reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Anula udanych zakupów;-)

Kaka przegladam allegro z ciuszkami ciazowymi i sa fajniutkie sukienusie. Bo cos wspominałaś ze na wesele bedziesz potrzebować:tak: ja mam w maju komunie i tez sie zastanawiam nad jedna:-p

Właśnie wróciłam z warzywniaka, przestało padać i słoneczko się nieśmiało przebija huraaaaaaaaaaa.:happy::-)

czarna co z twoim suwaczkiem, stoi od wczoraj?

Cześć mnie też szaro i ponuro.
Ja z zębami byłam w styczniu jak się staraliśmy na kontroli i pierwsz raz nic nie miałam do zrobienia, ja przez moje zęby dentyste odwiedzałam systematycznie, chyba nie ma zęba którego bym nie miała leczonego, łącznie że już mam koronkę.
Jem teraz śniadanko.
Wczoraj oglądałam rzeczy na alegro dla dzieci. Są śliczne.

Cześć dziewczyny.
Mam mały problem może któraś mi pomoże:-(.
wczoraj dostałam l4 od lekarza rodzinnego (od 09.04) a dziś zauważyłam że poprzednie zwolnienie jeszcze mi się nie skończyło bo mam do dziś (a więc do 10.04)
Czyli z tego wynika że dwa dni mi się nachodzą - 09 i 10 mam dwa zwolnienia:sorry2:
Nie wiem jak mogłam to przeoczyć. Nie wiecie co na takie coś zus? trochę się tym martwię amoże któraś z Was miała podobnie?

reklama
natusiaMa Lekarz powinien zrobić korektę. To jest jego błąd a Ty możesz mieć z tego niepotrzebne nieprzyjemności. Ja bym poszła po korektę, albo do niego zadzwoń.

A mnie dzisiaj jest źle... pomimo słoneczka za oknem. Ciągle mnie mdli, coś bym zjadła ale nie wiem co, a to jeszcze bardziej mnie drażni! Wydawało mi się, że wczoraj wyleczyłam się z infekcji a tu bach rano - opryszczka w nosie, która znając mój organizm wywali się na pół nosa -na zewn. Będę siedziała za szafą i na tym się to wszystko skończy!! :-(

Do góry