reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
Ja tez zmykam. Do nastepnego, nie wiem kiedy się pokażę, zobaczymy jak czas pozwoli. kolorowych
a ja od wczoraj zrezygnowałam z Weidera,już wiem od czego mam ciagłe bóle szyi:-(zmieniam na ćwiczenia na piłce,trudniejsze,ale zdrowsze dla mnie
też robię te ćwiczenia i boli mnie szyja, myślałam że robię coś nie tak...
Ja dziś pojechałam do limu do dentysty, przyjeła mnie jakaś na oko 50 letnia dentysttka nawet miła. patrzy mi w zęby i mówi że mam 2 dziury a ja mówię że boli mnie pomiędzy 6 a 7 na dole no to ona tam patrzy i patrzy i mówi że nic nie widzi ale że może mi zdj rtg zrobić no to ok idziemy. Kazała mi usiąsć i przez 15 min ustawia mnie do aparatu zamiast odwrotnie - nawet kazała mi wstać i krzesło przysumęła bo choć rtg na teleskopach to jakoś za nic nie mogła tego ustawić - i to juz zaczęło mi źle wróżyć. zdjęcia zrobiła 2 - bo za 1 razem jej nie wyszło i bardzo się zdziwiła że na rtg wyszło jej że 6 jest robiona - tak dobrze zrobił ją inny lekarz że ona się nie pokumała !!! ale stwierdziła że nic tam złego nie widzi więc wróciliśmy na fotel . fotelu ona dalej że nie rozumie co mnie boli ale że jak chcę to może mi rozwiercić i zobaczyć , więc jak to usłyszałam to już chciałam jej między nogami zwiewać. nie bedzie mi baba wiercić i szukać że może tu a może tam - bo chciała wiercic w 2miejcsach w 1 zębie!!!!a jak na końcu stwierdziła że zamiast dołu może mi zrobić górę bo tam mam na 100 % dziurę to już jej podziękowałam
no i ząb boli mnie nadal. muszę jutro pojechać do innego dentysty
A zmieniajac temat Alicja ma dziś studniówkę- sto dni do roczku:-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Aga fajnie ze wpadłac, mam nadzieje, ze czesciej Ci sie uda do nas zajrzec :-)
Ja siedze sama i mi smutno strasznie, mały spi, na razie ładnie, spokojnie bez kaszlu, mam nadzieje, ze tak juz bedzie całą noc. Dzisiaj nie miał apetytu, nie chciał jesc, zjadł rano kaszke, a potem dopiero popołudniu jogurcik, mam nadzieje ze mi znowu na wadze nie straci. No i idą mu zęby, bo gryzie wszystko i nie daje sobie dotknac, tylko nie wiem które, bo juz 8 jest, czyli muszą mu iśc trojki albo czworki (bo chyba pierwsze wychodza nie??) Moja mamuska wpadła niedawno, wzieła psa i powiedziała ze przywiezie jutro po drodze do pracy, he he, zeby sie wybiegał tam u niej. Ehhh ja nie wiem jak ja wytrzymam tak codziennie sama :--( Masakra...
Ja siedze sama i mi smutno strasznie, mały spi, na razie ładnie, spokojnie bez kaszlu, mam nadzieje, ze tak juz bedzie całą noc. Dzisiaj nie miał apetytu, nie chciał jesc, zjadł rano kaszke, a potem dopiero popołudniu jogurcik, mam nadzieje ze mi znowu na wadze nie straci. No i idą mu zęby, bo gryzie wszystko i nie daje sobie dotknac, tylko nie wiem które, bo juz 8 jest, czyli muszą mu iśc trojki albo czworki (bo chyba pierwsze wychodza nie??) Moja mamuska wpadła niedawno, wzieła psa i powiedziała ze przywiezie jutro po drodze do pracy, he he, zeby sie wybiegał tam u niej. Ehhh ja nie wiem jak ja wytrzymam tak codziennie sama :--( Masakra...
Witam.
Zagladam na zamkniety i oczom nie wierzę. Fajnie, że zagladają tu mamusie z różnymi poglądami ale kurcze dobrze by było gdyby były w temacie...
U nas deszczowo i pochmurnie. Ze spacerku chyba nici. Hanka bawi sie a ja własnie kończę pić kawkę.
Zagladam na zamkniety i oczom nie wierzę. Fajnie, że zagladają tu mamusie z różnymi poglądami ale kurcze dobrze by było gdyby były w temacie...
U nas deszczowo i pochmurnie. Ze spacerku chyba nici. Hanka bawi sie a ja własnie kończę pić kawkę.
dzien doberek:-) U nas cieplusio choc slonka brak
Mlody w nocy non stop sie krecil, i chyba nie wyspana jestem Cos mu odwalilo i ciagle sie odkrywal, a jak sciagnal koc z siebie to brzeczal ze go nie ma i tak w kolko, dobrze ze mam lozeczko obok lozka, wstawac nie musialam przynajmniej. Jak pojdzie spac to chyba kimne sie razem z nim.
Milego dnia dziewczynki:-)
No i grateczki dla Samiego...za 4 miesiace roczek!!!!
Mlody w nocy non stop sie krecil, i chyba nie wyspana jestem Cos mu odwalilo i ciagle sie odkrywal, a jak sciagnal koc z siebie to brzeczal ze go nie ma i tak w kolko, dobrze ze mam lozeczko obok lozka, wstawac nie musialam przynajmniej. Jak pojdzie spac to chyba kimne sie razem z nim.
Milego dnia dziewczynki:-)
No i grateczki dla Samiego...za 4 miesiace roczek!!!!
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witam i ja.
Pogoda zapowiada się cudnie, ja wyspana, śniadanko właśnie zjadam.
Zaraz mykamy z mężem i młodym w plener - więc witaj lato
moli81
Mamuśka Mikuśka
Witam i ja.
u nas leje,brzydko i od 4 rano mamy 39st goraczki:-(
Udanego pleneru,a wszystkim mamom i pazdziochom duzo sloneczka:-)
ppatqa
Październikowe mamy'08
ustija ale dentystka
martynko byle do piątku
magda mój wiercil sie tak rano
magdziunia jaka pogoda, u mnie buro jak u kaki
My po nocy, młody na dywanie a ja wcinam śniadanko i popijam kawke. M nauczył młodego robić brym, brym i teraz wszystko toczy i bryyyyyyy
martynko byle do piątku
magda mój wiercil sie tak rano
magdziunia jaka pogoda, u mnie buro jak u kaki
My po nocy, młody na dywanie a ja wcinam śniadanko i popijam kawke. M nauczył młodego robić brym, brym i teraz wszystko toczy i bryyyyyyy
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
U nas tez leje, normalnie urwanie chmury... Ja niewyspana, bo małego znowu kaszel meczył, a nie miałam kogo wykorzystac zeby sie nim zajął :-( ehhhh ciezko, jeszcze pogoda dobijająca :-(
Podziel się: