reklama
zawadka
Październikowe mamy'08
mafa- dzieńdoberek:-)
u mnie tylko zmiana umeblowania wchodzi w grę i pomalowanie ewentualne ścian bo to nie jest nasze mieszkanko:-( Ale muszę przerobić na bardziej funkcjonalne
Dziewczyny czy któras z Was miała cesarkę? Pytam bo od wczoraj ciagnie mnie w dole brzucha, odczuwam przy siadaniu oraz przy oddawaniu moczu i tak się zastanawiam czy to moze związane jest z tym szewm niby nie jest to ewidentny ból ale nie daje mi to spokoju, może wieczorkiem podjade do gina nakonsultacje bo od piątku jakies czarne myśli mam:-(
u mnie tylko zmiana umeblowania wchodzi w grę i pomalowanie ewentualne ścian bo to nie jest nasze mieszkanko:-( Ale muszę przerobić na bardziej funkcjonalne
Dziewczyny czy któras z Was miała cesarkę? Pytam bo od wczoraj ciagnie mnie w dole brzucha, odczuwam przy siadaniu oraz przy oddawaniu moczu i tak się zastanawiam czy to moze związane jest z tym szewm niby nie jest to ewidentny ból ale nie daje mi to spokoju, może wieczorkiem podjade do gina nakonsultacje bo od piątku jakies czarne myśli mam:-(
mafa nie lenisz sie tylko wpełni zasłużenie odpoczywasz A co tego syndromu dośc popularny ale przeważnie odzywa sie pod koniec ciąży
zawadka ja wstaje po 7 ale spac chodze ......
Co do brzusia to nie wiem nie miałam CC ale wczoraj i przedwczoraj zaczeło czasami mnie ciagnąc od pępka czyzby juz malensto do góry szło?:-)
guska35 kiedys tez miałam taka lekarka, zadnego skeirowania niechciała dac a teraz mam inna i nawet niewiem jak to u niej wyglada bym musiała popytac
zawadka ja wstaje po 7 ale spac chodze ......
jezeli nie zmienimy lokum tez tylko i (az takie dla moejgo M) zmiany nas czekajau mnie tylko zmiana umeblowania wchodzi w grę i pomalowanie ewentualne ścian bo to nie jest nasze mieszkanko:-( Ale muszę przerobić na bardziej funkcjonalne
Co do brzusia to nie wiem nie miałam CC ale wczoraj i przedwczoraj zaczeło czasami mnie ciagnąc od pępka czyzby juz malensto do góry szło?:-)
guska35 kiedys tez miałam taka lekarka, zadnego skeirowania niechciała dac a teraz mam inna i nawet niewiem jak to u niej wyglada bym musiała popytac
zawadka
Październikowe mamy'08
kurcze do tej pory nie miałam zadnych kłuc, bóli. Szwów od porodu ani razu nei czułam chociazby na zmianę pogody czy jakiś wysiłek. W piatek zjadłam nie wiem co po czym mnie strasznie wydęło w sobote brzusio wrócił do swoich normalnych kształtów a mimo wszytko czuje ten dół brzycha, jest on na wysokości wąłsnie szwu i jajnika bardziej jajnika :-(ehh chyba dla świętego spokoju udam sie do doktorka - szkoda tylko ze mojego w PL nie ma bo bym już do niego zadzwoniła a tak muszę iśc do innego:-( mam nadzieje, że zanjdzie się jeszcze wolne miejsce
zawadka
Październikowe mamy'08
guska35 - nie wiem skąd u mnie te czarne myśli bo od poczatku ciąży czułam, że bedzie wszytko OK, zero stresu, wielka wewnetrzna radość. Moze to przez pogode albo przez hormony szalejące
No dobra już nie narzekam i nie wprowadzam złego humoru - obiecuję poprawę
No dobra już nie narzekam i nie wprowadzam złego humoru - obiecuję poprawę
reklama
Zawadka jezeli faktycznie az tak sie tym zamartwiasz to idz do lekarza. Moze to sa zmiany których przy pierwszej ciązy nie odczuwałaś;-) Ja teraz wszystko szybciej czuje. (macice, miednice, kregosłup itp) Badz dobrej myśli
Mafa ja kiedys tez taka panikara byłam. a teraz aż sie sobie dziwie ze taka spokojna i twarda I nawet niedopuszczam do siebie złych mysli. A wieczorem jak leze i pomyśle o czym zły m zaraz sie usmiecham i głaszcze brzusio mówiac ze wszystko jest wporzadku
Mafa ja kiedys tez taka panikara byłam. a teraz aż sie sobie dziwie ze taka spokojna i twarda I nawet niedopuszczam do siebie złych mysli. A wieczorem jak leze i pomyśle o czym zły m zaraz sie usmiecham i głaszcze brzusio mówiac ze wszystko jest wporzadku
Podziel się: