reklama
Andzia 21
Październikowe mamy'08
mafa ja tez jestem typem spiocha i rano nie lubie wstawać chyba ,że musze. Dzisiaj wyjątkowo co nie pospałam dłużej bo od 4:30 jestem na nogach bo na giełde mi się zachciało jechać i chodze teraz taka przymulona :-( Ide coś zjeść :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny u mnie tez dzis pochmurno i pomuro i ja az do 16 lezalam
w lozku ale do kosciola niestety z lozkiem nie da sie wybrac ;-).
U mnie samopoczucie tez nie najlepsze ,wczoraj znow mialam biegunke i boje
sie ze dzis bedzie to samo choc wczoraj bylo raz i do teraz jak narazie na szczescie nic .A do tego non stop mnie ten zoladek boli masakra .
Jutro pojde w koncu do ogolnego bo juz a rade do niego dosjsc i cos dlugo mnie ten
zolad boli bo juz tydzien .A we wtorek wybieram sie na usg do innego
lekarza bo mojego nie ma w polsce i do niego jestem umowiona na 17 ale
ostatnio sie tak zle czuje ze wole dmuchac na zimne i sprawdzic czy malenstwo sie rozwija i czy rosnie.
Ja zaraz puszcze pawia bo mi niedobrze .amailego wieczorki pa
w lozku ale do kosciola niestety z lozkiem nie da sie wybrac ;-).
U mnie samopoczucie tez nie najlepsze ,wczoraj znow mialam biegunke i boje
sie ze dzis bedzie to samo choc wczoraj bylo raz i do teraz jak narazie na szczescie nic .A do tego non stop mnie ten zoladek boli masakra .
Jutro pojde w koncu do ogolnego bo juz a rade do niego dosjsc i cos dlugo mnie ten
zolad boli bo juz tydzien .A we wtorek wybieram sie na usg do innego
lekarza bo mojego nie ma w polsce i do niego jestem umowiona na 17 ale
ostatnio sie tak zle czuje ze wole dmuchac na zimne i sprawdzic czy malenstwo sie rozwija i czy rosnie.
Ja zaraz puszcze pawia bo mi niedobrze .amailego wieczorki pa
No i mamy wieczór
Zamówiliśmy dziś obiadek do domku i katastrofa nawet sie nie najadłam porcje jak dla dzieci i do tego żadna rewelacja. Bleeeee nigdy wiecej. Nie ma to jak Niko lub La-Gondola
A po obiadku bylismy z dziecmi w Ballandii i było SUPER mała (i starsza też-choc miała byc jako opiekunka) sie tak wybawiła ze szok wlasnie zasypia koło mnie.
No nic czeka mnie jeszcze prasowanko, potem kąpiel a reszte sie zobaczy;-)
Zamówiliśmy dziś obiadek do domku i katastrofa nawet sie nie najadłam porcje jak dla dzieci i do tego żadna rewelacja. Bleeeee nigdy wiecej. Nie ma to jak Niko lub La-Gondola
A po obiadku bylismy z dziecmi w Ballandii i było SUPER mała (i starsza też-choc miała byc jako opiekunka) sie tak wybawiła ze szok wlasnie zasypia koło mnie.
No nic czeka mnie jeszcze prasowanko, potem kąpiel a reszte sie zobaczy;-)
gaga
uzależniona
Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI
Beza to wy juz na nowym???????
Dorotka1234..... to nieciekawie masz z tym żołądkiem Naprawde ci współczuje i ciesze sie ze idziesz do lekarza ogólnego i do gina aby to sprawdzić. Daj znać co i jakZdrówka życze
Chiara najważniejsze zeby sie nie zraził a skoro juz raz zdobył medal bedzie wiedział ze jest to możliwe i jeszcze nie raz zdobędzie.
ps u nas w kinach leci Lejdis i chyb a sie skusze Moze z M a moze z siostrą;-)
Dorotka1234..... to nieciekawie masz z tym żołądkiem Naprawde ci współczuje i ciesze sie ze idziesz do lekarza ogólnego i do gina aby to sprawdzić. Daj znać co i jakZdrówka życze
Chiara najważniejsze zeby sie nie zraził a skoro juz raz zdobył medal bedzie wiedział ze jest to możliwe i jeszcze nie raz zdobędzie.
ps u nas w kinach leci Lejdis i chyb a sie skusze Moze z M a moze z siostrą;-)
czarna79 trudno to nazwać na swoim :-) Mieszkamy teraz z moimi rodzicami dopóki nie wykończymy własnego domu. A żeby go wykończyć musimy sprzedać mieszkanie. a to wcale nie takie proste cóż, trzeba czekać.
będę informować na bieżąco
będę informować na bieżąco
reklama
Podziel się: