reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dziś nie zdążyłam odstawić młodego od cyca i zasnął na nim :baffled:, a tak to trwa ostatnio połoenie koło godziny
kaka jest jest niestety i aż wstyt bluzki i sukienki zakładać

reklama
a ja od wczoraj zrezygnowałam z Weidera,już wiem od czego mam ciagłe bóle szyi:-(zmieniam na ćwiczenia na piłce,trudniejsze,ale zdrowsze dla mnie:happy2:

też robię te ćwiczenia i boli mnie szyja, myślałam że robię coś nie tak...

Ja dziś pojechałam do limu do dentysty, przyjeła mnie jakaś na oko 50 letnia dentysttka nawet miła. patrzy mi w zęby i mówi że mam 2 dziury a ja mówię że boli mnie pomiędzy 6 a 7 na dole no to ona tam patrzy i patrzy i mówi że nic nie widzi ale że może mi zdj rtg zrobić no to ok idziemy. Kazała mi usiąsć i przez 15 min ustawia mnie do aparatu zamiast odwrotnie - nawet kazała mi wstać i krzesło przysumęła bo choć rtg na teleskopach to jakoś za nic nie mogła tego ustawić - i to juz zaczęło mi źle wróżyć. zdjęcia zrobiła 2 - bo za 1 razem jej nie wyszło i bardzo się zdziwiła że na rtg wyszło jej że 6 jest robiona - tak dobrze zrobił ją inny lekarz że ona się nie pokumała !!! ale stwierdziła że nic tam złego nie widzi więc wróciliśmy na fotel . fotelu ona dalej że nie rozumie co mnie boli ale że jak chcę to może mi rozwiercić i zobaczyć , więc jak to usłyszałam to już chciałam jej między nogami zwiewać. nie bedzie mi baba wiercić i szukać że może tu a może tam - bo chciała wiercic w 2miejcsach w 1 zębie!!!!a jak na końcu stwierdziła że zamiast dołu może mi zrobić górę bo tam mam na 100 % dziurę to już jej podziękowałam
no i ząb boli mnie nadal. muszę jutro pojechać do innego dentysty :wściekła/y:

A zmieniajac temat Alicja ma dziś studniówkę- sto dni do roczku:-)

Aga fajnie ze wpadłac, mam nadzieje, ze czesciej Ci sie uda do nas zajrzec :-)

Ja siedze sama i mi smutno strasznie, mały spi, na razie ładnie, spokojnie bez kaszlu, mam nadzieje, ze tak juz bedzie całą noc. Dzisiaj nie miał apetytu, nie chciał jesc, zjadł rano kaszke, a potem dopiero popołudniu jogurcik, mam nadzieje ze mi znowu na wadze nie straci. No i idą mu zęby, bo gryzie wszystko i nie daje sobie dotknac, tylko nie wiem które, bo juz 8 jest, czyli muszą mu iśc trojki albo czworki (bo chyba pierwsze wychodza nie??) Moja mamuska wpadła niedawno, wzieła psa i powiedziała ze przywiezie jutro po drodze do pracy, he he, zeby sie wybiegał tam u niej. :biggrin2: Ehhh ja nie wiem jak ja wytrzymam tak codziennie sama :-:)-( Masakra...

Witam.

Zagladam na zamkniety i oczom nie wierzę. Fajnie, że zagladają tu mamusie z różnymi poglądami ale kurcze dobrze by było gdyby były w temacie...

U nas deszczowo i pochmurnie. Ze spacerku chyba nici. Hanka bawi sie a ja własnie kończę pić kawkę.

dzien doberek:-) U nas cieplusio choc slonka brak:tak::tak:
Mlody w nocy non stop sie krecil, i chyba nie wyspana jestem:-D Cos mu odwalilo i ciagle sie odkrywal, a jak sciagnal koc z siebie to brzeczal ze go nie ma i tak w kolko, dobrze ze mam lozeczko obok lozka, wstawac nie musialam przynajmniej. Jak pojdzie spac to chyba kimne sie razem z nim.
Milego dnia dziewczynki:-)

No i grateczki dla Samiego...za 4 miesiace roczek!!!!

ustija ale dentystka
martynko byle do piątku
magda mój wiercil sie tak rano
magdziunia jaka pogoda, u mnie buro jak u kaki

My po nocy, młody na dywanie a ja wcinam śniadanko i popijam kawke. M nauczył młodego robić brym, brym i teraz wszystko toczy i bryyyyyyy

reklama
U nas tez leje, normalnie urwanie chmury... Ja niewyspana, bo małego znowu kaszel meczył, a nie miałam kogo wykorzystac zeby sie nim zajął :-( ehhhh ciezko, jeszcze pogoda dobijająca :-(

Do góry