reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kiedys w "Małym co nie co" chyba M Cafe. A ostatnio na ryneczku małym jak wchodzisz od strony poczty pierwsza budka(taka hurtownia) po lewej. A kawa sie zwie "Mildano"

reklama
wlasnie jem bigosik na sniadanko:zawstydzona/y: i nawet mi sie grysc niechce:baffled:

ojjjjj ciezki bedzie dzien a zaraz bratowa synusia mi przyprowadza do pilnowania (idzie ze starszym do lekarza)

czarna79- wow podziwiam oglądania filmiku o pólnocy:tak: bo ja o 22 najpóźniej chodzę spać bo 8 godz snu muse mieć bo jak nie to bez kija nie podchodź;-).

Może i ja sobie taką kupię.
Bigosik mówisz...ja dojadam mięsko z wczorajszego obiadku.

Ja już się doczekać nie mogę kiedy sie zrobi ciepło, bo w taką pogodę nie bardzo chce się wychodzić z domku.

Zawadka u mnie to norma;-) i gdyby sie mała nie budziła była bym wyspana a tak:baffled:

Mam juz dwa szkodniki w domku (2 miesiace różnicy miedzy nimi) sprawdzaja sie który wyzej wejdzie:-D

Zawadka ja tez sie nie nadaję na nocne ogladanie...na początku ciąży zasypiałam nawet o 19stej. Teraz jak mogę sobie pospać jak długo chcę to zdarza mi sie siedzieć do 23ciej ale wtedy mało pamietam z tego co oglądam heh

a moja lekarz rodzinna...szkoda gadać, ona mi nawet nie chciała wypisywać skierowań na badania. Chodziłam prywatnie do gina, a do niej tylko po skierowania. No bo po co mam płacić, na coś te składki przecież idą. A ona mi na to, że jak się chodzi prywatnie to badania też mogę sobie prywatnie zrobić...

Zadziwiacie mnie dziewczyny.Jest DOPIERO 10.24 a tu już tyle postów.Ja ,dopiero co otworzyłam oczy .Tak mi się nie chce wychodzi z łóżka ,że dopingiem jest tylko co tam słychac na BB.Ja jestem oczywiście na zwolnieniu ,mój M poszedł ciężko rarabiac na chleb.JA LENIE SIĘ.Tak czytam wasze posty i widzę,że same remonty.Ja też tylko kombinuję co by tu pomalowac,przemeblowac.słyszałyście o czymś takim jak syndrom wicia gniazda?

reklama
czarna79- wesolutko masz teraz w domciu:tak:

ja ide max o 22 spac a 6 pobudka do pracy:tak: często się zdarza, że dziecko obudzi się o 5 z min przychodzi do nas aby trochę z nami poleżac i pogadać.:tak:

Do góry