reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
to forum naprawdę spadło na psy

na zamkniętym są kasowane moje posty które nie odpowiadają KACE, MAGDZIESF CZARNEJ i BLOND także... miło ;)

wyszło szydło z worka że to co piszecie tutaj jest obgadywane na konferencjach na skypie

Czarna jeszcze swoje pousuwaj jak jestes taka skrupulatna, chyba że się pogubiłaś... hehe

i sie dziewczynki obruszyły hehe...

Usuwam te posty bo niestety twoje podejście do pewnych spraw jest na poziomie szkoły podstawowej. Nie wiem co chcesz w ten sposób osiągnąć chcesz nasz z kłócić z dziewczynami z BB? To co było na Skypie to nasza prywatność nikt nie wypisuje tego co Ty tam pisałaś. A Tobie najwyraźniej się nudzi, szukasz przyjaciół kup sobie psa ale pluszowego co by leżał jak go położysz. Ehh dziewczyno pogubiłaś się w tym wszystkim

Czarna a będziesz ścinać włoski??
Kasia mam nadzieję że z Martynką już będzie ok..
Trina zdrówka dla Maciusia, straszne te dziecięce choróbska:no:

Ja zrobilam dziś pomidorówkę z kluseczkami,
Lenka od wczoraj robi często kupki noi chyba w końcu stan jej uzębienia się zwiększy:-D
Karolina dziś w domu bo w irysowie referendum i szkoły zamknięte, broją obie dziś jak nie wiem co:no:

Czarna a będziesz ścinać włoski??
Kasia mam nadzieję że z Martynką już będzie ok..
Trina zdrówka dla Maciusia, straszne te dziecięce choróbska:no:

Ja zrobilam dziś pomidorówkę z kluseczkami,
Lenka od wczoraj robi często kupki noi chyba w końcu stan jej uzębienia się zwiększy:-D
Karolina dziś w domu bo w irysowie referendum i szkoły zamknięte, broją obie dziś jak nie wiem co:no:
Jeszcze nie wiem co zrobie moze wycieniuje moze ze tne zdaje sia na nich:cool2: Tak mi sie włosy plączą ze nic juz nie pomaga:-(

Sami kupkuje na żółciutko jak noworodek chyba tez coś tam rośnie mu w paszczy:rofl2:

No właśnie chciałoby się dokładnie pooglądać całą paszczę a tu d..... nie da i koniec:-)

My już po spacerku zjadła budyń i teraz się bawi, Karolina jezdzi na hulajnodze z koleżanką i byle do wieczorka kąpiel jedzonko i spokój. Mam nadzieję że dziś znów prześpi całą noc jak poprzednią:tak: może stwierdziła, że skoro niedługo skończy roczek to już nie wypada w nocy jeść:-D:-p

reklama
to forum naprawdę spadło na psy

na zamkniętym są kasowane moje posty które nie odpowiadają KACE, MAGDZIESF CZARNEJ i BLOND także... miło ;)

wyszło szydło z worka że to co piszecie tutaj jest obgadywane na konferencjach na skypie

Czarna jeszcze swoje pousuwaj jak jestes taka skrupulatna, chyba że się pogubiłaś... hehe

i sie dziewczynki obruszyły hehe...
W szoku jestem z tego posta :szok:Ja nie w temacie Jakie posty sa usuwane :rofl2:

MAGDA super ten domeczek :tak:
MARMA tys jest dobra z tym ADHD :-D
MIRABELKA powiadasz kolejna Oliwka sie urodzi :-D

U mnie nic ciekawego wiec sie nie rozpisuje Po pracy zmeczona jestem jak diabli Oliwka w domu marudzi a pozadomem jej sie podoba :cool2:
MILEGO WIECZORKU

Do góry