pochlania :) Julka to juz duza panna i w wielu rzeczach jest mi pomocna :*
Niedlugo z M. (byc moze na Boze Narodzenie) wylądujemy po drugiej stronie oceanu. To dzieciaki beda mialy frajde, bo wszyscy z rodziny wlasnie tam :)
Caluje Was mocno Kochaniutkie. Wklejam kilka fotek:
Obraz 718.jpgObraz 740.jpg

:***************************:cool2:

Wrócić mają dopiero 14 października (przyszła środa), więc sporo czasu jeszcze. Nie da się dodzwonić ani do Ambasady w Laosie ani w Wietnami - i tu i tu jest Ambasada. A wieści dalej żadnych... chłopak siostry też nic nie wie... ehhh...jutro rano będę dalej dzwonić. Z ostatnich ich wieści wynika, że byli w byłej stolicy Laosu, a to jest na północy (nie na samej północy, ale w północnej połowie), a doczytałam, że tajfun przeszedł głównie przez południe, bliżej granicy z Kambodżą, gorzej jak już wtedy w Wietnamie byli, albo w między czasie na południe się przemieścili...

Jak usypiacie dzieci w dzień?? U nas os tygodnia to koszmar, bo Szymek ciągle wstaje...jest nieprzytomny ze zmęczenia, ale wstaje w łóżeczku.... wieczorem nie ma tego problemu ...

reklama
Ania trzymam kciuki!!!
u nas usypianie od jakis 2 tyg znowu idzie ciezko.ale to chyba wina zebow znowu bo idzie czworka na dole.bez sensu troche bo dwojek u gory nie ma jeszcze.mlody tez wstaje i spac nie chce a jest tak zmeczony ze co 2 kroki na podlodze sie kladzie a spac nie chce.wogole tylko na rece by chcial mimo ze noszony nigdy nie byl.stoi i rece wyciaga.
ja dzisiaj wieczorem jade do mamy na pare dni.musze pogadac z jakimis ludzmi bo dostaje sama na glowe tylko z mlodym.i dol mi sie porzadny wlacza wiec czas sie ogarnac.

Do góry