reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

to u nas to samo :zawstydzona/y: tak zmęczony, że wstaje i przewraca się, ale spać nie pójdzie... teraz na szczęście śpi, ale chyba z godzina z nim walczyłam, żeby zasnął... chyba mu śpiwór kupię, moze to pomoże...przynajmniej nie będzie w nim mógł wstać, to może zaśnie ...

reklama
to u nas to samo :zawstydzona/y: tak zmęczony, że wstaje i przewraca się, ale spać nie pójdzie... teraz na szczęście śpi, ale chyba z godzina z nim walczyłam, żeby zasnął... chyba mu śpiwór kupię, moze to pomoże...przynajmniej nie będzie w nim mógł wstać, to może zaśnie ...
spiwor przerabialismy.jest jeszcze gorzej bo mu sie nogi placza i wstac nie moze i jeszcze barzdiej placze

Dzien doberek, a raczej dobry wieczor;-)
U nas dzisiaj tak troche na wariackich papierach...rano szybko obiad, bo pozniej mial facet przyjechac z kasa na rzeczoznawce i pomierzyc dokladnie pokoje bo juz kupuje farbe na sciany, potem manufaktura, chcialam jakies buty sobie kupic, aze nie mialam pojecia ze jest jakies 4 fashion week to ludzi w cholere, i zaliczy;ismy tylko mc donald'sa no i butow nie kupilam...troche jestem zla bo juz sie nastawilam, chociaz w zasadzie nawet nie wiedzialam jakie chce, mialam nadzieje ze cos wopadnie mi w oko. Poza tym bylam w firmowym sklepie chicco i powiem wam ze ten stoliczek edukacyjny z ich firmy na allegro kosztuje 125 zl a w sklepie 200, w smyku stoliczek edukacyjny z fishera price 380 a na allegro 250 tu z lodziego....wiec roznica ogromna!!!!!!!!

Teraz ide wypic jeszcze kawke i poszaleje troche z robalami, bo mlody wstal przed 19 wiec na bank posiedzi do 10-11:eek:

minisia pisz jak impreza
gosia pewnie ze wytrwaliśmy wpadaj częściej
Ania trzymam kciuki zeby zadzwonili
marma zdrówka
magda to jednak się udało, bo wczesniej nie doczytałam
asia wieje, wieje

A my dziś głównie w domu, mimo ze mieliśmi kilka przymiarek na wyjscie do lasu- bo tam tak nie wieje. Zaliczyliśmy tylko zawody crossowe może 30 minut- młody zachwycony tyle brrrrrr dookoła.Potem teście gdzie się wszyscy zjechali. Jest 7 ząbek

Heloł
ale mnie nie było długooooo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przepraszam, przepraszam... wstyd...wstyd...wstyd.... czekam na zasłużoną burę :sorry::sorry::sorry:
U nas stara bida, mały rozrabia, ja mam sajgon w domu, za tydzień urodziny Szymcia, a ja chciałabym co nieco przygotować. Np małemu troszkę pokój urządzić, znaczy ukolorowić, bo ni chusteczki nie chce w nim siedzieć, ani się bawic, lepsze garki, szuflady i mamaaaa :rofl2:

Pojechaliśmy dziś z M na zakupy, on chciał kurtkę, ja buty, no i do ikei, pożarliśmy sie z chłopem strasznie, bo nogi zdarte a zakupów ni ma :no:. Ja kwękałam, on jeszcze bardziej, no i dupa z wyjazdu, chociaż w sumie kupilismy pare pierdół, ale za to bedziem dziś spać du.....mi do siebie :cool2:....jutro mu przejdzie.

Za to u 'Was się dzieje!

Minisia, jak tam w Y-u???? Ciesze się, że już masz mężusia przy sobie, widać kwitniesz, no i zapału do działania ci nie brak, normalnie baba z j...mi z Ciebie!!! Super :-)

Magdasf czyli niebawem u Ciebie zaczniemy parapetówkę planować :cool2: uwielbiam takie wiesci, aż serce rośnie :-)

Aniaaaa współczuję :-(, u nas też ząbki na tapecie chyba, bo Szymcio raz je, raz nie, marudzi, stęka, kwęka i tylko jeżdżenie paluchem po dziąsłach mu sie podoba...

Czarna robisz remont kuchni?

oj to tyle na począteczek....

resztę też nadrobie, chociaż pokróce przelecę ostatnie strony...

Minisia fajnie ze imprezka udana, ciekawe jak nasz roczniak za tydzien sie popisze

Imprezka sie udala chociaz jak tak dzieciaki szaleja i halas to ja za dlugo nie wysiedze bo trzeba miec oczy wokolo glowy ale coz to byl ich dzien wiec trzebabylo dac rade, pokoik slicznie byl ustrojony, jedzonko pyszne, dzieci zadowolone a to najwazniejsze sprobuje moze cos wkleic dzis ale nie obiecuje bo padam na twarz :-D a jeszcze goscie zaraz wpadna :-p ja mialam miec jutro wolne ale kumpela poprosila zebym ja zstapla za to piatek bede miala wolny ehh znow trzeba o 6 wstac:wściekła/y::sorry:
wanilia witam :)
ania trzymam kciuki za pomyslne i szybke wiadomosci..:tak:
ZDJECIA DODANE

Ostatnia edycja:
My dziś powizycie u teściów. Bartek się wyszalał, dziadkowie nacieszyli wnukiem.
Dzień więc udany.
teraz padam ze zmęczenia więc śmigiem do łużeczka

Do jutra. Spokojmych i przespanych nocek Wam yczymy!:tak:

reklama
my po nie planowanym weekendzie u moich rodziców, zadowoleni, babcia zajęła się Igą i po dwóch dniach męczarni z ząbkami wreszcie odpoczęłam
no to ząbków mamy 11, pchają się szalone tak szybko ;-) dziwnie teraz jak myję paszczękę z tylu wyczuwać czwórki i piątki
T. był w noc na firmowej imprezie to też mógł bez nas wypocząć ;-)
mnie chyba jakiś wirus dorwał, czuję się jakbym piec wewnątrz miał, gorączka niby niewysoka bo 37,8 ale mam nadzieję że po miodku cytrynie i rutinacei przejdzie
Gosia super że zajrzałaś :tak:

Do góry