reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

czarna nie powinnyśmy jeść tych sztuczności z torebki, fuj.
Mnie dla odmiany strasznie rwie ucho, nigdy w życiu mnie ucho nie bolało, a od 2 godzin mam takie przeszywające kłucia, mam nadzieję że to nie będzie jakieś zapalenie :wściekła/y:

reklama
CZARNA dzięki za pomoc.Jutro spróbuję bo cos czuję,że przy moich zdolnościach komuterowca ,zajmie mi to trochę czasu.Dobranoc.

Trochę czasu mnie tu nie było. Czy Wy kobietki też macie te nagłe wachnięcia nastroju?? Potrafię się rozryczec bez powodu. Nigdy taka nie byłam. Nie tylko mnie to zaskakuje ale też mojego faceta. Czasami patrzy na mnie jakbym byla nie z tego świata.

Witam w ten słoneczny i piękny poranek, zaraz ide odprowadzić synka do przedszkla to się przekonam czy jest w miarę ciepło, tyle mam planów na dzisiejszy słoneczny dzień i muszę je zrealizować, bo nie wiadomo jaka będzie pogoda jutro. A w szare i deszczowe dni nawet palcem mi się nie chce kiwnąć hihi:-)
czarna ja mam fioła na punkcie konserwantów, staram się kupować zdrowe jedzonko, oczywiscie w granicach rozsądku, bez jakiś fanaberii:tak:
mafa śliczny suwaczek
anula 1975 te wachania to normalna sprawa, wszystkie to mamy.
Miłego dzionka:-)

Czesc dziewczynki ja po wczorajszych przezyciach nie moglam dzis w nocy spac
budzilam sie doslownie co 5 min doiero jakies 1,5 godziny nad ranem to budzilam
sie co pol godziny :wściekła/y: jestem strasznie tym zmeczona niewyspana i jeszcze
pogoda u mnie pod psem :wściekła/y: ,wczoraj swiecilo sloneczko a dzis pochmurno:wściekła/y:.

Niedawno zaliczylam wymiocik hiih i zaraz ide jesc bo jeszcze nic nie jadlam.

Piszcie dziewczynki co tam u was?????????????:tak:

dorota123456789 ja też niedawno miałam rozmowę z wielkim "uchem" więc się nie przejmuj-nie jesteś sama;-)Jutro idę do lekarza, ciekawe co on powie na te rozmowy moje...

reklama
Witam i ja lekko słonecznie, bo cosik jakieś słoneczko się przebija. Nie potowarzysze wam dziś i jutro, chyba że wieczorkiem. Zaraz jadymy na szkolenie do Lublina, wracamy wieczorem. Pozdrawiam cieplutko wszystkie.
Mafa suwaczek piekniutki.

Do góry