reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

heja,ja na chwilkę bo Miki śpi...byliśmy wkońcu u lekarza,bo mu temp rośnie...powiedziałą,że albo zęby bo widać jedną dwójkę albo 3 dniówka...jak do poniedziałku nic się nie zmieni,to mam zrobić badanie moczu...oki,uciekam,bo głodna jestem i muszę sobie trochę poćwiczyć,póki generał śpi;-)buziaki
pa

ANiaa-wiem,ale mi to nic nie daje...:-(musiałam zmienić całkowicie ćwiczenia,w sumie trudniejsze (bo na piłce),ale szyja mniej obciążona;-)
Czarna ano chyba zrobię ten posiew...ehhh,kurde,jak nie urok to ....
dorotkoi tak wrócisz;-)do nas;-)

reklama
Aaaaa miałam wam cos napisac. Ostatnio u nas w Tesco była akcja. Zgineło dziecko (wiadomo chwila nie uwagi)i rodzice zaraz zaalarmowali. Zamkneli sklep i nikogo nie wypuszcali. Znalezli dzieciaka w WC już było przebrane w inne ciuchy:szok::szok::szok::szok: Czyli gotowe do uprowadzenia. Normalnie aż mi sie skóra jeży:szok::szok::szok::szok:
Podobno podobna akcja była w Poznaniu i tam tez znalezli w WC przebrane i w peruce:szok::szok::szok:
Strach normalnie chodzic gdzies z dziecmi
Moli nie czekaj do poniedziałku:no::no::no::no: i zrób mu jeszcze jutro posiew:tak::tak::tak: albo normalne + posiew. Bo normalne bedzie po h i zawsze jakis wstep jest czy cos sie dzieje a na posiew czeka sie minimum 24h a jak cos nie tak to 3 doby.
To tylko moje zdanie wole dmuchac na zimno po akcji z Lala;-)

Ostatnia edycja:
Aaaaa miałam wam cos napisac. Ostatnio u nas w Tesco była akcja. Zgineło dziecko (wiadomo chwila nie uwagi)i rodzice zaraz zaalarmowali. Zamkneli sklep i nikogo nie wypuszcali. Znalezli dzieciaka w WC już było przebrane w inne ciuchy:szok::szok::szok::szok: Czyli gotowe do uprowadzenia. Normalnie aż mi sie skóra jeży:szok::szok::szok::szok:
Podobno podobna akcja była w Poznaniu i tam tez znalezli w WC przebrane i w peruce:szok::szok::szok:

pierniczysz::szok::szok:o matyldo kochana:szok::szok::baffled::baffled:

Próba porwania 5-letniej dziewczynki - to nieprawdziwa informacja

Bartłomiej Dreśliński, Gazeta.pl

2009-05-12, ostatnia aktualizacja 2009-05-12 16:44

Próba porwania pięcioletniej dziewczynki w jednym z warszawskich centrów handlowych. Wiadomości zawierające takie rewelacje od pewnego czasu krążą po sieci sieci. Są to informacje wymyślone - mówi Marcin Szyndler z komendy Stołecznej Policji. W dalszej części listu czytamy, że dziewczynka została odnaleziona ale ktoś ogolił jej głowę.

Policja: Nie było żadnych zgłoszeń na ten temat

W Arkadii (centrum handlowe przyp. red.) była próba porwania 5 letniej dziewczynki. Tak zaczyna się fałszywa informacja, która dotarła również do naszej redakcji. W dalszej części czytamy, że kierownictwo sklepu postanowiło zablokować wyjścia dzięki czemu porywacze się przestraszyli i zostawili dziewczynkę w toalecie z ogoloną głową.
Do policji od pewnego czasu docierają tego typu plotki. Wszystkie one okazują się jednak wyssane z palca. Na stronie atrapa.net możemy przeczytać, że tego typu historie rozsyłane są na całym świecie. Jedne z pierwszych plotek pojawiły się na początku lat 90 - tych. Wtedy dziecko miało zostać porwane w jednym z czeskich supermarketów.

Do podobnych porwań miało dojść w centrach handlowych w Raciborzu, Żorach, Rybniku i Głogowie. W żadnym z tych miast policja nie odnotowała próby porwania. W sieci można znaleźć też wersje gdzie dziecko zostaje przebrane, ogolone na łyso a następnie pozbawione nerki. Plotka, która dotarła do nas kończy się słowami - Do tej pory nie przestaję o tym myśleć. Prześlijcie to proszę znajomym z dziećmi - Ania.

Źródło: Policyjni.pl

Co oczywiscie nie znaczy ze ie mamy uwazac na swoje dzieci:tak:

heja,ja na chwilkę bo Miki śpi...byliśmy wkońcu u lekarza,bo mu temp rośnie...powiedziałą,że albo zęby bo widać jedną dwójkę albo 3 dniówka...jak do poniedziałku nic się nie zmieni,to mam zrobić badanie moczu...oki,uciekam,bo głodna jestem i muszę sobie trochę poćwiczyć,póki generał śpi;-)buziaki
pa

ANiaa-wiem,ale mi to nic nie daje...:-(musiałam zmienić całkowicie ćwiczenia,w sumie trudniejsze (bo na piłce),ale szyja mniej obciążona;-)
Czarna ano chyba zrobię ten posiew...ehhh,kurde,jak nie urok to ....
dorotkoi tak wrócisz;-)do nas;-)

podeślij te ćwiczonka na piłkę?
Za taki może bym się wzięła...

Moli nie czekaj do poniedziałku:no::no::no::no: i zrób mu jeszcze jutro posiew:tak::tak::tak: albo normalne + posiew. Bo normalne bedzie po h i zawsze jakis wstep jest czy cos sie dzieje a na posiew czeka sie minimum 24h a jak cos nie tak to 3 doby.

Tą akcję to już w kilku miastach słyszałam...
Zaczynam wątpić, czy to nie jakaś "miejska legenda"

Czarna jak ja pierwszy raz uslyszalam te opowiesc to spac nie moglam:tak:
A potem tutaj na BB wyczytalam to co wyzej wkleilam....
Chociaz moze to i lepiej ze sa takie historie bo jak widze 5 latki biegajace po ogromnym super markecie same...moze rodzice troche pomysla bo psycholi jest duzo na swiecie

czesc mamuski poczytalam sobie troszke u mnie dobrze olenka ma pierwszego zabka:) tatus "wrocil do normy" tzn jest taki jak na poczatku ciezkie czasy minely mamy za soba :) normalnie wzor kapie sam mala przewija i wogole:) nawet nie wiecie jak sie ciesze:) mysle dorotko ze dziewczyny nie chcialy cie wkurzyc obrazic itp kazdy z nas popelnia bledy nie znam twojej sytuacji i nie wiem jak sie wam uklada i wogole rozumiem tylko co czujesz jak wraca podpity do domu bo ja tez mialam ten problem ale on juz sie na szczescie skonczyl:) milego dnia:)

reklama
Kaka - Ty XXL ???? no nie wierzę !! na zdjęciach na M wyglądasz
!

Góra 40-42 dół 42-44:-( ale miło słyszec;-)

Lala sie zgubiła?

czesc mamuski poczytalam sobie troszke u mnie dobrze olenka ma pierwszego zabka:) tatus "wrocil do normy" tzn jest taki jak na poczatku ciezkie czasy minely mamy za soba :) normalnie wzor kapie sam mala przewija i wogole:) nawet nie wiecie jak sie ciesze:) mysle dorotko ze dziewczyny nie chcialy cie wkurzyc obrazic itp kazdy z nas popelnia bledy nie znam twojej sytuacji i nie wiem jak sie wam uklada i wogole rozumiem tylko co czujesz jak wraca podpity do domu bo ja tez mialam ten problem ale on juz sie na szczescie skonczyl:) milego dnia:)

hej Marianna. Witaj;-)

Ja tez mam nadzieje, ze mimo wszystko Dorota wróci.

Do góry