reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

czarna wysłałam ci adresik na priv

Byłam dzisiaj w pepco i kupiłam młodemu 2 pare spodni dresowych i dresik. Nocnik ładnie wychodzi, nawet sam potrafi zaprowadzić i pokazuje ze chce siąść :-). A u nas pada, pada, pada a ja zroiłam pranie i kisi się w domu. Zmiana planów, szukamy ekipy co nam położą regipsy, bo tak to do pażdzierniak się nie wyrobimy, bo co to jest 3 h dziennie
Patrycja no i dobrze ekipe do roboty a ty potem do wykończeniówki:-p
Przypomniało mi się, że rok temu za dwie godziny pojechałam na patologię z nadzieją, że góra na trzy dni, a zostałam dwa tygodnie :sorry: Jeszcze mam w telefonie smsy od Was :-)
Dobrej nocy!!!
lol kurde wez skopiuj i pokaż:-D:-D

Dorka zeby miec lepsza prace musze znac jezyk a ja poki co rozumiem ale nie umiem odpowedziec wiec wybieram sie na kurs:cool:
Jednak mimo ze pracuje 3h 6dni w tygodniu mam lepiej pkacone niz w PL na miesiac:cool2::tak:a poza tym jak przekrocze dana ilosc godzin w pracy to nie dostane benefitow czyt zasilkow a tu majac 3 dzieci matki nie pracuja bo zyja wlsanie z benefitow:-ptylko wystarczy ze maz pracuje a ze ja lubie pracowac 3h stykna zawsze cos zarobie nie zaszkodze w benefitach i lepiej sie z tym czuje:-p
no i super. Pokaż im że POLKI to robotne mróweczki!!!! i nie liczą tylko na kase z państwa!!!
A najbardziej bałaganią te najmniejsze:-D
A widzę że meczyki oglądamy razem, też lubisz:tak:

Noi po meczu ufffff....... teraz po złoto, ale by było super!!!!!
lol jak tylko mogę to oglądam:tak::tak::tak: Największe emocje beda w sobotę:-p TRZYMAĆ KCIUKI!!!!
Dzien doberek:-)

No ja chwalipieta juz sie chwale ze facet dostal kredyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem taka szczesliwa:tak: W przyszlym tygodniu ma przyjsc z rzeczoznawca a potem to juz 7 dni i kasa nasza...a mieszkanie ich;-)
To jeszcze jak sie chwale to juz do konca, to jest projekt "naszego" domu
Gotowy PROJEKT DOMU - AT KAMYCZEK - DOM.PL
Taki troche zwyczajny, ale wyglad to nie wszystko w srodku jest wszystko co na potrzeba a wycena tez nam odpowiada:tak:No i w glowie mam juz caly dom umeblowany, kolorki na scianach itd itp:-D

My za 2 godziny mykamy na szczepienie, mam nadzieje ze bedzie nasz lekarz, zeby znowu jakas baba problemow nie robila:eek: Wazylam wczoraj wieczorem mlodego na naszej wadze i wyszlo 10700, ale siedzial i troche mu nogi wystawaly, wiec licze na 11 kg, zobaczymy ile dzisiaj waga pokarze:tak:

Dorota mi nie chodzi o toczy bylo by tam latwiej czy nie, chodzi o to ze ja sie nie nadaje do takiego zycia na walizkach, dla mnie lodz to za daleko od rodziny:tak:
Poza tym pieniadze to nie wszystko, ja mam super rodzine i wiem ze moge na nich liczyc w kazdej sytuacji wiec nawet sobie wyobrazic nie moge ze moglabym mieszkac jeszcze dalej:rofl2: A samakiedys pisalas, ze twoj brat mial tam ciezko zenie mial gdzie mieszkac itd., bo do tego wszystkiego potrzeba jest tez odrobina szczescia:tak:;-)

Marma ja zauwazylam ze im wiecej Stas spi w dzie tym lepiej spi w nocy...jak spi 2 razy w ciagu dnia, to idzie o 21 spac i spi do 7.30, a jak spi raz dzienie i idzie spac o 19.30-20 to wstaje o 6....

No a ja meczow nie ogladam:-p:-p:-p:-p czekam tylko na wyniki, zawsze sie stresuje jak graja, i skacze po lozku jak ogladam, Jacek sie ze mnie smieje wiec, teraz wlanczam tylko koncowki zeby oblukac wynik;-)
No i dobiłaś mi ostatni gwóźdź do trumny. A moja zazdrość przekroczyła już granice!!!
Ale że Cie (trochę) lubię pogratuluje Ci pomyślnej transakcji i życze szybkich realizacji nowych planów;-)
Wrrr ale jestem zazdrosna:crazy:
No ale nie wszyscy mają tak dobrze, zeby ogladać takich sumermenów:cool2:

Zjawię się o ile mnie nie zamkną za niekontrolowanie się w stosunku do dziecka...

:cool2::cool2::cool2::cool2:
A podaj mi jeszcze twoj adres na priv i numer telefonu stacjonarnego na policje w Pile.....

dziołchy spokój.!!!!!

Witam u mnie nudy więc sie nie rozpisze. Domkiem się nie pochwale bo takowego nie ma. Więc chyba z rozpaczy się upije (wieczorem)

reklama
A ja juz myślałam, że Czarna będzie zazdrosna że szukam nowego zięcia z chatą;-)

A na te cicho od Moderatorki to już będę cicho:cool2:

Hejka, nie czytałam Was jeszcze - przyznaje się bez bicia. Wczoraj w Wawie bylam z kolega caly dzien (slyzbowo) - korki jak cholera...

Dzisiaj od rana mam stresa, bo mowili ze w Laosie tajfun przeszedl, a moi rodzice z siostra tam sa... mieli do Wietnamu potem jechac... nie mam wiesci od przedwczorajszego wieczora od nich... pisalam smsy, ale raportow nie mam... boje sie strasznie...

Hejka, nie czytałam Was jeszcze - przyznaje się bez bicia. Wczoraj w Wawie bylam z kolega caly dzien (slyzbowo) - korki jak cholera...

Dzisiaj od rana mam stresa, bo mowili ze w Laosie tajfun przeszedl, a moi rodzice z siostra tam sa... mieli do Wietnamu potem jechac... nie mam wiesci od przedwczorajszego wieczora od nich... pisalam smsy, ale raportow nie mam... boje sie strasznie...

Aniu spokojnie choć wiem ze łatwo mówić. Kurde jak coś daj znaka

Pewnie sparaliżowany jest przepływ informacji, pozrywane linie telefoniczne itp.
Trzymam kciuki za szczesliwy powrót.

o kuźwa ratunku, wczoraj zauważyłam czwórkę a dziś od rana ryk i marudzenie, patrzę a tu dwie czwórki i dwie piątki na dole częściowo przebite, hurtem normalnie
cycki mi pogryzła, smoczka jak zwykle nie chce, dałam paracetamol, żel na dziąsła i po wielkim ryku śpi
jakoś szybko te piątki chyba wychodzą

Aniaaa nie martw się, tak jak dziewczyny piszą pewnie problemy z komunikacją
Magda zgrabny domek :tak: ale będzie miejsca na zabawy w chowanego i inne zabawy z Jackowatym ;-):-)
Kaka w pracy to masz teraz taką żeńską wersję "kobiety, wino i śpiew" czyli "faceci, grzejnik i radio" ;-)

a ja się jeszcze nie pochwaliłam że na dniach zostanę tzw. ciociobabcią :-) dziewczyna mojego siostrzeńca miała na 1 paźdz. termin ale czekamy, będzie mała Oliwka :-)
stresuję się prawie jak rok temu

Ciocio-babcia powiadasz:szok::-D

No ja wiem, ze sam widok tych świetnych kąsków powinien mnie rozgrzewać ale jakos tak nie jest:sorry: moze coś ze mna nie tegoes?:rofl2:

reklama
Małaulka ja kiedys czytalam juz o rteci w szczepionkach, ponoc najwiecej dzieci choruje na autyzm po szczepionce na ospe...nie wiem ile w tym jest prawdy ale cos musi byc na rzeczy skoro o tym pisza:tak:

A my po lekarzu, napisze tu sorki ale nie chce mi sie skakac po watkach.
Mlody wazy 10800, nie mierzyli go zdrowy jak ryba, jadra na miejscu:laugh2:

Do góry