Patrycja no i dobrze ekipe do roboty a ty potem do wykończeniówkiczarna wysłałam ci adresik na priv
Byłam dzisiaj w pepco i kupiłam młodemu 2 pare spodni dresowych i dresik. Nocnik ładnie wychodzi, nawet sam potrafi zaprowadzić i pokazuje ze chce siąść :-). A u nas pada, pada, pada a ja zroiłam pranie i kisi się w domu. Zmiana planów, szukamy ekipy co nam położą regipsy, bo tak to do pażdzierniak się nie wyrobimy, bo co to jest 3 h dziennie
lol kurde wez skopiuj i pokażPrzypomniało mi się, że rok temu za dwie godziny pojechałam na patologię z nadzieją, że góra na trzy dni, a zostałam dwa tygodnie Jeszcze mam w telefonie smsy od Was :-)
Dobrej nocy!!!
no i super. Pokaż im że POLKI to robotne mróweczki!!!! i nie liczą tylko na kase z państwa!!!Dorka zeby miec lepsza prace musze znac jezyk a ja poki co rozumiem ale nie umiem odpowedziec wiec wybieram sie na kurs
Jednak mimo ze pracuje 3h 6dni w tygodniu mam lepiej pkacone niz w PL na miesiaca poza tym jak przekrocze dana ilosc godzin w pracy to nie dostane benefitow czyt zasilkow a tu majac 3 dzieci matki nie pracuja bo zyja wlsanie z benefitowtylko wystarczy ze maz pracuje a ze ja lubie pracowac 3h stykna zawsze cos zarobie nie zaszkodze w benefitach i lepiej sie z tym czuje
lol jak tylko mogę to oglądam Największe emocje beda w sobotę TRZYMAĆ KCIUKI!!!!A najbardziej bałaganią te najmniejsze
A widzę że meczyki oglądamy razem, też lubisz
Noi po meczu ufffff....... teraz po złoto, ale by było super!!!!!
No i dobiłaś mi ostatni gwóźdź do trumny. A moja zazdrość przekroczyła już granice!!!Dzien doberek:-)
No ja chwalipieta juz sie chwale ze facet dostal kredyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem taka szczesliwa W przyszlym tygodniu ma przyjsc z rzeczoznawca a potem to juz 7 dni i kasa nasza...a mieszkanie ich;-)
To jeszcze jak sie chwale to juz do konca, to jest projekt "naszego" domu
Gotowy PROJEKT DOMU - AT KAMYCZEK - DOM.PL
Taki troche zwyczajny, ale wyglad to nie wszystko w srodku jest wszystko co na potrzeba a wycena tez nam odpowiadaNo i w glowie mam juz caly dom umeblowany, kolorki na scianach itd itp
My za 2 godziny mykamy na szczepienie, mam nadzieje ze bedzie nasz lekarz, zeby znowu jakas baba problemow nie robila Wazylam wczoraj wieczorem mlodego na naszej wadze i wyszlo 10700, ale siedzial i troche mu nogi wystawaly, wiec licze na 11 kg, zobaczymy ile dzisiaj waga pokarze
Dorota mi nie chodzi o toczy bylo by tam latwiej czy nie, chodzi o to ze ja sie nie nadaje do takiego zycia na walizkach, dla mnie lodz to za daleko od rodziny
Poza tym pieniadze to nie wszystko, ja mam super rodzine i wiem ze moge na nich liczyc w kazdej sytuacji wiec nawet sobie wyobrazic nie moge ze moglabym mieszkac jeszcze dalej A samakiedys pisalas, ze twoj brat mial tam ciezko zenie mial gdzie mieszkac itd., bo do tego wszystkiego potrzeba jest tez odrobina szczescia;-)
Marma ja zauwazylam ze im wiecej Stas spi w dzie tym lepiej spi w nocy...jak spi 2 razy w ciagu dnia, to idzie o 21 spac i spi do 7.30, a jak spi raz dzienie i idzie spac o 19.30-20 to wstaje o 6....
No a ja meczow nie ogladam czekam tylko na wyniki, zawsze sie stresuje jak graja, i skacze po lozku jak ogladam, Jacek sie ze mnie smieje wiec, teraz wlanczam tylko koncowki zeby oblukac wynik;-)
Ale że Cie (trochę) lubię pogratuluje Ci pomyślnej transakcji i życze szybkich realizacji nowych planów;-)
Wrrr ale jestem zazdrosna
No ale nie wszyscy mają tak dobrze, zeby ogladać takich sumermenów
Zjawię się o ile mnie nie zamkną za niekontrolowanie się w stosunku do dziecka...
A podaj mi jeszcze twoj adres na priv i numer telefonu stacjonarnego na policje w Pile.....
dziołchy spokój.!!!!!
Witam u mnie nudy więc sie nie rozpisze. Domkiem się nie pochwale bo takowego nie ma. Więc chyba z rozpaczy się upije (wieczorem)