reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A jeszcze wam powiem ze wczoraj podczas usg lekarz pokazywal mi kosc ramieniowa
normalnie sie szoklam jak ja bylo fajnie widac ta kosc lepiej bylo widac niz nozki i raczki
bo moja dzidzia nie byla wczoraj w sosie i nie chciala sie ruszac jak na nia patrzalam

reklama
anula Kaka82ja dwa dni temu tak ryczałam
dorota123456789dobrze że wszysko ok
Mnie szef chciał wysłać na koniec miesiąca na jednodnioweszklenie do W-wy, odmówiłam, nie uśmiecha mi się jazda 5 godzin w jedną stronę, szkolenie i tego samego dnia powrót.
Ja dziś męcze się z gardłem i nose, lekarz dał mi rutinoskorbin i flegamine, ale boje się brać flegaminy, teraz wcinam kanapke z dodatkiem ząbku czosnku.

Dorotka1234.... A mi sie podoba z tego względu ze opisuja wszystko. A nie tylko to co jest super. Trzeba sie liczyc z wszystkim a nie byc później zdziwionym że sie oczymś nie wiedziało itp.Ale trzeba mysleć pozytywnie i wierzyc ze bedzie dobrze:tak:
Co do tego roztwierania; To tak lekarz podczas badania to wykryje wiec spokojnie.
Kaka hehe pewnie ze lubie. Ale szperam tylko po to aby znalesć odp na pytania a nie a by sobie poszperac:-p

Dorotka, nie zakładaj najgorszego planu. Warto znać różne ewentualności ale nie ma się co od razu załamywać.

Ja jak pomyslę o porodzie to jakoś mi tak słabo...Mam nadzieję, ze będę rodzić za dnia bo wtedy lepiej sie czuję psychicznie.

Kaka w dzien jest wieksze zamieszanie:-p zawsze jakies wywoływania, planowane cesarki i takie tam. Ja rodziłam w nocy i było super. Ale przy tym wyżu co teraz jest to pewnie i w nocy bedzie tłok:szok::-D

Ale naskrobałyscie przez te kilka dni... A ja dzisiaj od samego rana zadowolona :-) jak się obudziłam i sobie tak leżałam jeszcze na łóżku to mój dzidziuś się zaczoł ruszać dość energicznie bo już chyba głodny był... :-) i tak już ponad godzine sobie buszuje u mnie w brzuchu i mnie łaskocze:-D

Ale naskrobałyscie przez te kilka dni... A ja dzisiaj od samego rana zadowolona :-) jak się obudziłam i sobie tak leżałam jeszcze na łóżku to mój dzidziuś się zaczoł ruszać dość energicznie bo już chyba głodny był... :-) i tak już ponad godzine sobie buszuje u mnie w brzuchu i mnie łaskocze:-D

Ty juz czujesz ruchy dziecka ?????????????????????????????????????????????????????????????????

Troche sie tu cicho zrobilo :-( Kaka i Czarna nie pisza hihih

U mnie sloneczko wyszlo i jest fajnie ale mnie to wcale dzisiaj nic nie pomaga
bo niby nic mnie szczegolnego nie boli ale nie jestem dzis w formie jest mi niedobrze
Dawno mi juz tak niedobrze nie bylo i dzis ostro wymiotuje :-( do tego glowa mnie muli :-(.

Wzielam sobie czopek na te wymioty i mam nadzieje ze pomoze.

Zaraz ide do sklepu kupic sobie cos do zjedzenia :-)

reklama
a ja dziś wziełam się do roboty i prasowałam 2 tygodnowe zaległości, oczywiście musialam sobie robić przerwy

Do góry