reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

DOROTA nie zostawiaj dziecka człowiekowi któemu nie ufasz w 150% !!!!

ja to mam ochote na szampana hehe:rofl2: piwa nie lubbie, wódki w żadnej postaci też, wina kojarza mi sie teraz z moja znajomą alkoholiczką....wiec szampan zostaje:-)
tylko że nie mam nic w chacie......

reklama
Kasia, a ja mam takiego śledzia w lodówce i zaraz pójdę go zszamać - u nas obiad jak zwykle z kolacją koło 19, no i m kucharzy:tak:

I do tego Walentynki - dosłownie spędzimy je waląc w tynki - idziemy na parapetówę do znajomych (Tuśka zdrowiej!!)

No chyba zrobię w piątek na obiad z ziemniakami w łupinkach :-p
Trzymamy kciuki za Tuśkę co by rodzice mogli wybyć.

Jak można wystawiać do sprzedaży używane gryzaki :szok::szok::szok::szok::szok::confused:
Masakra..:sorry2:

O feeee :baffled:

Hehe, a my po... obiedzie:rofl2:
Kąpiemy małą za chwilę a potem... nic dupa blada.
Ale jak tylko skończę karmić (piersią, a nie jak mój m podpowiada DZIŚ) idę na BigMaca, tiramisu i tak się nabzdyczę, że mnie m nie pozna...:tak:

Też mi się tak marzy tylko, że kebab i krwawa mary :-p:-p:-p

Dzień jakiś taki intensywny dla mnie dzisiaj, padam z nóg, a w sumie dużo nie zrobiłam. Przed chwilą skończyłam gulasz i chyba przesoliłam :baffled: zobaczę jutro, najwyżej dorzucę ziemniaków, to trochę wyciągną. No i wymyśliłam jak urządzić pokój dzieciaków i myślałam, że zrobimy to w wakacje, a M stwierdził, że jak tylko przyjdzie pożyczka to kupimy dwie szafy do pokoiku i załatwimy sprawę :rofl2::rofl2::rofl2: jupi!!! Taka jestem nakręcona!:-D

Skoro juz o drinkowaniu i SZAMPANIE mowa... bardzo smaczny jest taki niby drink 1:1 szampan i sok pomarańczowy + odrobina syropu Grenadine :) Tylko zapomniałam jak to sie fachowo nazywa... naewt do sniadania go się czasem tu serwuje :)Dobranoc!
..Już wiem- Mimosa (niektórzy robia w skali 3:2)- tradycyjnie serwowany na weselach do sniadań właśnie! ;)

Ostatnia edycja:
Hej jednak dzis jeszcze jestem :tak:

No to sie % u nas zrobilo hihi
MAGDASF widze ze lubisz pic to co ja Likiery ,Ajerkoniak i malinu mmmmmmmmmmmmmmm

Justyna z tymi 150 % zaufania trafilas w samo setno Ja jakos sobie nie wyobrazam po dzisiejszym dniu tej babki zmoja niunia i dlatego z niej zrezygnowalam.Jednak czasem pierwze wrazenie moze byc mylne

Byla u nas ta dziewczyna co bedzie jutro z niunia i powiem wam ze czasem te mlode maja wiecej w glowie niz by sie nam wydawalo :tak:Jakos jej spokojnie niunie zostawie Oczywiscie bede to przezywala bo kazde rostanie z nia przezywam i jeszcze teraz z obca jakby nie bylo osoba
Mam nadzieje ze sie sprawdzi i ze ona sie zajmie niunia :tak:

Oliwia juz spi Zasnela bez jedzenia na rekach u M
Jadla o 19 wiec chyba zaraz ja na spiocha nakarmie coby mi zaraz nie wstala bo glodna

Evelajna ja nie usuwalam suwaczka I nie wiem dlaczego go nie ma Moze ktos juz nie chce aby on byl hhihihi lub nawet los mi mowi daj sobie spokoj z tym liczeniem swojego malzenstwa hihi :-)

Witajcie kochane.
Jakos ostatnio nie mam czasu, chyba jakos jestem zle zorganizowana.Mama juz pojechala wiec bez wyrzutow sumienia moge troche z Wami posiedziec.
Agamir serdeczne gratulacje dla maluszka za 2 pierwsze zabki, dzielny mezczyzna...
Magdziunia piekny cytat, Justynka ten wiersz wzruszyl mnie bardzo mocno mimo ze nie czytalam go pierwszy raz.Sama przezylam strate dziecka i troche rozgrzebalo to rany, ale moze dobrze..Dzieki temu doceniam to co mam teraz i dziekuje Bogu za Ten malutki cud, ktory jest calym moim zyciem.
Dorotka, Oliwia to naprawde dzielna dziewczynka:tak:, gratuluje podjecia decyzji w sprawie M i zycze wszytskiego najlepszego.
Co do watkow zamknietych to u mnie ich nie widac ja juz nie wiem o co chodzi????:baffled:
U nas wszystko dobrze.Ciesze sie sukcesem mojego skarba bo dzis zaczela przewracac sie z plecow na brzuszek.Tak jej sie to spodobalo ze tak turlala sie po calej ziemi.Zabraklo jje juz miejsca na macie i musielismy rozlozyc koldre.
W niedziele zrobilismy naszej ksiezniczce osobny pokoj.Przenieslismy lozeczko i poszla spac juz do siebie.Kurcze cala noc nie spalam bo balam sie czy napewno ja uslysze ale wszytsko bylo ok.Trzeba przyznac ze chyba lepiej sie jej spi samej niz z nami w pokoju:~)

Ostatnia edycja:
reklama
helol;-)
jestem jestem
mialam goscia i czasu nie mialam.a teraz spac nie moge i pije pigwowke:-)ktos tu musi pic;-)
ja caly dzien na gyrosie lece i juz na niego patrzec nie moge:-D
lece Was poczytac
dobrej nocki:***

Do góry