reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam:-)

chiara1 - podeslij słoneczko prosze bo u nas dopiero w środć ma być:-(

weekend zleciał szybciutko ale bardzo milutko, troszkę spotkań ploteczkowych, basen, imprezka urodzinkowa. Miałam wielkie plany zrobić lasagne bo tak za mna chodziła ale niestety brak czasu znów odwlekł realizację zachcianki :tak:

Czekam z utęsknieniem na ciepełko a najprawdopodobniej od środy biorę chorobowe - bo mój leń nie chce mnie opuścić:angry:.

reklama
witam serdecznie po weekendowo, ja tego słoneczka też poproszę troszeczkę bo u mnie nieciekawie. Mam nadzieję, iż weekend minał wszystkim mamusiom równie przyjemnie jak mnie, i wszystkie są takie wyspane jak ja :-)
zawadka, mam nadzieję, że pamiętasz o mnie

Dorotka123456789 jak wrócisz od lekarza to się odezwij, biedulo. moze Cię wezmą do szpitala na kroplówki?

Gusia 35 jak zwykle ranna pszczółka:)

Zawadka mi tak dobrze na wolnym, że wołami do pracy mnie nie zaciagną. Nawet juz mnie anglielski meczy (2 razy w tyg po 1.5h)ale chce dokonczyć kurs do czerwca.

Chiara przyślij trochę słoneczka.

Beza może jakas foteczka z nowego miejsca??

guska35- pamiętam pamiętam, właśnie rozmawiałam z kadrową i szczerze mówiąc to nic konkretnego mi nie powiedziała :wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niespodziewałam sie tego po niej:no::no::no:.

kaka82- ja tak na chociaż tydzień bym wzięła aby w domciu zaległości ponadrabiac i poszwendać sie po sklepach bo przemeblowanko w domciu się mocne szykuje

Kaka na jakie kroplowki nigdzie nie ide to zadnego szpitala .
Teraz zaraz zjem sniadanie i lece bo lekarka ogolna jest do 12 wiec zaraz spadam do niej nie wiem co mi powie pewnie mi cos przepisze a jutro chce isc do innego gina
na usg najchetniej to bym dzisiaj poszla ale nie wiem do kogo ale juz mam pewien pomysl ale nie wiem jak go zrealizowac bo nie wiem jaki tam jest nr telefonu.
odezwe sie jak wroce pa

Dorotka1-9 jak jesteś bardzo odwodniona to moze będzie taka konieczność. Trzymam kcuki zeby było ok:)

Gusia35. Ostatnio czytałam, że ciażę moze też poprowadzić lekarz rodzinny. To może on Ci wystawi ciążowe zwolnienie??

beza my tez myslimy o domku i aktywnie go szukamy:tak: Tylko ze tez aby go miec musimy sprzedac mieszkanie wiec tez nie różowo. ale zobaczymy jak znajdziemy.
ps tez biore taka ewentualnosc ze zamieszkamy u moich rodzicow. Choc malo realne.

Buuuuuuuu ja chce sloneczko. Choc z drugiej strony dobrze ze nie ma bo by mnie sumienie gryzło ze taka pikna pogoda a ja w łóżku:zawstydzona/y:
Tak sie dzis okropnie czuje ze nawet siedziec nie moge tak m nie kręgosłup nap.... i dotego megaaaaa niewyspanie. M mnie namówił na seans nocny o 0;30 zaczelismy ogladac filmik:rofl2: potem mała zaczeła sie budzic (kolejny ząb idzie) i tak na siedzaco przysypiałam bo ona sie do mnie wtulała. Wiec moje dzisiejsze dolegliwosci maja uzasadnienie tak wiec LENIE sie i czekam az mała pojdzie na popołudniowa drzemke a mamusia z nią:-p

reklama
Czarna jesteś usprawiedliwiona;-)

Ja chyba muszę sobie kawe zrobić bo coś jestem niedobudzona. Gdzie Ty tą bez kofeinową kupujesz?

Do góry