reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja znów na chwileczke:-p
ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW

GRATKI DLA NOWYCH ZĄBKÓW

GRATKI MINI SOLENIZANTOM ZA KOLEJNE MIESIĄCE

To tak na wstępie:rofl2:
Dorotka czysc czysc tego nochala co by dalej nie spływało

kaka hmmm bedzie dobrze jeszcze znajdziesz robote. Popytam moze ktoś coś bedzie wiedział:rofl2:

Marma wow 40 stopn ja juz bym miala pełne gacie:szok::szok::szok:

patrycja to sie Kamis rozbrykał

Lilunia hmmm dziwny ten panieński:sorry: U mnie troszku na panienskim sie działo, zdjecia głęboko schowane:-D:-D:-D

Kate fajnie ze wyjazd sie udał Powodzenia w pracy

Magdasf jak po lekarzu??????? I jak po plebiscycie
zdjeciowym??

Mały spiocha wiec mam chwilke dla siebie. Chatka ogarnieta, pranka poprane i wywieszone. Mam nadzieje ze wyschna bo znow zapowiadaja burze i deszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis mam w planach powoli przygotowac jakies juz rzeczy na wyjazd bo jutro mam tak zawalony dzien ze nie wiem czy sie z wszytstkim wyrobie:-D:-D:-D

reklama
CZARNA CZYSZCZE CZYSZCZE :tak:

jENY tAKA JUZ MA WSIO W DOMU POROBIONE A U MNIE TAKI SAJGON JA W PIZAMIE TYLKO OLI UBRANA JAKO TAKO :tak:
Teraz konczymy jesc kaszke sinlac I idziemy na spacer bo Oli marudna I ziewa wiec moze zasnie na spacerze :tak:

090609_102214.jpg odkrylam dzis NOWE ZDOLNOSCI:-D

090609_102842.jpgCIEKAWE CZY UDA MI SIE TAM WEJSC

kakaowocnych poszukiwań, a może tu coś znajdziesz Kancelaria Prezesa Rady Ministr�w - internetowa baza og�osze� o wolnych stanowiskach pracy w s�u�bie cywilnej tu są chyba tylko biurówki, a tych ogłoszeń nie ma w gazetach i UP
lilunia 4 h :szok:
justyneczka no kondycja będzie, nawet ćwiczyć teraz mam czas dopiero jak młody spi po 21, ale już sił nie zawsze starcza
Marma zdrówka
Dorotka zdrówka dla śmigającej Oli
czarna zdróweczka i by wyjazd był :-D

Mam chwile bo młody zasnął na cycu i wyjde dopiero jak wstanie, chwilka relaksu. Bo na dwzorze robota już czeka, byle tylko chciał młody w wózku siedzieć

Melduję,że jestem w miarę na bieżąco :sorry:
U nas jakby światełko nadziei, bo Martyna po zyrtecu lepiej, a Bartek wczoraj wieczorem mocno kaszlał, ale dziś jest ok więc chyba też wychodzi na prostą. M marudzi,że gardło go boli :baffled:
Zanosiło się na piękną pogodę, a tu chyba będzie padać :baffled:
Lecę, bo kotły pod parą i jakoś szybko głodna się zrobiłam.

KASIU ZDROWECZKA :-)
PATI Ty jak zwykle masz duzo roboty :-)

My bylysmy na godzinnym spacerze Oli pospala ta godzine Dluzej nie bylam bo tak strasznie parno u mnie mimo wiatru Tylko ze ten wiatr ieply jest I jakos ta pogoda na mnie dziala OSLABIAJACO :-(

Teraz jemy obiad ale jakos ciezko nam to idzie :-(

Hejka!!

Sorki na wstępie, że tak mało odpiszę, ale wczoraj tyle się napisałam i wszystko przepadło!! ogólnie w pracy mam włączone BB i jak mam chwilkę to piszę... właściwie to od rana, aż do końca pracy coś sobie tam skrobię od czasu do czasu....
Czarna - nie ugiełam się i dobrze, bo M zmiękł i zaczął się baaardzo przymilać :rofl2:
Dorotka - kolega poznał dziewczynę ostatnio przez internet..na portalu chyba SYMPATIA. Zakochani są teraz strasznie w sobie! Jak Ty jeździsz z Oliwką do Katowic?? autobusem?? pociągiem?? ja jeszcze nie jechałam z Szymkiem autobusem nigdzie...znowu katar???? a może to alergia?? bo chyba nie jest tak często przeziębiona??
Magdasf - ale masz cwaniaka w domu! a co będzie jak już sam zacznie sam chodzić !!
Evelajna - no Szymek różnie się budzi... ale czasem z taką rozpaczą ciągnie i ciągnie..i chyba wierzyć nie może że jego 2 najlepsze przyjaciele-pocieszyciele zawodzą ...dostaje już sztuczne czasem, ale tylko NAN2 akceptuje. Fajne fotki z randki.
Magdziunia - super, że imprezka udana.
Natusia - gratki ząbka
Asia - oj współczuję Ci...ciekawe czemu tak płacze....
Kate28 - fajnie, że wróciliście..szkoda tylko, że pogoda do banii...
Marma - dużo zdrówka!!
Wesolutka - witaj!!!! Jagunia jest wcześniakiem, może dlatego jeszcze nie siedzi..urodziła
MamaMaksa - dobrze, że już Ci dołki przeszły!!
Czarna - współczuję tych chorób :-(
cdn

Dzien dobry , w koncu sie witam:-)

Wkurzona jestem na maxa, u lekarza bylismy...Poprostu rece mi opadly, weszlismy do super centrum ktore ma takie swietne opinie, zaplacilam 80 zl za wizyte. Weszlam z mlodym do lekarki, i zaczynaja sie pytania dlaczego przyszlam i po co tak konkretnie, wiec mowie ze lekarz rodzinny kazal isc do alergologa bo podejrzewa astme oskrzelowa i trzeba najpierw sprawdzic czy to nie jest na tle alergicznym, zapytala sie ile dziecko chorowalo i ile razy bralo lekarstwa, wiec mowie ze teraz bierze 10 raz antybiotyk ale w tym raz bylo niepotrzebnie jak mial te 3 dniowke, a ona do mnie no niech pani nie przesadza 10 razy....nosz qrwa nie wymyslilam sobie liczby, tylko on non stoper chory...Kazala go rozebrac, osluchala go, powiedziala ze jak najszybciej z pampersow zrezygnowac, najlepiej jakby juz tylko na nocnik robil :)no::szok:) i ze pewnie ktos w rodzinie ma znamie, bo maly ma na brzuszku i ramieniu takie "myszki" wec mowie ze ja mam, a ta znowu zmmierzyla mnie tym swoim bazyliszkowym wzrokiem.
Napisala ze trzeba zrobic ogolne badanie moczu, i ogolne badanie krwi....ale musze sobie sama pojsc do pediatry po skierowanie u nich zrobic nie moge,nic na temat alergii, nic na temat badan z krwii na alergie, nic kompletnie nic.
Powiedzialam ze bierze Zyrtek 2x 5 kropli, to stwierdzila ze nie potrzebnie mu daje, pyta sie jakie lekarstwa bierze mowie ze ma inhalacje z boruduala i pulmikortu, znowu wielkie oczyska zrobila, i zmienila mu te kropelki na inny lek ...o takim samym dzialaniu. :szok: No i duzo na powietrzu, i dlaczego nie karmilam piersia bo pewnie dlatego...A i zamiast cos na temat alergii albo chorob oskrzeli dowiedzialam sie ze dziecko ma zeza i musze do okulisty z nim isc...normalnie jestem zla!!
Kazala przyjsc za 2tygodnie, wiec znowu 80 zl trza bedzie wyrzygac...

Juz nie wiem co robic, chyba na slasku z nim pojde, mama mojej bratowej pracuje w takiej przychodni, tam placi sie 30 zl za wizyte i w tym jest zwykle badanie krwi za specjalistyczne trzeba juz placic ale zawsze cos. Albo bede poprostu czekac do tego wrzesnia i pojde na NFZ...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i musze sie pochwalic, wczoraj moj demolator , pierwszy raz na czworaka przemieszczal sie ....do tylu, pare kroczkow ale zawsze cos:tak::-);-)

Patrycja ty to sie masz z ta robota:-D:-D:-D
Aniaa a ty pracuj a nie na bb:-p
Kasia no oby by było juz po
Magda ino idz gdzies to skontultowac:tak::tak::tak: bo ta jakos z innej planety chyba:szok::szok::szok:

Magdasf1 jakaś dziwna ta baba:eek: A zezowaniem się nie przejmuj, byłam z tym ostatnio u okulistki i powiedziała żeby się nie przejmować bo ma prawo do 2 roku żeby tylko obserwować czy oko ucieka czy zezuje.
Dorotko a może to rzeczywiście alergia ten ciągły katar

Razem z Kacperkiem przysnęło się nam podczas burzy. Maluch jeszcze śpi choć strasznie się wierci tak mu ten katarek przeszkadza. A ja może zabiorę się za jakieś sprzątanko. Tak strasznie nic mi się nie chce. Na obiad dziś pizza :-D

reklama
MAGDASF skontroluj to na slasku tak jak mowisz
ANIAA ja G poznalam tez przez neta ale [rzez CZATA Ciesze sie ze niektorzy lepiej umieja trafic :tak:
Na SYMPATIA jestem zarejestrowana Ale tam aby pisac do kogos trzeba zaplacic jakis tam abonament czy cos takiego Co miesiac Pisali do mnie kilka razy ale same chlopy o 20 lat starsze :confused2:

Z tym katarem Oliwi to moze macie racje Moze to alergia Ale teraz i tak testow se nie zrobi Musze leciec Oli nic nie daje mi zrobic A zaraz do pracy wiec musze sie szykowac Odezwe sie jutro

Do góry