reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej!
Pamietacie mnie jeszcze?????????
Jak nie to przypominam, jestem ta, ktorej wciaz brakuje na wszystko czasu, a najbardziej na komputer;-)
Podczytuje Was, ale po takiej przerwie glupio cos pisac.
Buziaki dla wszystkich mamus i naszych cudnych pazdziernikowych bobasow.

reklama
Hej Aga :-)
Zaraz dostaniesz kopa na tyłek, to znajdziesz czas zeby czasem cos napisac... grrrrrr

A ja własnie wyciagnełam Fafikowi kleszcza. Patrycja co polecasz na kleszczee i inne pasozyty dla psa?? Sznaucera miniaturki?? Bo to juz 4 kleszcz w ciagu tygodnia... Ja nie wiem skad on je bierze...

Ostatnia edycja:
Aga mi ten list dał wiele do myślenia i następnym razem zanim będe klneła w myślach na swoje dzieci przypomne sobie ten list i będę dziękować Bogu za te szcześcia które mam:tak::tak:

A z Twoją ciocią to straszne:-:)-:)-( a ta kuzynka to właśnie jej córka???? Moze to problem genetyczny????

A u nas własnie burza sie zaczyna
Bardzo możliwe że to problem genetyczny, teraz kuzynka jest w 23 tyg i narazie jest dobrze, ona cała przerażona, nie dziwię się ,tak bardzo pragnie mieć dziecko:-:)-:)-(szkoda mi jej...
u nas po burzy, lało bardzo a grzmiało tak że nawet młody spietruszył, a zawsze mówił że się nie boi, bo on jest żółw ninja:-D:-D:-D

u nas też była burza, slonko, burza i tak w kółko, przez tą zmianę cisnienia glowa mi pęka i tak na cdhwile wpadłam. Mamy trzeciego ząbka
wesolutka gratki 9 miesięcy
agniesia pamiętamy
martynka polecam Adventix, choć przy dużym wysypue malo co działa, w sezonie wyciagam z psów moich po kilkanaście dziennie i wszystkie preparaty już sprawdzalam, a niestety po lesie i łące przynoszą dużo

Cześć kochane
u nas kiepskie wiesci, bo malutki znowu chory, bylismy u dwoch lekarzy, jeden w przychodni drugi prywatnie, tak dla uspokojenia i znowu podaje antybiotyk. Dzisiejszej nocy prawie nie spalismy, bo non stop placz był. Jedyny pus - mam dwa dni wolnego, ale z urlopu :baffled: no i jakie to wolne, jak Szymunio smutny i ponury. Serce mi sie kraje jak patrze na niego. Ehhh wszystko przez pogodę!:-) Wilgotność w mieszkaniu mam prawie 70 :szok:, pot po gaciach leci :baffled:.

Ah, poczytałam dzisiaj to i owo i aż mi się głupio zrobiło. Życie czasem jest takie trudne...czasem się cieszę, że nie mam czasu tu zajrzeć. Nie nawidzę moralniaka, po ostrej wymianie zdań, więc unikam takich sytuacji jak ognia.

Miłego wieczorka.

Czarna przeczytałam o tych porwaniach w supermarketach. Myślę, że jest w tym ziarno prawdy:tak:

Groźnie:blink:
Żałuję, że na żywca nie widziałam!

A ja dzisiaj jestem wyrodną matką.
Zakosiłam z szafy butlę Bordoux (albo podobnie)
i piję do siebie, bo M. przed TV śpi.
Młoda Bebiko dostanie. Przynajmniej będzie zadowolona, że cycka nie musi.
A ja się muszę zresetować dziś...

Niech już będzie normalna pogoda!!!

reklama
Witam się wieczornie.
Ja dziś stresa bedę miala przez całą noc. Siostre moją mam pod opieką, która termin porodu miała 3 dni temu:szok::szok::szok:Spi u mnie bo ode mnie bliżej do szpitala:szok::szok::szok:Jutro rano ma się stawić, tylko żeby wytrzymała do jutra, piwo mi cwaniara przywiozła żebym się nie stresowała:-D

Do góry