reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Jejuu.jak mi się chce spaaaać !!!! Nie mogę tego wesela odespać, bo ciągle za późno chodzę wstać i wcześnie wstaję ...

Ile czeka się na paszport dla dzieci???? długo?? musimy wyrobić Szymkowi paszport ...

Ppatqa - ja miałam podobne opóźnienie przy drugiej @.... ale w końcu nadeszła.
Zazdroszczę urlopowiczkom..ehh..chętnie bym sobie gdzieś pojechała.. a tu na razie nie zapowiada się poza wyjazdami weekendowymi :-:)-:)-(

reklama
No i mamy 9 miesięcy :-) Większość osób mówi "ale przeleciało"...ale prawdę powiedziawszy jak dla mnie wcale nie, mam wrażenie, że ten okres, kiedy Szymka z nami jeszcze nie było, był tak daaaawno temu...a ciąża jak dawno!!
Może z okazji 9 miesięcy Szymcio zrobi mi niepsodzianke i zacznie raczkować i siadać?? :-)

Hello - oj brak mi czasu na BB :-(
Sebcio taki absorbujący i ciągle gdzieś łazikuje.
A poza tym zębole się nowe szykują.
Byłam dziś z nim na wizycie kontrolnej - ale postaram się na odpowiednim wątku napisać.

Martynko no szkoda.

A ja chciałabym jeszcze gdzieś pojechać ... ghighi tak na parę dni.
Ale może z Sebciem do rodziców na wieś się wybiorę.
Powietrze super no i naładuję akumulatory przed wrześniem.

Dziewczynki a ja mam prosbe, dajcie jakis namiar na domek albo pokoje nadmorzem, chcemy z dzieciakami na pare dni we wrzesniu pojechac, mam nadzieje ze nie beda jackowi problemowz urlopem robic:cool:

U nas się gorączka 38 st przyplątała.
Mam nadzieję, że to wina przebijającej się górnej jedyneczki :wściekła/y:
Innych objawów brak.
Dałam nurofen i obserwuję.
Marudna Izolda jak nie wiem!

Helol
a u nas w koncu jakis zab wyszedl
dolna dwojka po 3 miesiecznej przerwie.a mlody dalej kwiczy wiec to nie koniec jeszcze....:-(
no i nie popisze...pospal 15 minut wrrr....

Malena zdrówka dla Izuni, byle to od zębów
Magdasf tak mi się przypomniało jak pisałaś o Zosi, ale teraz chyba w zerówkach nowy program będzie i dzieci już nie będą uczyć pisać tylko dopiero w 1 klasie.

reklama
Dziś popołudniem miałam takiego powera, że ogarnęłam kuchnię od A do Z no i przedpokój.
Mały poszedł z babcią na spacer ponadgodzinny więc miałam spokój.

Asiu współczuję :-(

Pati oj remontowo u Ciebie - oby jednak szybciej zleciało.

Malenko przytulaski dla Izuni.

Padam na twarz także dobrej nocy życzę.

Do góry