Pooooniedziałek!!!Odliczam do piątku
- tata przylatuje
Już normalnie sikam w majty z radochy:-)
Malena a bo to dziwisz się? Małe dzieciątka są kochane, ale małe kumate, uśmiechnięte i śliczne to już szał ciał!
Tej @ z jednej strony zazdroszczę, a z drugiej wiele rzeczy po porodzie i w trakcie miało być inaczej i co? Tylko opierdzielić tych przemądrzałych lekarzy
Ja swojej gince w Rzeszowie powiedziałam ile prawdy było w banialukach, które mi wciskała. Zero.
Marma Kacpero chyba do serca bardzo wziął, że go Potworniastym ochrzciłaś i teraz pracuje na reputację
Aniaa podróżniczko!
Tak mi się przypomniała ta sukienka co to w biuście za mała i miałam Ci powiedzieć juz wcześniej: "ja chcę taki problem! nie wcisnąć cycochów w ciuchy"
I historyjka mojej kumpeli, która ma chyba rozmiar oczko za skalą: szukała kiedyś stroju kąpielowego i każdy stanik był za mały. Dziewczyna w butiku chciała pomóc i strzeliła : "może niech pani pójdzie na kompromis?" A moja kumpela tak patrzy, myśli... i do dziś się zastawia jak ten kompromis miał wyglądać
Justyneczka dnia mamy nie było, to dzień taty też sobie odpuścim. Albo zrobię coś małego - ciacho np. i może zmotywuję mojego lubego, żeby w przyszłym roku zrobił dzień mamy
Magdasf hmm... tego... podenerwuję Cię ciut: lato jest u mnie
Martynka, Justyneczka zdróweczka dla maluchów!!!
Ale mi się nic nie chceeeeee.... Seks mnie nie łechceeeeee....
A moderowanie wypowiedzi osiągnęło apogeum: nawet "leniuchowanie" ocenzurowane. O proszę: ja też dziś leniu****ę jak
Magdasf