reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam
Mlody odstawiony do zlobka a ja sie biore za sprzatanie, pranie, piwnice...mieszkanie juz nie wyglada.
Marma bardzo mi przykro:-(nawet nie wiem co powiedziec:-(
Dorka jak cos bedzie sie z praca dzialo to napisze bo narazie to tylko cv wysylam gdzie sie da.
Moj mlody cos ostatnio nie lubi sie kapac.tzn moment i lazi po wannie wiec tylko szybkie kapanie i ubieram go bo u mnie zimno w mieszkaniu i nie chce zeby byl chory znowu
Dorka co Ci sie dzieje z tym caps lockiem???bo normalnie juz od jakiegos czasu mialam zapytac.sorki za glupie pytanie.
Rafal wczoraj zrobil taaaaka popisowe na spacerze znowu ze mu obiecalam ze dzsiaj bedzie sie dluuugo w zlobku bawil z dziecmi bo ja z nim nie wyrobie normalnie;-)poznalismy wczoraj na spacerze dziewczyne z corka 12 miesieczna i tak samo sie drze jak mlody.Darli sie jeden przez drugiego:-Dto nawet juz smieszne bylo...:rofl2:wiec mam kolezanke na spacery bo mowi ze ona w domu nie siedzi bo to jeszcze gorzej wiec pol dnia lazi:-pa maz na zlobek nie chce sie przekonac i mi zazdrosci.normalnie jakas pokrewna dusza:-D

reklama
Asia albo na zmiany zawsze albo do południa albo popołudniu jestem z dziecmi:tak: Choc wiadomo najlepiej od 7 do 15:-D:-D:-D A jakby dziecioły chodziły do przedszkola czy żłobka to nocki:tak::tak: uwielbiam je:-p:-p:-p

Ahhh a z nowej kolezanki to sie nasmiałam:rofl2::rofl2::rofl2:

hehehe no kolezanka fajna.a ta mloda to tez taki potwor.ona jest opiekunka i mowi ze wieloma dzicmi sie zajmowala wczesniej i dlatego chciala miec dziecko.ale mowi ze takiego potwora to nigdy nie widziala.
Czarna kiedy Ty bys spala jak bys w nocy pracowala?w dzien?to znowu bys dzieci nie widziala:-D:-pi tak zle i tak niedobrze.

hehehe no kolezanka fajna.a ta mloda to tez taki potwor.ona jest opiekunka i mowi ze wieloma dzicmi sie zajmowala wczesniej i dlatego chciala miec dziecko.ale mowi ze takiego potwora to nigdy nie widziala.
Czarna kiedy Ty bys spala jak bys w nocy pracowala?w dzien?to znowu bys dzieci nie widziala:-D:-pi tak zle i tak niedobrze.

Aska nie czytasz uwaznie:-p:-p:-p po nocce dzieci do przedszkoli, złobków a mamunia nyny:-D:-D:-D i od 13 sa ze mna:-p wiec jakbym nie widziała:rofl2:
hehe gg czat

Dorota ja ci w zasypianiu nie pomoge, bo jak czarna stas zasypia ze mna, najczesciej ostatnio lezy na mnie i sie przytula:tak: Ja jestem zadowolona i on tez.
A jesli moge sie zapytac, to ty nie mozesz Oli normalnie rano do zlobka zaniesc??
Ja mysle ze juz bardzo dlugo trwa to jej "przyzwyczajanie sie" do nowego otoczenia, i mysle ze jak ty jestes to jest jeszcze gorzej, powinnas zrobic krotkie ciecie.

U mnie by najlepiej sie sprawdzilo gdybym pracowala od 6 do 14;-) jeszcze gdybym byla jakims dyrektorem, prezesem to byloby supcio:-D:-D:-D

Martynka zazdroszcze wesel, ja bym juz tez gdzies poszla sie pobawic a tu nikt nie chce sie zenic:sorry2:

I ja sie witam, u mnie stara bida, wiec nie bede sie za bardzo rozpisywac bo nie ma o czym;-)

No a u mniej jak nie urok to sraczka. Kacper miał dziś iść do niani a on mi wymiotuje od rana :-( Ja już normalnie nie wiem co mam robić.

A umie wczorajsze wieści się zrównoważyły. Moja koleżanka wczoraj przez cesarkę urodziła bliźniaki. Dwie córeczki. Ale i tak wieczorem nie mogłam zasnąć i płakałam w poduszkę....

Dziewczyny!Mam WIELKA PROźBę.

Jak wiecie Jaguśka jako pierwsza rozpoczyna roczek.Chciałam zamówić jej to zdjęcie na tort i w związku z tym chciałam połączyć 2 zdjęcia małą Jagusie jak sie urodziła i aktualną Jagnę w jedno zdjęcie.Ja nie mam ani programu ani miejsca na kąpie i nie umie.Czy któraś by mi to zrobiła!Wysłałabym zdj na maila?????

Jaguśka nam 1 raz zachorowała od urodzenia ma obupólne zapalenie uszu i zachrypła.Dostaje antybiotyk.A pewnie to dla tego że poszliśmy w ostatni dzien na molo a ona nie znosi czapek i ciągle ściąga i ją zawiało.Ale nie ma gorączki i chumor jej dopisuje.

Jeśli chodzi o prace to ja nie chciałabym kurcze pracowac dla kogoś i kurcze robiś na kogoś tylko miec swoją firme i wiadomo kupe czasu sie temu poświeca ale kurcze nie trzeba sie prosić nikogo o wolne kiedy potrzeba to sie wychodzi bo dziecko choro.Tak jak ma mój K.Ale coś kosztem czegoś.Pewno i tak pójde do roboty od którejś do którejś no cóż taka ta nasza piękna Polska

Czy u was dzieciaki dają się wam przwinąć bo moją plecy pażą i ani minuty nie chce spokojnie leżęć nawet z zabawkami i przwijanie jest na stojąco w wielkim darciu.

reklama
Wesolutka ja Ci niestety nie pomoge bo sama nie wiem jak sie to robi:/
co do tej fimy to sie zgodze tylko najpierw to trzeba ja zalozyc i miec na to pieniadze i pomysl oczywiscie.
a jesli o przewijanie chodzi to nic mi nie mow...ja chyba jakies pasy zamontuje do przewijaka bo na stojaco jakos nie umiem go przewinac.na lezaco trwa to kilka minut bo musze go trzymac zeby nie uciekl, drze sie jakbym mu krzywde robila.wogole cyrk na kolkach...:/

Do góry