reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
A Pati już nie ma...

Nie myślicie sobie, ze mi na łeb siadło...gdzies słyszałam, ze czeste kapiele nie są dobre dla czworonoga;-) A mój jest alergikiem i wet mówił o częstszych kąpeilach ale nie zapytałam co ile:zawstydzona/y:

Patrycja jakbym liczyla na to ze jacek cokolwiek zapamieta co jest wazne dla mnie i=albo dla dzieci to wierz mi zapomnialabym ze w ciazy jestem (bylam), nie wiem czy wszyscy faceci to maja ale oj na pewno baaaaardzo krotka pamiec i to eszcze do pierdolow;-):-)

Martynka bo w nocy dziecko jest zgrzane dlatego bardziesz kaszle, dlatego ja dawalam na noc diphergan on jest lekko uspakajajacy, i dziecko nie kaszle, a na dzien dawalam zazwyczaj flegamine w kropelkach albo Pectodrill czy cos takiego i po nich bardzo kaslal.
Moze przejdz sie jeszcze do lekarza bo u takich dzieci wszystko 10 razy szybcie chorobska sie rozwijaja.

Kaka pies jak dziecko...dlatego u nas jest rybka, chyba nie ma alergii;-):-p:-Dprzzynajmniej nicna to nie wskazuje:-p

Moj Fafik to nasz pierworodny :-D hi hi
Jak dzisiaj w nocy bedzie taki kaszel brzydki to jutro zadzwonie albo sie przejde do naszej pediatry.

A mały spi, a ja własnie byłam za Fafikiem na spacerku :-)
A u mnie na klatce schodowej stał własnie wielki karton, fotelik przyszedł, kurier musiał tej babce z dołu zostawic!! Wkurzają mnie Ci kurierzy normalnie! Niedawno zamówiłam wielką paczke ciuchów to kurier zostawil facetowi z myjni, ktora jest u nas na podwórku, teraz sąsiadce... Masakra... A jakby tak sie to okazała przypadkowa osoba, np. klient myjni?? To co tez by mu dał!! grrrrrr

Ostatnia edycja:
Witam
Magda ja do Twojego meza nie mam pytan:-Don jest zaj...:-D
Martynka moj kaszle zawsze jak ma duzy katar i to mu tam leci.i u nas dziala Nasivin.bez recepty.teraz mial ten katar ale 2 dni i sladu nie ma;-)
Justynka ciastka a ja smalczyk popity Kubusiem i ....:-p:baffled:dziwnie brzmi ale kopie dobrze hihi
ja wlasnie zjadlam szybki obiadek tzn placki z jablkami takie ze zsiadlego mleka.pyszne bylo;-)mlody w koncu zasnal.wiec moge chwile posiedziec.nie zapeszam ale jest znosny w miare....tyle ze jesc nie chce.wczoraj zjadl o 15 i potem wieczorem nic nie chcial.zjadl dopiero o 6 rano.

reklama
kaka tak czesto jak potrzebujesz, ale szamponem dla psa, ph skóry inne niż nasze, dobrze spłukać
magda ja się śmiałam bo za M chodze i przypominam, no chyba ze chodzi o auta wszystko pamięta
martynko do nas zawsze kurier dzwoni

My po spacerku i obiadku, stajnie już machnełam,pranie schnie. Młody brrrrrrr nja podłoze robi, ale zaraz mykam na drugi spacer

Do góry