reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Kaka moje wyrazy współczucia, a roku już mniej jak więcej więc może limit pecha wyczerpany. Życzę tego.
Malena trzymam kciuki za powodzenie akcji dzidziuś :tak: i pracę mgr, a co poradzić z mlekiem to nie mam pojęcia :confused:
Magdasf wypoczynku, cierpliwości i spokoju.

My dzisiaj zakupów do przedszkola ciąg dalszy - poduszka kupiona, kapcie kupione, piżama też. Lumpek obskoczony więc córcia na początek zaopatrzona jak trzeba. W przyszłą środę zajęcia intergracyjne. Ale mam stresa. Jak ten czas zapitala.

reklama
KASIU rozumiem ze sie stresujesz Przedszkolem Bo to nie tylko szok dla dziecka ale tez dla matki :tak:
MARMA a Ty kiedy do pracy?
Nianki bedziesz prubowala kilka i pozniej wybierzesz 1 czy Juz masz jedna WYBRANA?
MALENA co ja tutaj CZYTAM 2 krechy NO NO 3 mam kciuki A kiedy to bedzie TESTOWANIE PO TERMINIE @?????????????
Trzymam kciuki aby tym razem to juz bylo TO i uwazaj na siebie :tak:

U mnie 2 dni wolnego zlecialo szybko strasznie Wczoraj Oliwka grzeczna Normalnie do rany przyloz A dzis marudzi caly dzien nie wiem czy to nastepny zabek:baffled:

"Niedziękuję", żeby nie zapeszać.
Czuję się fatalnie, jakbym miała dostać megaokres, więc to raczej złudne nadzieje.

Ale swoją drogą, to ciekawe co u Agamir!
Ona to już niedługo 3 trymestr zacznie chyba...

witam i ja, mam dość na dzisiaj, młody poprzesuwał drzemki więć my już od 15 na strychy aż do kąpieli, jejku końca nie widać........

Malena ja tym razem jednak obstawiam trafny strzał ;-):tak: niemniej jednak - Powodzenia!
Kaka przykro mi :zawstydzona/y:

A u nas jazda bez trzymanki, młody nie moze sie zaklimatyzować po wyjeździe i non stop marudzi, płacze no i oczywiście, ciągle "mama, mama" i na rączki:crazy:.

A ja dzisiaj dowiedziałam się, że w sobote mamy wesele:szok:. To znaczy wiedziałam, ale byłam święcie przekonana ze to za tydzień w sobotę, a tu fryzjer nie zaliczony, kiecka nie uprana. Mało tego ja dzisiaj kiecke na siebie wciskam i ledwo suwak dopiełam, brzuch wystaje :szok:,wyszło mi picie hektolitrów piwa na wczasach :zawstydzona/y::rofl2:.

Malenia to ja siedze cicho:cool2::cool2::cool2::cool2::rolleyes2: z mlekiem nie pomoge

Magdasf ahhh te terazniejsze twoje to pikus w porównaniu z tym co cie czeka:-p:-p:-p:-p

Kasia1978 ależ ci zazdroszcze ze Martynka dostała sie do przedszkola ja w październiku bede próbowac moze sie zrobia miejsca;-)

Wiola chcesz jakąś kiecke:-p:-p:-p i fajnie ze urlopik sie udał:tak:

Niestety nie miałam czasu na kompa bo mieliśmy zlot rodzinny:-p:-p kto widział fote na NK wie o czym mówie:-D:-D:rofl2: Już praktycznie wszyscy się rozjechali wiec wracam do rzeczywistości:-( i tej najgorszej bo moja zasmarkana Laura (po powrocie z nad morza) zaczyna teraz kaszleć wiec powoli przygotowuje się na kolejna kuracje lekową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A mały siwy cygan rzadzi na całego, ale przy tym jest tak kofany:-p:-p:rofl2::-D

MALENA moje kciuki ostro zacisniete :tak:Pisz nam co i jak ;-)
WIOLA 3 mam kciuki aby jednak weselicho sie udalo :tak:
CZARNA zdrowka dla Laury

Ja dzis do pracy na 16 :-(Nie chce mi sie Oliwka to urwis SZALEJE i mam jej momentami dosc Dzis wstala chyba lewa noga bo wsio mnie denerwuje Bez kija nie podchodz :wściekła/y:
Oliwka juz 2 dzien zapowiada sie na MIALCZENIE I MIALCZENIE te cholerne zeby raczej bo coz to moze byc ?

MILEGO DNIA

Dzień dobry miłym Paniom :-)

Niestety nie miałam czasu na kompa bo mieliśmy zlot rodzinny:-p:-p kto widział fote na NK wie o czym mówie:-D:-D:rofl2: Już praktycznie wszyscy się rozjechali wiec wracam do rzeczywistości:-( i tej najgorszej bo moja zasmarkana Laura (po powrocie z nad morza) zaczyna teraz kaszleć wiec powoli przygotowuje się na kolejna kuracje lekową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A mały siwy cygan rzadzi na całego, ale przy tym jest tak kofany:-p:-p:rofl2::-D

A widziałam, widziałam.
Moglibyście ze dwie drużyny piłkarskie stworzyć i jeszcze by czirliderek zostało!

A ja dzisiaj dowiedziałam się, że w sobote mamy wesele:szok:. To znaczy wiedziałam, ale byłam święcie przekonana ze to za tydzień w sobotę, a tu fryzjer nie zaliczony, kiecka nie uprana. Mało tego ja dzisiaj kiecke na siebie wciskam i ledwo suwak dopiełam, brzuch wystaje :szok:,wyszło mi picie hektolitrów piwa na wczasach :zawstydzona/y::rofl2:.

Udanego wesela i wybaw się na zapas :tak:

MALENA moje kciuki ostro zacisniete :tak:Pisz nam co i jak ;-)
WIOLA 3 mam kciuki aby jednak weselicho sie udalo :tak:
CZARNA zdrowka dla Laury

Ja dzis do pracy na 16 :-(Nie chce mi sie Oliwka to urwis SZALEJE i mam jej momentami dosc Dzis wstala chyba lewa noga bo wsio mnie denerwuje Bez kija nie podchodz :wściekła/y:
Oliwka juz 2 dzien zapowiada sie na MIALCZENIE I MIALCZENIE te cholerne zeby raczej bo coz to moze byc ?

MILEGO DNIA

POprawy humoru dla Oli i dla Ciebie!

Nocka spokojna, tylko z jedzeniem problemy.
Zupki też się be zrobiły i chrupki.
Nie wiem o co chodzi...

Mam nadzieję, że to chwilowe, bo cierplwości do karmienia niejadka to nie mam!

Miłego dnia!
Ja dziś kończeś 2 rozdział pracy i wysyłam.
czekam na poprawkę i na konsultacje z częścią analityczną jadę, więc szykuje się wyprawa do Krakowa. JUPI!

reklama
My dzisiaj zakupów do przedszkola ciąg dalszy - poduszka kupiona, kapcie kupione, piżama też. Lumpek obskoczony więc córcia na początek zaopatrzona jak trzeba. W przyszłą środę zajęcia intergracyjne. Ale mam stresa. Jak ten czas zapitala.

No to teraz wam sie zacznie;-) My dopiero na przedszkolne zakupowe szalenstwo sie wybieramy, choc i tak nie wiem jak to bedzie wygladalo, i czy wogole przyjma ja do innego przedszkola, a bardzo bym chciala zeby dalo sie ja przeniesczjednego na drugi.
Pamietam 1dzien przedszkola, zocha weszla do sali, pani ladnie podziekowala i zamknela mi drzwi przed nosem...a ja ze lzami w oczach:-D:-D:-D

To Wiola ile przytylas 2czy 3 kilo??:-p:-p Ty to chyba najszczuplejsza jestes zpazdzioszkowych mam:rofl2::rofl2::rofl2:

Magdasf ahhh te terazniejsze twoje to pikus w porównaniu z tym co cie czeka:-p:-p:-p:-p

Czarna ne strasznie strasz....
A zdjecierodzinki widzialam ipoprostu suuuuuper,jmusialo byc wesolo i...glosno:-D;-) I zdrowka dla laurki zycze:tak:

MILEGO DNIA

Milej pracy, i jakci sie pracuje w nowym miejscu??

Dzien dobry dziolszki:-) A ja za to dzis chybaprawa nogawstalam bo humor mam pierwsza klasa:tak: a sny takie kosmate ze opis ich tylko na zamknietym;-):-)
Mlody lazi po podlodze i poleruje panele kolanami, imysle zeby mu nalozycna nie szmatki zmikrofibry zeby podloga byla blyszczaca:-D
Zaraz lece do banku, zaplacic czynsz i jakis spacerek wysmarujemy:blink:
Milego dzionka zyczymy

Do góry