reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny ja przed 18 dostalam takiego ataku bolu zebow ze zgroza,
wzielam pol tabletki apapu i po godzinie ciut ciut mniej mnie boli,ale
niestety boli nadal
Dziewczyny taki bol ze az sie poryczalam ,ze az bol do mozgu szedl.
Jutro przejde sie gdzies do dentysty popytac czy na kase chorych
bo ja kasy nie mam ale juz nie wytrzymam z tym bolem.Boje sie ze teraz jest w miare oki da sie zyc z tym bolem to boje sie ze jak sie obudze w nocy to bede umierac
wzielam pol tabletki apapu i po godzinie ciut ciut mniej mnie boli,ale
niestety boli nadal
Dziewczyny taki bol ze az sie poryczalam ,ze az bol do mozgu szedl.
Jutro przejde sie gdzies do dentysty popytac czy na kase chorych
bo ja kasy nie mam ale juz nie wytrzymam z tym bolem.Boje sie ze teraz jest w miare oki da sie zyc z tym bolem to boje sie ze jak sie obudze w nocy to bede umierac
dorota1-9 bardzo Ci współczuję, z zębami to tak jest że trzeba iść do dentysty jak tylko zacznie boleć, bo potem to tylko gorzej, tabletki działają chwilowo, a sam się nie wyleczy. Więc leć jutro skoro świt - jak wyleczą to i świat wyda Ci się piękniejszy.
A ja objadłam się spaghetti z pesto ipękam
A ja objadłam się spaghetti z pesto ipękam
dorota1-9 bardzo Ci współczuję, z zębami to tak jest że trzeba iść do dentysty jak tylko zacznie boleć, bo potem to tylko gorzej, tabletki działają chwilowo, a sam się nie wyleczy. Więc leć jutro skoro świt - jak wyleczą to i świat wyda Ci się piękniejszy.
chiara1, z zebami to jest tak, że przynajmniej raz do roku kontrola stomatologiczna. Ja też swego czasu chodziłam do stomatologa jak mnie ząb bolał i tak na dzień dzisiejszy mam 24 lata, nie mam trzech zębów, a reszta to cała góra leczona i pół dolnej szczeki.... Na ból zęba nie warto czekać!!!
dorota123456789, jak trzeba to nie żałuj kasy na wyleczenie zęba
Z zębami niestety nie ma żartów...choć i ja swoje zaniedbałam. Postanawiam poprawe
Byłam u mamusi i odebrałam spodnie z wszystymi gumami po boku...mamuśka trochę przesadziła i wszyła kilometry tej gumy hihi...teraz muszę je sobie trochę zwezić;-)
Byłam u mamusi i odebrałam spodnie z wszystymi gumami po boku...mamuśka trochę przesadziła i wszyła kilometry tej gumy hihi...teraz muszę je sobie trochę zwezić;-)
staram się nigdy nie czekać na ból zęba, tak samo uczę swoje dzieci, że do stomatologa chodzimy dwa razy w roku na kontrole, a nie czekamy aż trzeba będzie iść bo ząbek boli. Tym sposobem dzieci sa przyzwyczajone do stomatologa i nie robią checy jak trzeba iść i oszczędzam im bolu.
Andzia 21
Październikowe mamy'08
ANDZIA21 jak to czujesz już ruchy?twój suwaczek mówi że to13,3 tyg. To strasznie wcześnie.Jak to ty to czujesz ?
quote]
Co do ruchów dziecka to ja czułam już troche wczesniej tylko raz na kilka dni.Teraz czuje codziennie od niedzieli mniej wiecej o tej samej porze bo tak 18-19 sie zaczyna. A dzisiaj rano jak sie obudziłam to poczułam jak mi sie cos rusza w brzuch po prawej stonie pod pepkiem.Jak położyłam dłoń to pocułam jakby mnie cos palcem dotykało od srodka i tak sie przesuwało z góry do dołu kilka razy mocniej. Później była chwila przerwy i znowu , a potem już słabiej tak "łaskotało".czasami to tak jakby jakis "prądzik przechodził" w srodku brzucha. Ostatnio pytałam sie mojej koleżanki ,która niedawno urodziła kiedy czuła pierwsze ruchy to mi powiedziała ,że tak ok. 12tc. Ona tak jak ja była dość szczupła więc szczupłe kobiety chyba szybciej czują... W piątek ide do lekarza to sie go spytam ,a we wtrorek ide na usg to zobacze czy juz duża dzidzia urosła...
Witam z rana przy śniadanku, chłopaki dzieciaki w szkole i przedszkolu, M śpi a ja jem śniadanko. U mnie dziś szro i pada ale jest ciepło, więc przy takiej pogodzie najlepiej idzie wątek jedzeniowy hihi. Właśnie zrobiłam sobie na śniadanko bułeczki z ziarenkami z dżemem wiśniowym i serkiem waniliowym a do tego kawka zbożowa z mleczkiem hmmmmm .....pycha.
Miłego dnia:-)
Miłego dnia:-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczynki witam sie z wami z rana ,u mnie nawet sloneczko
swieci ale jest chlodnawo jak narzie ,moze pozniej bedzie cieplej .
Noc przespalam fajnie choc zaliczylam kilka sikan hi .
Aktualnie zeby bola tak ze je czuje ale narazie nie umieram .
Zjem sobie sniadanie zaraz po jednej stronie szczeki aby tamtych nie naruszac
posiedze chwile i pojde w poszukiwaniu dentysty .
Dziewczyny ze mna jest tak ze ja kiedys chodzilam non stop do dentysty ,tzn
z wizyty na wizyte umawialam sie na nastepna i tak pochodzilam
kilka razy ,pozniej na jakis czas przestalam i jeszcze przed ciaza znow zaczelam
chodzic ale jakjestem w gabinecie to nastepna wizyta za 2 miesiace bo miejsc nie ma a kasy chetnie bym nie zalowala ale ja jej nie mam wiec nie mam co zalowac
i musze kombinowac ,zbierac .
Jak ja nie pracuje to na serio krucho z kasa .Ja dostaje tylko podstawowa stawke
a teraz aktualnie zcekam az sie zus ze mna skontaktuje bo juz oni beda mi placic
ale jak narazie nic z ich strony nie ma zadnej reakcji a kasy nie ma .
Do tego dochodza prywatne wizyty u gina i placenie za badania i wiecie troche
grosza trza miec odlozone.M pracuje od rana do wieczora ale kasy nie strarcza
jak ja nie pracuje i te dodatkowe wydatki dlatego nie ma kasy na dentyste .
Ale pojde dzis w poszukiwaniu bo M wczoraj zarejestroowal mnie gdzies do innego dentysty ale dopiero na za tydzien w piatek a mnie zeby teraz bola.
Ale sie rozpisalam
swieci ale jest chlodnawo jak narzie ,moze pozniej bedzie cieplej .
Noc przespalam fajnie choc zaliczylam kilka sikan hi .
Aktualnie zeby bola tak ze je czuje ale narazie nie umieram .
Zjem sobie sniadanie zaraz po jednej stronie szczeki aby tamtych nie naruszac
posiedze chwile i pojde w poszukiwaniu dentysty .
Dziewczyny ze mna jest tak ze ja kiedys chodzilam non stop do dentysty ,tzn
z wizyty na wizyte umawialam sie na nastepna i tak pochodzilam
kilka razy ,pozniej na jakis czas przestalam i jeszcze przed ciaza znow zaczelam
chodzic ale jakjestem w gabinecie to nastepna wizyta za 2 miesiace bo miejsc nie ma a kasy chetnie bym nie zalowala ale ja jej nie mam wiec nie mam co zalowac
i musze kombinowac ,zbierac .
Jak ja nie pracuje to na serio krucho z kasa .Ja dostaje tylko podstawowa stawke
a teraz aktualnie zcekam az sie zus ze mna skontaktuje bo juz oni beda mi placic
ale jak narazie nic z ich strony nie ma zadnej reakcji a kasy nie ma .
Do tego dochodza prywatne wizyty u gina i placenie za badania i wiecie troche
grosza trza miec odlozone.M pracuje od rana do wieczora ale kasy nie strarcza
jak ja nie pracuje i te dodatkowe wydatki dlatego nie ma kasy na dentyste .
Ale pojde dzis w poszukiwaniu bo M wczoraj zarejestroowal mnie gdzies do innego dentysty ale dopiero na za tydzien w piatek a mnie zeby teraz bola.
Ale sie rozpisalam
reklama
Cześć dziewczyny.
U mnie szaro, mokro i pewnie zimno. Sniadanko sie właśnie robi
Dorotka powinni Ci wypłacać średnią z 3 ostatnich miesięcy...u mnie tak jest. Wczoraj wypłata wpłynęła na konto i jest wszystko ok.
U mnie szaro, mokro i pewnie zimno. Sniadanko sie właśnie robi
Dorotka powinni Ci wypłacać średnią z 3 ostatnich miesięcy...u mnie tak jest. Wczoraj wypłata wpłynęła na konto i jest wszystko ok.
Podziel się: