reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

NatusiaMa dziewczyny dobrze radza idz po korekte:tak:

Beza ojjj bidulko współczuje. Niedługo przyjdzie prawdziwa wiosna i nasze zdrówka i samopoczucia szybko sie poprawia

Kaka rózne sa te sukienusie w granicach 40-50 zł mozna fajna kiece kupic:tak:
To sa takie co mi wpadły w oko (choc to tylko kilka:-p)
SZAŁOWE SUKIENECZKI CIĄŻOWE - WYPRZEDAŻ ====== (344705585) - Aukcje internetowe Allegro (taka mam białą w czarne kropeczki;-))
SŁODKIE SUKIENKI CIĄŻOWE Z SZALEM - L/XL KOLORY (343793595) - Aukcje internetowe Allegro

*** Sukienka 'XL' dla przyszłej MaMy ** Okazja ** (339846187) - Aukcje internetowe Allegro
ten sprzedawca ma wiele fajnych ciuszków ciążowych i w normalnych cenach:tak:

reklama
Kaka moja jest za kolanka wiec wydaje mi sie ze też takie bedą:tak: i super sie nosi.
Mi najbarzdiej sie podoba ta czerwona i sa inne koloki i wzory jeszcze:-p

Ja tylko obrazki oglądam hihi
Sukienka pożyczona więc na razie nie będę nic kupować...ale podoba mi się wiele rzeczy:)

Zaskoczę Was pewnie dziewczyny, ale ja dopiero w taką pogodę jak dziś (deszcz i dużo wilgoci) czuję się świetnie i mam ochotę coś naskrobać, a to dlatego że te "cholerne" pyłki dają mi spokój podczas deszczu. Ale Wam życzę mnóstwo słonka i pięknej pogody :tak:
Od około tygodnia coraz rzadziej czuję mdłości i tak jak nie mogłam się tego doczekać, to teraz zaczynam każdy objaw mdłości przyjmować z radochą, tak jakby moje maleństwo dawało znać że jest ok. Dobrze że piszecie o jedzeniu, zgapiam pomysły, bo czasem mam wrażenie że wszystko mi się przejadło, dziś przyglądałam się metce w mięsnym :-) a chyba z trzy lata jej nie jadłam, no ale to chyba surowe mięso więc nie wiem czy ryzykować. Na szczęście owoce mi się nie nudzą a będzie ich coraz więcej, zwłaszcza truskawek nie mogę się doczekać

reklama
Ja właśnie zajadam kalafiorka, czekając z obiadkiem na M, bo syn już w domku.

mirabelka ja też czekam z utęsknieniem na truskawki, u mnie wszyscy się nimi zjadają, a jak się powoli nudzą to robie placki z truskawkami albo koktajle na kefirku lub jogurcie naturalnym.

Do góry