reklama
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Witam!
A Wy znowu tylko o jedzonku
Wiecie co, zajrzalam do mam wrzesniowych i zauwazylam ze wiekszosc z nich czuje juz ruchy maluszkow, wiec jeszcze bardziej czekam na ten 17/18 tydz.WG usg ja jestem juz w 15 tyg i 3 dniu wiec juz tylko troszeczke.
Fajnie ze macie ladna pogode, u mnie jak zwykle szaro i brzydko...angielska pogoda..
A Wy znowu tylko o jedzonku
Wiecie co, zajrzalam do mam wrzesniowych i zauwazylam ze wiekszosc z nich czuje juz ruchy maluszkow, wiec jeszcze bardziej czekam na ten 17/18 tydz.WG usg ja jestem juz w 15 tyg i 3 dniu wiec juz tylko troszeczke.
Fajnie ze macie ladna pogode, u mnie jak zwykle szaro i brzydko...angielska pogoda..
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja obejzalam 2 czesci i sie poplakalam :-) Boze jakie to piekne :-)
A
agamir
Gość
Czesc dziewczyny bardzo serdecznie Was pozdrawiam Widze ze humorki dopisują. Nie było mnie na forum bardzo dawno ale moje samopoczucie nie pozwalala mi nawet siedziec. Dzis juz 2 dzien jak nie rozmawiam z kibelkiem. Schudlam 5 kg i ledwo dycham ale teraz juz pewnie bedzie oki. brzuszka niestety nie mam.
A
agamir
Gość
Dzieki za dobre słowo. Mam nadzieje ze bedzie lepiej. tak czekamy na to malenstwo
reklama
witam, jeden dzień mnie nie ma i to nie cały, a Wy tyle napisałyście... ale to dobrze.
Szkolenie nawet ciekawe, tylko obiad był do d..., nie dość, że nie dobry to jeszcze się okazało, że każdy z nas musi za siebie zapłacić. Jakby nie mogli 10 zł doliczyć do faktury.
dorota123456789, sałatkę z tortellini robię już od świat i nie mogę jej zrobic, ale może wkrótce...
Szkolenie nawet ciekawe, tylko obiad był do d..., nie dość, że nie dobry to jeszcze się okazało, że każdy z nas musi za siebie zapłacić. Jakby nie mogli 10 zł doliczyć do faktury.
dorota123456789, sałatkę z tortellini robię już od świat i nie mogę jej zrobic, ale może wkrótce...
Podziel się: