reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

...a ja dalej nie mam żadnych wieści.. tak sobie tłumacze, że pewnie zasięgu nie mają cały czas, ale strach mnie nie opuszcza ...
no całkiem mozliwe że to przez przesilenie. I trzymam kciuki aby szybko wszystko się wyjaśniło
Oj normalnie tace wiare :no: Od roku z wami juz pisze (dobra dobra z rozna czestotliwoscia), naprawde nikt nie pamieta?:p

a tak powaznie to wroclaw od pol roku, wczesniej (czytaj ciaza i porod) uk :eek:
Anai i tu jest pies pogrzebany. :-( Niby piszesz od roku ale te posty są tak sporadyczne że bynajmniej ja mało co wiem o was:-:)-( wiem
czarna dziekuję juz dałam rade, uff, ale kombinacji
a jak zrobiłaś??? I pokaż projekt!!!
Czarna moze jakaś fota na fotkowy??

Ja też chce isc do fryzjera przed roczkiem;-) Trza odrosty zrobić i jakiś kształt narzucić:-D

No i sobota pracująca ale za to dwie następne wolne:-D

Wczoraj przyszła super pizza wegetarianska - z kurczakiem:cool2: ale dobra była heh
Kaka nie ma co fotkować bo zmiany nie zauważalne ;-) a takie pizze wegetariańskie to nawet ja akceptuje:-p

Witam sobotnio. Brrrr u nas zimno jak cholera:eek::confused2::confused2::crazy: Dziś idziemy na ur do chrześniaka M i pewnie tam obejrzymy pólfinał naszych panienek:tak: aby pokazały Holenderką gdzie ich miejsce:-D:-D

reklama
Cześć lasencje. M zabrał małego na zakupy żebym mogła poleżeć sobie w spokoju. Czuje się jakby mnie czołg przejechał... A tu za tydzień rozek Kacperka i nic nie przygotowane!!!!!!!!:szok: Siostra jedzie mi wydrukować zaproszenia.

Justytnka???????????????? w ogóle to o co chodzi???????????

ppatqa nawet pani psycholog ostatnio sierdziła że Kacperek jest nadpobudliwy..On ,o dziwo, jest spokojny tylko na dworze.....:rofl2:

Aniaaa będzie dobrze nie martw się, na pewno nic im nie jest :happy:

Anai no cóż czasami szczegóły wypadają z głowy , szczególnie gdy wspomniało się o nich raz.

Czarna co za fryzurka?

No właśnie co z Maleną? I Agamir?

Anai ja też mało co pamietam niestety.:zawstydzona/y:Zyczę Ci tylko dobrych wieści o rodzinie...
Marma a kiedy wyprawiasz roczek?? nasze dzieciaczki z tego samego dnia są;-). ja wyprawiam 11 w niedzielę.

marma ściągnełam troche od Ciebie i Czarnej, niestety ja w te klocki nie jestem dobra, no chyba ze na dworze.

A mi pranko schnie na dworze może dzisiaj nie będzie lać bo wczoraj cały dzień lało. Młody spi,a po jego drzemce idzie z babcią na spacer, a my jak zwykle góra- jak mie się nie chce z tą wełną bawić się. Ale za to jutro wolne

Hej ho:rofl2:
Mlody zasnal wiec cos naskrobac mozna.ja niewyspana strasznie-czyli Wojtek przyjechal:-D2 tygodnie sie nie widzielismy masakra.
ja musze zaczac rozmawiac z mama o roczku Malego.czy wogole bedzie.marza mi sie takie w 6 osob plus Rafal.tzn Wojtek, mama z Wiesiem i Kolezanka stad z coreczkatylko pewnie tak nie wypali.wiecej ludzi nie pozbieram bo rodzina za daleko- brat w szwecji, babcia w warszawie a kolezanki nie stad:-(no chyba ze ktoras z Was ma ochote to zapraszam jakby co;-)my jeszcze prawie miesiac mamy wiec moge troszke pomyslec.
Patrycja u mnie dzisiaj pada i zimno.mowy nie ma zeby pranie na dworze wywiesic:-(
Marma moj byl spokojny na dworze ale ostatnio mu sie pomerdlo.zaczal stawac w wozku nawet w pasach:eek:obracac sie, nogi przekladac....spokoj jest tylko jak jestesmy z innym dzieckiem.to ma zajecie.ale za to w domu wreszcie chyba normalny jest.wydaje mi sie ze mam w koncu normalne dziecko.naprawde.na tyle grzeczne ze nie modle sie zeby nastala magiczna godzina 19...:rofl2:

Anai ja też mało co pamietam niestety.:zawstydzona/y:Zyczę Ci tylko dobrych wieści o rodzinie...
Marma a kiedy wyprawiasz roczek?? nasze dzieciaczki z tego samego dnia są;-). ja wyprawiam 11 w niedzielę.

Ja pierwszą imprezę robię już w sobotę 10 dla znajomych. We wtorek wieczorem przyjeżdżają teściowie więc tylko rodzina a 30 robię duże kinderparty dla kolegów i koleżanek Kacperka czyli dla moich przyjaciół z dziećmi :)

Kacper jest grzeczny jak może sobie pohasać na dworze na trawce albo jak jedziemy w wózku bo siedzi i się rozgląda dookoła. W domu robi mi rozwala wszystko co na jego drodze, nie usiedzi minuty, ze sklepu mi ucieka, inne dzieci bije i zabiera im zabawki ale poza tym to kochane dziecko :-D

Hanka sobie ostatnio upodobała legowisko psa i pakuje sie do niego. Mój pies śpi zawsze zakopany w koc (bo to ciepłolubny jamnior). Hanka zdejmuje z niego koc i robi mu :a kuku...
Co do rządzenia w chacie. Hanka najlepiej lubi grzebać w szafce gdzie mam makarony, kasze i przyprawy...naajbardziej kocha rozsypywa to wszystko po podłodze.

...a ja dalej nie mam żadnych wieści.. tak sobie tłumacze, że pewnie zasięgu nie mają cały czas, ale strach mnie nie opuszcza ...
Trzymam kciuki za pomyslne wiesci bo takie napewno tylko bede juz widze co rodzice przezywaja denerwuja sie tak samo jak ty ze niemoga dac znaku zycia :-(

ponglisz sie znaczy :) ciezko uniknac, ale powodzenia, zwlaszcza w polonijnym gronie :sorry: a tak z ciekawosci- jak zalatwilas NIN do benefitow? mialas od razu prace?
no zamierzam isc na kurs,w srode przylecialam a a w poniedzialek szlam do pracy, nin zalatwialam wczoraj ;-)

A ja was wczoraj przeczytalam a potem i neta wsiorbalo bo nie mam swojego tylko lapie z powietrza:-D:-Dile sie da tak bede ciagnac :-D:-Dwiec czasem mnie wywali wrr i tak wczoraj podczas rozmowy z rodzicami nas wywalilo a dzis dostalam na skypie zjebke bo sie martwili :no:dzwonili na komorki Pl a mamy wylaczone je maja numer angielski ale twierdza ze nie dalo sie dodzwonic tylko jak teraz mama dzwonila to tel dzwonil wiec nie wiem:wściekła/y:my tez im smsy wysyallismy ale nie dostali ich normalnie komedia:sorry:
ja juz wrocilam z pracy teraz maz pojechal po ostatnie zakupy na urodzinki:rofl2:bo jutro party

reklama
Do góry