reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
KAKA u nas w Wawie :-)
Witam sie i ja. U nas wczorajszy wieczór był kiepski bo sie budził co chwila z płaczem. Ale potem mu przeszło. Ale rano sie zorientowałam o co chodziło. Poprostu ząb, ta druga dwójka mu sie całkowicie przebiła.Sączyłam sobie wczoraj lampke wina i do 1 w nocy was czytałam tzn zamknięty. No ale to nie ważne. Pogoda u nas super. Słoneczko świeci i cieplutko bo balkon już odwiedziła. Powiem wam jakoś strasznie dużo energii mam w sobie. I chętnie bym ją jakos sporzytkowała ale oczywiście nie na na sprzątanie prasowanie itp. Poprostu bym gdzieś poszła coś zrobiła a juz najchętniej to bym coś kupiła hehehe:-p

dzien doberek:-) U nas cieplusio choc slonka brak:tak::tak:
Mlody w nocy non stop sie krecil, i chyba nie wyspana jestem:-D Cos mu odwalilo i ciagle sie odkrywal, a jak sciagnal koc z siebie to brzeczal ze go nie ma i tak w kolko, dobrze ze mam lozeczko obok lozka, wstawac nie musialam przynajmniej. Jak pojdzie spac to chyba kimne sie razem z nim.
Milego dnia dziewczynki:-)

No i grateczki dla Samiego...za 4 miesiace roczek!!!!

Dziekujemy!!!!
Magda u nas tez noc kijowa i mam taki sam plan jak Ty:cool2::cool2::cool2:

Moli ojjj biedulek sie meczy. A moze zrób mu posiew moczu??? moze to nie tylko zębole.

Mama Maksa a mi sie marzy bieganie po lumpkach aby wyhaczyc cos fajnego:-p:-p ale pogoda nie pozwala.

Heloł mamusie ja dzis z oczkami na zapałkach. Noc koszmarna to już trzecia w tym tyg:baffled::baffled::baffled: Normalnie rzucał sie po całym łózku gryzł tego smoka i popłakiwał. Wczesiej to chociaż wtulony do mnie spał a dzis juz to nie przeszło.Smarowałam dziąsła, dałam czopki i nic nie pomagało. W końcu po 3 dalam mu jeść i potem zasnął:nerd::nerd: Czyżby moje dziecko po przeszło 4 miesiącach przypomniało sobie o nocnym jedzeniu:confused::confused::confused::confused::szok:
Czekam aż bedzie miał drzemke i kimne sie z nim a Niki i Amanda (chrzesnica) zajmia sie Laura.
A u nas w nocy tak momentami lało ze miałam wrazenie ze oberwanie chmury bedzie

Dla zainteresowanych napisalam cos na zamknietym

bardzo sie do was przywiazalam ale narazie musze sie nauczyc zec bez bb

moze jak ochlone to kiedys wroce ale nie wiem czy jest po co ???????

Miejcie sie mamuski :-)
i zdrowka dla waszych dzieciaczkow

reklama
Moli - oj tak, od Weidera może bolec szyja..dlatego ja (jak robiłam) to w każdym przypadku trzymałam ręcę na karku.
Aga - oj to faktycznie lekko nie masz...nie dziwię się, że się boisz zostawiać Maluchy... ja jak wózek znoszę 2 piętra niżej to z powrotem pędzę jak szalona...
Kaka - Ty XXL ???? no nie wierzę !! na zdjęciach na M wyglądasz
Czarna -ojoj..dalej ząbki?? współczuje nocki ...

A u nas kolejna nocka piękna!! do 4 rano!! a potem do 6!! superowo!
Miłego dnia mamuśki!!

Do góry