reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A Bartek skończył dziś 4 miesiące!:-)
No i dziś potwierdziły się nasze przypuszczenia, Bartkowi wyrósł pierwszy ząbek:-D:-D:-D Na dole prawy:-).
Od jakiegoś czasu tak coś dziwnie nabrzmiałe dziąsełka mial ale myślałam że to dłużej potrwa. A tu na 4 miesiąc się pojawił:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia to kiedy remoncik????
Wanilia widze ze Szymek piknie już główke podnosi:-p super fotka

Dziewczyny M mi dał zadanie kupić odkurzacz!!!!!!!!!! Ja się przed tym bronie od 2lat:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: (nie mam zadnych wykładzin, dywanów wiec tylko zamiatam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) i kurde zawsze odkładałam ten zakup (wczesniej miałam takie byle jakie) I szukam cichego potwora o silnym ssaniu. Może cos poradzicie?????????? plisssssssssssss

Agamir - Przykro mi z powodu kłótni.. Ech.. Ci faceci..
Wanilia - Faktycznie pierdoła z tego Waszego lekarza.. :no: Powinien wykonać tyle możliwych badań, aby ustalić przyczynę wysypki.. :wściekła/y: Mam nadzieję, że szybko ją odkryjesz i równie szybko ją zwalczysz..;-):tak:
Ewela - Pewnie czujesz się rozdarta.. Nawet nie bardzo wiem co Ci w tej sytuacji doradzić..:-(Tule Cię mocno z nadzieją, że jeszcze wszystko Ci się ułoży..
Dorotko - U mnie w dalszym ciągu bez zmian.. Nie doczekałam się jeszcze przeprosin ze strony M.. Ciekawe jak długo jeszcze przyjdzie mi na nie czekać...
Kasia - Życzę powodzenia w czasie jutrzejszej rozmowy z szefem ;-).
Kate - No i kolejny, sympatyczny dzień za Wami :tak:.
Natusia - Podwójne gratulacje dla Bartusia :-) = z okazji ukończenia 4 miesiąca oraz z nowego nabytku jakim jest pierwsza biała perełka:-);
Czarna - Ja Ci nie pomogę, bo też nie mamy odkurzacza..;-) Tu panele są jakby surowe i łatwo je zarysować..Przekonaliśmy się o tym na starym M..:baffled:, więc teraz tylko miotła idzie w obroty..:-)

A co u mnie?
Młoda tak marudziła i stękała, że już nie miałam do niej siły..
Nawet mamine rączki jej nie odpowiadały..i były beeee.
Przyszedł M i zabawiał Maję jakieś 3 h.
Niunia śmiała się w najlepsze, śpiewała i tak się dobrze bawiła, że chyba całkowicie zapomniała o bolących dziąsełkach..;-)Korzystając z okazji, położyłam się i chwilę przysnęłam.. Kiedy wstałam M ułożył Niunię do łóżeczka. Opowiedział, jej, że teraz idzie już spać, że Tatuś ją mocno kocha i,że jak wyjdzie z pokoju to ma cichutko i grzecznie zasnąć.. I wiecie co? Młoda 2 minuty później już spała :szok::szok::szok::-).
Bez noszenia, bez lulania. i bez płaczu.-szok :tak::-).

Nadrobię jeszcze pozostałe wątki i też się położę..
Jestem już tak zmęczona,że nie wiem dosłownie jak się nazywam..:baffled:

Miłej nocki Kochane.

Ostatnia edycja:
KASIU udanej wizyty u szefa I szybkiego remontu :-)
KATE fajny dzien zowu mieliscie :-)
ANNA och ci faceci Juz tak dlugo wytrzymalas wiec 3 maj sie dalej A z tym usypianiem to moze i dzis niech m ja uspi I jak to bedzie dzialalo to niech M ja usypia :-)

U nas Oli zasnela o 21,30 i spala do 4 Szybkie mleko i spala do 6,20 Wielka kupa ,mleko i spi teraz dalej a ja na BB :-)
M wyszedl do pracy ale ludzie nie przyjechali wiec wrocil do domu i czeka na nich A ja sie wkurzam bo nie wiem czy on pojedzie do pracy czy nie bo jak nie to musze Magde odwolac

DZIS WIELKI DLA MNIE DZIEN JADE ZAWIESC POZEW MAM NADZIEJE ZE SZYBKO WSIO POZALATWIAM

Witam sie poniedziałkowo. U nas sypie od rana i juz mnie ten snieg złosci.
NATUSIA MA super gratulacje dla synusia.
DOROCIA TO z pewnoscia Twoj wazny dzien
DZIEKI DZIEWCZYNY ZA WCZORAJSZE WSPARCIE

ZŁOSC MI NIE MINEŁA I DZIS RANO MNIE PRZEPROSIŁ ALE JA JESTEM JEDZA I DALEJ SIE NIE ODZYWAM. ALBO JA JESTEM ZBYT WYMAGAJACA ALBO MOJ TYP JEST NIEREFORMOWALNY ZLOSCI MNIE ZE MUSZE O WSZYSTKIM MOWIC ZROB TO ZROB TAMTO ZERO SAMODZIELNOSCI. CHETNIE BYM SE POKRZYCZAŁA. MALY RYCZY W ŁOZECZKU A WŁASCIWIE POMSTUJE AUUUUUUUUUUUUUU A JA NIE MAM SILY OD 6 NOSIC GO A REKACH.

Witajcie! U mnie wszędzie wkoło śnieg...Heh już bym wiosnę chciała...Piękne słoneczko...żeby wszystko budziło się do życia... ale się rozmarzyłam...Dziś mam w planach robić NIC oczywiście muszę zajmować się małym. M ma dziś 1 zmianę:tak:Kryzys zaczął i nas dosięgać...mój tata jest ostatnio tygodniami na urlopie bezpłatnym...u barata ma być to samo...no i u M...Tylko się załamać...

Witam sie i ja po weekendzie. Mieliśmy gości (teściów) ale wczoraj juz pojechali. Troche sobie odpoczęłam bo Babcia rozpieszczała wnuka :)
Dorotka powodzonka z pozwem. i ja ide poczytac i nadrobic zaległosci.

reklama
witam ja poleniuchowałam w weekend i teraz mam ful do sprzatania. u mnie tez biało, dawno tyle sniegu nie było, po południu jedziemy chyba z małym do lekarza bo ma czerwone placki na skorze. myklam bo mały mi zyc nie daje

Do góry