reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Hej mamuśki :-D

My wróciliśmy z Poznania. Młody się wyszalał, dostaliśmy mnóstwo pyszności od teściów i odpoczęliśmy troszkę. W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej znów jedziemy bo teściowej brat zmarł i w sobotę pogrzeb.
A ja właśnie sobie siedzę i obżeram się zielonym groszkiem wczoraj zerwanym z ogródka. Mój M ma w środę egzamin więc musi się uczyć więc Potworniak na mojej głowie 24h ale od środy to ja zabieram się za książki. Teraz zalicza poranną drzemkę a ja zbieram siły na dalsze wojowanie. Przez te wyjazdy i choróbsko strasznie się nam rozregulował. Nie chce spać, jeść, zasypia tylko na rękach albo u nas w łóżku. Jeszcze zostały mu resztki kaszlu i katarku. A no i w końcu przekonał się że raczkowanie jest jednak szybszą formą poruszania się od pełzania co bardzo mnie cieszy bo będe mogła bardziej doprać rzeczy :-D Wspomniałam że tak szaleje w łóżeczku że jest ono już na granicy wytrzymania i lada moment puszczą plastikowe złączki i całe się chybocze więc na gwałt kupujemy drewniane ( ze stali nie robią :dry:). No i nauczył się stać na palcach jak chce coś dosięgnąć ze stołu.

witam się i ja:-)
Lili drzemkuje, Laura bawi się dom a mamusia na bb wpadła:-p
Evelajna, szalona hihihi..już sobie ciebie wyobrażam:-D
Co robicie na dzień taty?? Ja nie mam żadnego szałowego plana, myśle żeby z Laurą ciasteczka upiec i jakieś laurki porobimy, nie wiem co jeszcze:dry:

I ja sie witam , wczoraj lato dzisiaj jesien buuuuuu
pada,pada i pada...chcialam dzis wyjsc cos jackowatemu kupic na dzien taty, a tu du.pa blada:-(
Justyna Zocha to pewnie jakas laurke strzeli, a wieczorkiem moze jakies ciacho z galaretka upieczemy bo jace bardzo lubi
Na dzis planow brak, wiec leniu****e jak mi mlody da ile wlezie:tak:

Milego dnia wam dziewczynki zycze

Malena no prosze cie...

marma jak zamówisz bedzieś miała ze stali:-)
justynko ja chyba zrobie dzień ojca, po pracy młody z tatą ;-). A tak na serio to mam 2 bodziaki
i sobie pospał

Ja załamana, Rafał dalej wielki katar i dzisiaj doszedł brzydki kaszel :-( Na 16 sie umowilam z naszą pediatrą, ehhh ... Mam nadzieje ze szybko przejdzie i nie bedzie trzeba dlugo w domu siedziec bo za 2 tygodnie chrzciny a my nic nie mamy :-(

reklama
przestan, jeszcze mi brakuje hehe:-p niee ja chce tylko ze 3 kilosy takie upierdliwce mi zostały:-D ale tak poważniej to chce żeby mi dieta nie szła w całość tylko w udziska i ćwicze sobie dlatego mam nadzieje na strate cm, zobaczymy co z tego wyjdzie

Do góry