reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

witam i ja, u mnie @ dalej brak i zaczynam się bać, może kupie test dla spokojności, bo już nie wiem co myśleć, jak to było u was z drugą @ przy karmieniu???

Młody dzisiaj poszalał na spacerze, ja polatałam z nim po mieście, popołudniu tradycyjnie z małym wyjątkiem młody był z babcią troche a ja M pomagałam na górze. U nas lało z rana i poszlo do was:)

Magdziunia oj poczętek nienajlepszy, ale wypoczeliście.
Marma i co jedzsiemy na Strzegom??? http://www.worldcupstrzegom.pl/pl/aktualnoci.html

Ostatnia edycja:
reklama
hej-ja jak zwykle na chwilę :-( nie wiem czy kiedykolwiek tu wrócę tak żeby byc na bieżąco...

chociaż... jestem juz na takim etpaie, że nie wiem czy nie rzucę pracy - myślę o złożeniu jak najszybciej wypowiedzenia, a że jeszcze się za niczym nie rozglądałam to może będe mieć czas na bb :-D nie będe tu przynudzać, ale ogólnie z pracą ch.....

Witam Was, już nie pamiętam kiedy Was czytałam bo jakbym miała mało roboty z maludą to zapisałam się na prawko, kurs teorii mam już za sobą teraz jazdy zobaczymy jak będzie.. uciekam spac bo Alicji się coś poprzestawiało i tak jak nie budziła się od urodzenia to teraz zaczeła :-(

MAGDASF no widzisz jaka masz Dzielna i pomocna CORECZKE :-) Ja tez czasem wkladam Oliwke do lozeczka i placzaca zostawiam na jakis czas sama :-(
MADZIU WITAJ :-)
KATE trzymam kciuki za prace aby bylo tak jak chcesz :-)

Ja po pracy Zapierdziel na maksa Bo ludzi strasznie dlugo Musialam zostac kilka minut dluzej bo sie z kolezanka nie wyrobilysmy
A tak to nic nowego

minisia strasznie mi przykro, pamiętam jak mówili w tv o wypadku.
A Ty co zdjęcie to piękniej, śledzę na n-k ;-) tęsknota ciężka ale jakiego powera daje kiedy coraz bliżej do spotkania :-)
Magdasf takie momenty z rodzeństwem są cudowne :tak:
wanilia najgorzej jak się taka małpa wp.....la, mam nadzieję że się z M. dogadacie i urlop będzie ok
magdziunia tak sobie myślałam czy już wróciliście i czy się odezwiesz, szkoda że ta sprawa z autem się wydarzyła ale pogodę chyba mieliście fajną
ppatqa ja jeszcze nawet pierwszej nie miałam więc nie wiem, ale teścik rób, rób, czekamy na wynik ;-)
kate szkoda że tak z pracą wyszło, pamiętam że fajnie się zapowiadało ale już w trakcie pracy realia się zmieniają

my sobie wędrujemy codziennie póki pogoda, ale dziś zonk, zepsuło się i padało
no i muszę zabrać się za kupowanie książek i innych dupereli do szkoły, jak ja tego nie lubię :no:

Ja krótko bo mąż laptopa zabiera. A wczoraj jak miałam to internet siadł. Złośliwość rzeczy martwych.
Co d o bycia teściową to ja będę wspaniałą bo oczywiście sama wynajdę dla niego żonę, w końcu musi być odpowiednia ;-):-D

A na Strzegom to pewnie że jadę!!!!! na 100 % będę w sobotę i może w piątek w niedziele to się zobaczy. Będę z młodym bo M wyjeżdża na weekend.
A Wy kiedy będziecie?

marma na najciekawsze czyli sobota cross, to się spotkamy:)

@ dalej brak, ale teścik ujemny i teraz mi szkoda, no cóż dalej czekam

Hej Kobietki.

Oczywiście nie mam kiedy was poczytać czasem wieczorkiem podczytuje ale nie ma kiedy odpisać.
Jagna szaleje na całego mały łobuziak z niej troszke chce wymuszać, świadomie już używa słowa mama łapie mnie z noge i woła mama mama bym pomogła jej wstać.W nocy niestety tragedia miuczy mi przez sen średnio co 20 min, górne ząbki 1 jej sie przebiły jeszcze nie wyszły całe ale wygląda tak jakby miała przerwe między ząbkami a ja tego strasznie nie chce.W weekend bawiliśmy się na weselichu ale średnio było bo to był exkluziv a ja wole takie wiejskie imprezy.U nas remont nadal trwa wszedzie kurz brud i syf i jeszcze conajmniej 3 mce potrwa.Jedziemy niebawem do bułgarii jednak lecimy samolotem i nie wiem jak ja małej wsio pozabieram słoiki, mleko kache ciuchy pamki masakra a Bagaż ma mieć tylko 15kg!Musze co wymyśleć.Z rechabilitacji chyba zrezygnuje bo w sumie Jagna już siada sama próbuje wstawać jak ją sie poprowadza troche spaceruje.A drze sie na tej rechabilitacji niemiłosiernie odrazu jak wchodzi do budynku.Jak dla mnie nie musi raczkowac bo czołga sie po całej chałupie a te babki twierdzą że powinna!Trzymajcie sie cieplutko.Na zdj fotki dodałam.

Hej Dziewczyny!!!
Minisia witaj. Tak mi przykro z powodu rodzinnej tragedii :-(
Magdziunia witaj po urlopie. Nie ma co złośliwość losu, ale pogoda chyba dopisała.
Kate o tym samym pomyslałam,że fajnie się zaczynało i z jaką radością, a tu zonk jak rozumiem :confused:
Dorota a gdzie teraz pracujesz, bo nie czytałam wstecz i nie bardzo jestem w temacie :zawstydzona/y:

My wczoraj byliśmy w Gdańsku. Jak na złość w zoo padał deszcz. Martyna jechała w wóżku z parasoloem, bo przez folię zwierzątek nie widziała, a Bartas przespał imprezę. Słonce wyszło jak już zbieraliśmy się do domu. Zaliczyliśmy ikeę - jaieś duperele, ale być w pobliżu i nie wpaść ;-)
A teraz czeka mnie sprzątrzątanie w szafach i zakupy dla Martyny do przedszkola, ale ten czas szybko leci.

reklama
Magda ja tez załuje ze sie nie udało spotkac, qrcze naprawde zlowliwosc rzeczy martwych. Mam nadzieje ze mimo wszystko wypoczeliscie i odreagowaliscie :-)

Patrycja ja miałam juz 3 miesiaczki - 5 maja, 11 czerwca, a potem dopiero 28 lipca, a tez jeszcze troche karmie, wiec to pewnie przez to wszystko pokrecone. Pewnie niedługo dostaniesz :-)

Do góry