to u nas to samo tak zmęczony, że wstaje i przewraca się, ale spać nie pójdzie... teraz na szczęście śpi, ale chyba z godzina z nim walczyłam, żeby zasnął... chyba mu śpiwór kupię, moze to pomoże...przynajmniej nie będzie w nim mógł wstać, to może zaśnie ...
reklama
blond_20
Czarownica
spiwor przerabialismy.jest jeszcze gorzej bo mu sie nogi placza i wstac nie moze i jeszcze barzdiej placzeto u nas to samo tak zmęczony, że wstaje i przewraca się, ale spać nie pójdzie... teraz na szczęście śpi, ale chyba z godzina z nim walczyłam, żeby zasnął... chyba mu śpiwór kupię, moze to pomoże...przynajmniej nie będzie w nim mógł wstać, to może zaśnie ...
Dzien doberek, a raczej dobry wieczor;-)
U nas dzisiaj tak troche na wariackich papierach...rano szybko obiad, bo pozniej mial facet przyjechac z kasa na rzeczoznawce i pomierzyc dokladnie pokoje bo juz kupuje farbe na sciany, potem manufaktura, chcialam jakies buty sobie kupic, aze nie mialam pojecia ze jest jakies 4 fashion week to ludzi w cholere, i zaliczy;ismy tylko mc donald'sa no i butow nie kupilam...troche jestem zla bo juz sie nastawilam, chociaz w zasadzie nawet nie wiedzialam jakie chce, mialam nadzieje ze cos wopadnie mi w oko. Poza tym bylam w firmowym sklepie chicco i powiem wam ze ten stoliczek edukacyjny z ich firmy na allegro kosztuje 125 zl a w sklepie 200, w smyku stoliczek edukacyjny z fishera price 380 a na allegro 250 tu z lodziego....wiec roznica ogromna!!!!!!!!
Teraz ide wypic jeszcze kawke i poszaleje troche z robalami, bo mlody wstal przed 19 wiec na bank posiedzi do 10-11
U nas dzisiaj tak troche na wariackich papierach...rano szybko obiad, bo pozniej mial facet przyjechac z kasa na rzeczoznawce i pomierzyc dokladnie pokoje bo juz kupuje farbe na sciany, potem manufaktura, chcialam jakies buty sobie kupic, aze nie mialam pojecia ze jest jakies 4 fashion week to ludzi w cholere, i zaliczy;ismy tylko mc donald'sa no i butow nie kupilam...troche jestem zla bo juz sie nastawilam, chociaz w zasadzie nawet nie wiedzialam jakie chce, mialam nadzieje ze cos wopadnie mi w oko. Poza tym bylam w firmowym sklepie chicco i powiem wam ze ten stoliczek edukacyjny z ich firmy na allegro kosztuje 125 zl a w sklepie 200, w smyku stoliczek edukacyjny z fishera price 380 a na allegro 250 tu z lodziego....wiec roznica ogromna!!!!!!!!
Teraz ide wypic jeszcze kawke i poszaleje troche z robalami, bo mlody wstal przed 19 wiec na bank posiedzi do 10-11
ppatqa
Październikowe mamy'08
minisia pisz jak impreza
gosia pewnie ze wytrwaliśmy wpadaj częściej
Ania trzymam kciuki zeby zadzwonili
marma zdrówka
magda to jednak się udało, bo wczesniej nie doczytałam
asia wieje, wieje
A my dziś głównie w domu, mimo ze mieliśmi kilka przymiarek na wyjscie do lasu- bo tam tak nie wieje. Zaliczyliśmy tylko zawody crossowe może 30 minut- młody zachwycony tyle brrrrrr dookoła.Potem teście gdzie się wszyscy zjechali. Jest 7 ząbek
gosia pewnie ze wytrwaliśmy wpadaj częściej
Ania trzymam kciuki zeby zadzwonili
marma zdrówka
magda to jednak się udało, bo wczesniej nie doczytałam
asia wieje, wieje
A my dziś głównie w domu, mimo ze mieliśmi kilka przymiarek na wyjscie do lasu- bo tam tak nie wieje. Zaliczyliśmy tylko zawody crossowe może 30 minut- młody zachwycony tyle brrrrrr dookoła.Potem teście gdzie się wszyscy zjechali. Jest 7 ząbek
wanilia79
Entuzjast(k)a
Heloł
ale mnie nie było długooooo
przepraszam, przepraszam... wstyd...wstyd...wstyd.... czekam na zasłużoną burę
U nas stara bida, mały rozrabia, ja mam sajgon w domu, za tydzień urodziny Szymcia, a ja chciałabym co nieco przygotować. Np małemu troszkę pokój urządzić, znaczy ukolorowić, bo ni chusteczki nie chce w nim siedzieć, ani się bawic, lepsze garki, szuflady i mamaaaa
Pojechaliśmy dziś z M na zakupy, on chciał kurtkę, ja buty, no i do ikei, pożarliśmy sie z chłopem strasznie, bo nogi zdarte a zakupów ni ma . Ja kwękałam, on jeszcze bardziej, no i dupa z wyjazdu, chociaż w sumie kupilismy pare pierdół, ale za to bedziem dziś spać du.....mi do siebie ....jutro mu przejdzie.
Za to u 'Was się dzieje!
Minisia, jak tam w Y-u???? Ciesze się, że już masz mężusia przy sobie, widać kwitniesz, no i zapału do działania ci nie brak, normalnie baba z j...mi z Ciebie!!! Super :-)
Magdasf czyli niebawem u Ciebie zaczniemy parapetówkę planować uwielbiam takie wiesci, aż serce rośnie :-)
Aniaaaa współczuję :-(, u nas też ząbki na tapecie chyba, bo Szymcio raz je, raz nie, marudzi, stęka, kwęka i tylko jeżdżenie paluchem po dziąsłach mu sie podoba...
Czarna robisz remont kuchni?
oj to tyle na począteczek....
resztę też nadrobie, chociaż pokróce przelecę ostatnie strony...
Minisia fajnie ze imprezka udana, ciekawe jak nasz roczniak za tydzien sie popisze
ale mnie nie było długooooo
przepraszam, przepraszam... wstyd...wstyd...wstyd.... czekam na zasłużoną burę
U nas stara bida, mały rozrabia, ja mam sajgon w domu, za tydzień urodziny Szymcia, a ja chciałabym co nieco przygotować. Np małemu troszkę pokój urządzić, znaczy ukolorowić, bo ni chusteczki nie chce w nim siedzieć, ani się bawic, lepsze garki, szuflady i mamaaaa
Pojechaliśmy dziś z M na zakupy, on chciał kurtkę, ja buty, no i do ikei, pożarliśmy sie z chłopem strasznie, bo nogi zdarte a zakupów ni ma . Ja kwękałam, on jeszcze bardziej, no i dupa z wyjazdu, chociaż w sumie kupilismy pare pierdół, ale za to bedziem dziś spać du.....mi do siebie ....jutro mu przejdzie.
Za to u 'Was się dzieje!
Minisia, jak tam w Y-u???? Ciesze się, że już masz mężusia przy sobie, widać kwitniesz, no i zapału do działania ci nie brak, normalnie baba z j...mi z Ciebie!!! Super :-)
Magdasf czyli niebawem u Ciebie zaczniemy parapetówkę planować uwielbiam takie wiesci, aż serce rośnie :-)
Aniaaaa współczuję :-(, u nas też ząbki na tapecie chyba, bo Szymcio raz je, raz nie, marudzi, stęka, kwęka i tylko jeżdżenie paluchem po dziąsłach mu sie podoba...
Czarna robisz remont kuchni?
oj to tyle na począteczek....
resztę też nadrobie, chociaż pokróce przelecę ostatnie strony...
Minisia fajnie ze imprezka udana, ciekawe jak nasz roczniak za tydzien sie popisze
Imprezka sie udala chociaz jak tak dzieciaki szaleja i halas to ja za dlugo nie wysiedze bo trzeba miec oczy wokolo glowy ale coz to byl ich dzien wiec trzebabylo dac rade, pokoik slicznie byl ustrojony, jedzonko pyszne, dzieci zadowolone a to najwazniejsze sprobuje moze cos wkleic dzis ale nie obiecuje bo padam na twarz a jeszcze goscie zaraz wpadna ja mialam miec jutro wolne ale kumpela poprosila zebym ja zstapla za to piatek bede miala wolny ehh znow trzeba o 6 wstac
wanilia witam
ania trzymam kciuki za pomyslne i szybke wiadomosci..
ZDJECIA DODANE
wanilia witam
ania trzymam kciuki za pomyslne i szybke wiadomosci..
ZDJECIA DODANE
Ostatnia edycja:
reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
my po nie planowanym weekendzie u moich rodziców, zadowoleni, babcia zajęła się Igą i po dwóch dniach męczarni z ząbkami wreszcie odpoczęłam
no to ząbków mamy 11, pchają się szalone tak szybko ;-) dziwnie teraz jak myję paszczękę z tylu wyczuwać czwórki i piątki
T. był w noc na firmowej imprezie to też mógł bez nas wypocząć ;-)
mnie chyba jakiś wirus dorwał, czuję się jakbym piec wewnątrz miał, gorączka niby niewysoka bo 37,8 ale mam nadzieję że po miodku cytrynie i rutinacei przejdzie
Gosia super że zajrzałaś
no to ząbków mamy 11, pchają się szalone tak szybko ;-) dziwnie teraz jak myję paszczękę z tylu wyczuwać czwórki i piątki
T. był w noc na firmowej imprezie to też mógł bez nas wypocząć ;-)
mnie chyba jakiś wirus dorwał, czuję się jakbym piec wewnątrz miał, gorączka niby niewysoka bo 37,8 ale mam nadzieję że po miodku cytrynie i rutinacei przejdzie
Gosia super że zajrzałaś
Podziel się: