reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

MAGDA wlasnie na pierwszy rzut oka wydala mi sie ona dziwna i ubrana tez dziwnie Nie chodzi mi o to czy biedna czy nie ale jakos tak nie stosownie do swojego wieku Pomalowana tez jakos dziwnie Oczy przekrwione miala dzisiaj I jak z nia wieczorem rozmwaialam to tez byla dziwna Nie bede ryzykowala Moze sie myle ale boje sie sprobowac aby nie pozalowac ze zostawilam zn ia Niunie

Evelajna duzo zdrowka

Dobra lece mala sie obudzila z drzemki to lece do niej bo M sie nia dzis dzielnie zajmowal Nie wiem czy uda mi sie do jutra rana wejsc jak cos to odezwe sie popoludniu jutro lub wieczorem papap

reklama
Witam wieczorkiem - mały już śpi wykąpany i nakarmiony.
A ja mam chwilunię dla siebie i przyjemność czyli BB :-p:-D

Dorotko jeśli masz wątpliwości to jak najbardziej jeszcze poobserwuj tą kobietę.
Tu chodzi o dziecko.
A i ciesze się, że spotkanie udało się - przynajmniej odpoczęłaś troszkę.

Ania nie no ... też jestem w szoku :szok:

Pati ja też czasem boje się zostawić małego z teściową.
Ale to babcia jego i wiem, że krzywdy nie zrobi dziecku.
Narazie to muszę ją przyuczyć ;-)

Hehe, a my po... obiedzie:rofl2:
Kąpiemy małą za chwilę a potem... nic dupa blada.
Ale jak tylko skończę karmić (piersią, a nie jak mój m podpowiada DZIŚ) idę na BigMaca, tiramisu i tak się nabzdyczę, że mnie m nie pozna...:tak:

Dorotka, dzięki. A z kobitką to faktycznie jakoś dziwnie. Lepiej nie ryzykować.
Widzę, że usunęłaś suwaczek. ;-)

Miłego wieczoru dziewczyny i pewnie do jutra.

reklama
Muszę coś wykombinować dla mojego M. na urodziny (ma pod koniec lutego). Chyba wezmę mu tel. bo mi sie kończy umowa, a sama mam nowy. Myślę o iPhonie... zobaczymy...
Moj M też lutowy, ale jakoś nie mam pomysłu na prezent, muszę coś wymyślić :crazy:.

No i moje maleństwo też smacznie śpi. W poludnie zaliczył drzemkę 2,5 godziny :szok: pewnie po porannych ćwiczonkach zmęczyła się dziecinka.
Mykam, bo już padnięta jestem.

Ja piwko zostawiam na sobotę ;-):-p

Do góry