reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No to ja po ginie napisze na lekarzowym.

Co do ostatnich dni marudy Kacperka właśnie pojawiła się ich przyczyna. Mamy pierwszy wyraźnie przebity ząbek :-D Oby tym razem nie zarósł jak poprzednie ale jest tak bardzo na wierzchu że nie powinien. :-D

Teściowa była w weekend napisałam na tym poście co to nie chciał się wkleić....:angry:

Postaram się coś popisać później. Na razie korzystam z okazji że maluda śpi.Muszę zrobić coś do jedzenia sobie i jemu bo potem to już cały czas na rączkach.

reklama
czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam i sorrki ze nie wpadam raz ze nie mam czasu dwa ze nie mam nastroju po smierci brata. U nas czas brak na wszystko. Byłam na usg i fasolka rozwija sie super i jest zdrowa jak na razie na 80% chłopak maz cieszy sie bardzo a ja wcale . Widziałam kruszne jak wariuje i lekarz sie smiał ze ma parcie na szkło tak sie nastrawiał do zdjec. Zdjecie w kleje pozniej. Natomiast nasza wielka kryszyna czyli Antonio dokazuje maksymalnie . Nie mozna go zostawic nawet na sekunde . Obojetnie gdzie jest zaraz wstaje nawet chwyta sie firanki i wstaje caly czas che chodzic na dwoch nozkach natoamista raczkuje tak szybko ze nie mozna za nim nadazyc . Sciaga wszystko. Nauczył sie w wstawac w wanience i sikac na stojaco . Nie chce wcale siedziec. Chodze na razie do pracy ale nie wiem jak długo bo bardzo boli mnie brzuch. Sorrki ze pisze o wszystkim tutaj o wszystkim ale nie mam czasy czytac. Maz usypia małego a ja pije herbatke a potem prasowanko posprztam i ide spac.Gratki dla wszystkich malenstw

pewnie uganianie się za Antosiem i praca nie dają Ci się w pełni cieszyć maluszkiem w brzuszku! wszystkiego dobrego dla Was!!!

Kate - a dlaczego kefir i truskawki odpadają?? może nic nie będzie Marice?? Próbowałaś już?? mi kiedyś\lekarka kazała z całego nabiału zrezygnować, ale było to bezpodstawne... ale truskawki?? wem, że powoduja często uczulenie, ale nie u każdego dzeicka....

u nas AZS, więc kefir odpada, a i truskawki nie wskazane, wolę nie ryzykować

WIECIE JAK NA NEGO KLNELAM TAK SIE WYDARLAM ZE OLIWKA SIE POPLAKALA :-( LZY JAK GROCHY
WYZWALAM GO OD NAJGORSZYCH
MASAKRA JAKAS CHYBA SASIEDZI MNIE SLYSZELI

nagorzej, że dziecko cierpi - czasem trzeba się ugryźć w język...

Dzis sie zdecyduje na nianke DZIEWCZYNA MA 32 LATA MIESZKA Z CHLOPAKIEM ANGLIKIEM ONA NAUCZYCIELKA ANGIELSKIEGO I OBAWIAM SIE ZE POD KONIEC SIERPNIA ZAS BEDE MUSIALA SZUKAC NIANKI BO ONA OD WRZESNIA POJDZIE DO SZKOLY UCZYC BO JEST NAUCZYCIELKA ANGIELSKIEGO
Ale zadna inna nie zglosila sie co by mnie zainteresowala No ale pozniejs ie bede o to martwila

fajnie

Jedynie co wprawia mnie w dobry humor to moje słoneczko wołające na mój widok mama i to że zaczął przesypiać całe noce bez pobudki. :-) .

:-):-):-):-):-):-)

a tu filmik z wczoraj malego:)jaki on jest grzeczny jak sie nim ktos bardziej zajmie:)
YouTube - IMG 0271
nie patrzciejak seplenie:)ja inaczej nie moge sie nauczyc mowic do niego:p

cudo - pięknie się śmieje i ma boskie duże i ciemne oczy

Dużo nie popiszę, bo muszę zrobić zakupy i obiad, a wieczorem impreza, więc tez się trzeba na bóstwo zrobić :-D:-D:-D U nas ok, jakby ktoś pytał

Hello ... u nas pada a wcześniej było tak parno.
Nareszcie weekend ale jak zwykle z pogodą do bani ... :baffled::errr:

Młody zalicza drzemeczkę i dobrze a ja zainstalowałam sobie Windows Live :-D

Asiu super filmik a Rafałek jest słodziutki.
Ślicznie się śmieje.

Czarna przykro mi, że Twoje dzieciaczki nie chodzą na spacerki z babciami.

Agamir super, że faloseczka rozwija się prawidłowo.
Odpoczywaj dużo kochana.

Kate udanej imprezki.

Marma mam nadzieję, że u Ciebie @ wreszcie się pojawi.

Dorotko ciesze się, że Oli zupka smakowała.
Szkoda, że G wylał część zupki ... czyżby złośliwie????

Dobra ja zmykam do małego - narazie.

DSCF0229.jpg

DSCF0141.jpg

DSCF0199.jpg

DSCF0186.jpg

DSCF0158.jpg

DSCF0197.jpg
to moj kochany urwis na wyjezdzie reszte jak przegram

Mam mały problem ze zdjęciami, ale napewno wstawię coś. Radzę sobie z dziećmi. Są kochane. Przesypiają całe noce i są bardzo pogodne.nie ma płaczu w domu. Czarna a jak twoje maleństwo??

reklama
No właśnie Aga dzielna jesteś bardzo.
Myślałam o Tobie ostatnio i zastanawiałam się co słychać?

Agamir Antonio jest prześliczny no i już taki mobilny :-D

A ja oglądam właśnie Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia.

Do góry