reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Zawadka śliczna rodzinka. Tylko niechce mi sie powiekszyc ale z daleka to mi sie wydaje ze mały do Ciebie podobny:tak:
ps Uwielbiam ogladac zdjęcia:-p
Kaka a mi kto ugotuje obiadek???? ja dzis ide na łatwizne mam zamrozoną zupę wiec dziewczynka odmroze a ja zawsze cos sobie skubne:-p

mała poszła na drzemke to i ja sie połoze coby kregosłup wyprostowac:rofl2:

A tu ja z moja malutka córcia (wczorajsze)

czarna79- pewnie, korzystaj z chwilki wolnej:tak: super z Ciebie laseczka:-)córcia sliczniutka:-) za komplementa dziekuję a zdjęcia inne podeślę z domciu

kaka82- mam nadzieję ze nie pożałujesz ze tę zupkę zrobisz mi baaaardzo smakowała:tak:

Hej wrocilam od lekarza ogolnego .Jak mnie polozyla i badala mnie sluchawka
i naciskala na zoladek to ja tylko ala i ala .Powiedziala ze po tej grypie zoladkowej to normalne i ze to wogole moze bym moj normlny objaw i ze pozniej dojdzie
mi zgaga itp :tak:.Przepisala mi jedynie takie kapsulki LINEX FORTE
to sa jakies bakterie,szczepy bakterii paprawiajaca prace jelit itp i silniejsza
NOSPE .
A jutro wieczorem dowiem sie co u dzidzi bo ide do innego na usg ale
tydzien temu bylam z powodu plamien i bylo dobrze dzidzia ruszala raczka
wiec mysle ze teraz tez bedzie oki.

Jak wracalam od lekarza to spotkalam mojego ojca ( ja nie utrzymuje z nim kontaktu)
i ze byl trzezwy to sobie z nim troche pogadalam :-).

Pozniej bylam w sklepie i jak zobaczylam poczka to az sobie go kupilam a szlam
tylko po troche winogron bo juz kilka dni za mna chodza hi.

Dobra spadam zjesc rosolek a po rosolku tego paczka

AHA kobitki lekarka powiedziala ze mam jesc malo ale czesto i posilki maja
byc takie MDLE moze wiecie co to maja byc za posilki ??????????????????/

Czarna obie dziewczyny jak się patrzy:) Slicznie wygladacie.

Zawadka ja uwielbiam pieczarki wiec pewnie nie pozałuję. Bulionik się gotuje, pieczarki sie smażą...mniam

Dortka mam nadzieję, że leki Ci pomogą...a na pączka też mam ochotę ale zamiast niego kupiłam lody hihi

Czarna laska z ciebie cala para a twoja mala rowniez sliczna :-)

Dobra poczytalam was i ide jesc :-)

Zawadka kiedy idziesz do gina ?

Dziewczyny wy to nie panikujecie w poruwnaniu do mnie ja nawet przez ten zoladek
ide jutro nie do mojego gina bo go tez nie ma w polsce ide do innego
sprawdzic czy jest dobrzez zdzieckiem a tydzien temu bylo oki i kto tu panikuje
JA PANIKUJE ale troskliwa mama ze mnie bedzie hihi ale ja wole dmuchac na zimne :-)

Kaka ja mialam biegunke jedna noc i caly dzien tydzien temu a tak to tylko ten zoladke
mi dokucza jak mialam biegunke staralam sie pic duzo a teraz to juz normalnie pije
wiec raczej sie nie odwodnilam :-)

czarna sliczna ta twoja córcia :-) , moja siostra ma synka niecałe 3 miesiące starszego
Mnie to odkąd wstałam boli głowa i gardło:-( musze się czymś podleczyć . Pogoda u mnie jest w miare coprawda słońce od czasu do czasu wyjrzy ale chyba jest ciepło to bedzie trzeba na jakiś spacer iść...:-)

No to nie jest tak źle Dorotka, jak myślałam...rzadko tu do nas ostatnio zaglądasz wiec pomyślałam, że musi być ostra jazda.
Dorotka to Ty teraz co tydzień chodzisz na usg?

dorotka1-9 - doktorek dzis od godz 16 przyjmuje wiec musze być przed aby mnie przyjął, mam nadzieję ze przyjmie. Mąz ma po mnie do pracy przyjechać więć szybciutko będę w domciu szybko się ogarnę i śmigam. Pewnie warto sprawdzić. Mnie męczy to od piatku a do tej pory nic nie dolegało:-(

kaka82- hmm tak sie zastanawiam czy jutro tez sobie znó tej zupki nie zaserwuję:tak:

reklama
No to nie jest tak źle Dorotka, jak myślałam...rzadko tu do nas ostatnio zaglądasz wiec pomyślałam, że musi być ostra jazda.
Dorotka to Ty teraz co tydzień chodzisz na usg?

Kaka to jest tak ostatnio bylam u swojego normalnie tak jak bylam do niego
zapisana pozniej tydzien temu mialam juz po raz 4 w tej ciazy plamienia i dlatego
poszlam do gina sprawdzic bo kazde plamienie nawet najmniejsze trzeba sprawdzic.
A teraz ide bo ten bol zoladka nie daje mi spokoju i wole dmuchac na zimne.
A na 17 kwietnia jestem umowiona z moim ale jak juztro ide do gina
to on tego 17 nie bedzie robil mi usg bo ja z nim jestem umowiona na 21 kwietnia
na usg genetyczne wiec jutro bede miala usg a pozniej 21 kwietnia.Wole isc
jutro i sprawdzic bede spokojniejsza

Do góry