reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Masz racje czas teraz leci szybko maluchy juz maja zabki niedługo zczna raczkowac stana na nogi i bedzie roczek.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO LA WSZYSTKICH MALUSZKÓW KTORE DZIS MAJA 4 MIESIACE

reklama
Anna22 ja też mam problem z chrapaniem M, on podobno z moim również, ale nie mam dowodów :-D. Ja go szturcham i proszę żeby położył się na boku. Są podobno jakieś krople, ale czy skuteczne nie wiem. Pewnie drogie :dry:

Kaka mi przez ciążę włosy zgęstniały i teraz chyba muszę oddać co dostałam :baffled: Do tego jeszcze zima i czapki swoje robią. Bleee!

Magdasf no przytrafiło się biednej Zosi :no:. A jak znosi ospę, bo to chyba to zdiagnozowali ostatecznie?
Mam nadzieję, że mi cierpliwości wystarczy. Jestem nastawiona na samowolkę, bo będą spały razem w pokoju. Na wszelki wypadek zastrzegłam sobie, że tylko 3 dni ;-) żeby mi żadnych niespodzianek nie robić :tak:

Agamir gratki dla Antosia!!! No no no!!! A dolne czy górne? Ja pamiętam jak Martynie przebiły się dolne jedynki, a potem górne dwójki :rofl2: smarowałam dziąsła, palec mi się obsunął i szok, bo już prawie do połowy wylazły :szok:

Dorota to życzę przede wszystkim miłych wrażeń i żeby opiekunka dobrze się spisała

My Walentynki spędzamy u cioci na urodzinach :-D

Bartek leży koło mnie i mruczy przez sen :happy:
Dodzwoniłam się wreszcie do kadr i już wiem - od 16.04 idę na urlop wychowawczy, piszę do końca roku, ale zobaczymy - może już w listopadzie wrócę. Dobre to, że dostałam pożyczkę, którą zacznę spłacać dopiero po powrocie i czekam na pita, co by szybciutko wysłać rozliczenie, bo zwrot za dwa dzieciaczki piechotą nie chodzi :-)
U mnie na obiad pomidorówka, a jutro gulasz i kopytka. A w ogóle to chodzą za mną śledzie w oleju :-pPogoda też kiepska więc siedzimy w domku. Z nudów już planuję jak urządzić pokój dzieciaczków i chyba już w wakacje uda się częściowo to zrealizować, na dwa łóżeczka, a potem kupimy im "amerykankę" i na jakiś czas będzie musiało wystarczyć. Tylko gdzie pomieścić te wszystkie zabawki :baffled::sorry2:

agamir- gratulacje serdeczne!!!!!
kaka- agdzie foty nowej fryzury????:dry::-)
dorotka- miłego popołudnia i efektywnego relaksu, należy ci sie kochana:-)
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH 4-RO MIESIĘCZNIAKÓW :-)

Dzieki dziewczyny ze zyczycie mi milego wieczorku :tak:
Szczerze to juz sie nie moge doczekac :-D
AGAMIR ta kolezanka co ma dzis przyjsc to ta kolezanka ?????????????
ASIU wiec jednak dzis Gyros ;-)

U mnie na obiad dzis ogorkowa i reszte jeszcze ze chtu z niedzieli;-)Na spacer dzis nie idziemy bo wieje strasznie A jutro niunia bedzie pol dnia z niania wiec powiedzialam jej aby jeszcze jutro z nia nie wychodzila

A my juz po niania i HHHHHMMMMMM mam jakies dziwne uczucie Niby jest wsio oki Normalnie z nia gadam o wszystkim i jest dobrze Ma podejscie do niuni a jednak czuje jakies obawy Sama nie wiem dlaczego Moze mi one minal
Dowiedzialam sie ze ona rozwiodla sie rok temu bo jej maz pije i awanturuje sie ale co najzabawniejsze to ten maz podal o rozwod :baffled:Co dla mnie dziwne jakby jej to pasowalo Ale nadal razem mieszkaja Ona calymi dniami gdzies chodzi a to do dzieci i wnuczek a to do siosrty ,do kolezanek i teraz kilka dni dojdzie ze do mnie a na noc idzie do domu aby nie ogladac tego meza ALE DZIEWCZYNY NIE MAM PEWNOSCI ZE ONA TEZ SOBIE WYPIC NIE LUBI???????:dry:Wiecie czasem sa babki ktore lubia sobie chlapnac Niby ona na taka nie wyglada ale kto ja tam wie:baffled:

Nie wiem moze mlodsza lepsza????Kurcze dylemat mam straszny No ale nic zobaczymy jak jutro to bedzie Zostawie jej grzeska telefon i bede do niej jutro dzwonila.Mam nadzieje ze te glupie przeczucia mi minom i ze to poprostu lek przed zostawieniem malej

Dorota myślę, że to jak najbardziej zrozumiałe lęki, ale przyglądać się pani nie zaszkodzi, a jak wątpliwości Cię nie opuszczą to się z panią pożegnasz. Nic Cię z nią nie łączy.

Magdasf z tego co zrozumiałam jak mówił mój M nam się jeszcze udało, bo za Bartka będzie można całą kwotę odliczyć, a dzieci urodzone w tym roku już będą liczone proporcjonalnie - chyba 96 zł za miesiąc. A my całą kwotę - tysiąc sto z groszami mimo, że dzieciaczek październikowy.

O tu znalazłam informację: Ulga podatkowa na dzieci - Przewodnik :rofl2:

Kasiu wlasnie zalezy mi aby ja wyprobowac i jak mnie zle mysli nie opuszcza to jej nie wezme Wydaje mi sie ze ja tez musze miec do niej odpowiednio dobre nastawienie Jak tylko bede miala wiecej watpliwosc to pozegnam sie z nia tak jak mowisz

CZesc Dziewczny witam srodowo. Noc koszmar ale wiecie co sie okazało ANTOSIOWI PRZEBIŁY SIE WRESZCIE 2 ZABKI OSTRE DZIASEŁKA.
JEST JUZ DYZYM FACETEM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzis czekam mnie wizyta kolzezanki .
Strasznie smutno wczoraj zrobiło sie u nas na forum. pRZEPRASZAM ZE WYWYOŁAM TAKI TEMAT ALE PO PROSTU DZIELE SIE Z WAMI.

MIŁEGO DZIONKA !!!!!

WITAM NOWA MAMUSKE PAZDZIERNIKOWA

Dzieki Magdziuniu. Ne wiedziałam ze tutaj jest tak wiele dziewczyn z tak wielkim ciezarem i ze wywołałam wspomnie te bolesne. Wiem ze zadne slowo nie odzwierciedli tego co czujecie . Przepraszam.
SUPER SUPER SUPER GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

I nie przepraszaj bo nie masz za co!!!!

Kate to i ja trzymam kciuki za twoje koleżanki , choć ja jestem zdania ze co ma byc to będzie.

Anetka i co ci dali na zaparcia?????

Anna ty się lepiej pochwal co za zakupy robiłaś:)))

Kaka fotkowy jest:))) aaaaa apropo włosów jest podobno wyjebisty lek do smarowania głowy, ze kłaki nie wypadają i odrastają. jak poznam nazwe to napiszę. ja tez bede stosować tylko najpierw muszę się z łópieżu wyleczyć:((((

Mgda biedna ta twoja Zosia

Małaulka wycałuj swoją pannice za ukończenie 4 miesiąca. Ja mam na obiadek kalafiorową:)))

Minisia twojej dla twojej panienki tez całusek

My na walentynki tradycyjnie kolacyjka winko film i .....

magda
mozesz odliczyc ja jak rodziłam w grudniu Laure tez odliczałam od razu

My byliśmy u bratowej na kawce. Ze spaceru nici bo pada:(((( dzis kupiłam małemu taki kombinezonik na chrzest bo całkiem o tym zapomniałam

reklama
Dorociu tak to ta kolezanka ma byc około 18,30 ale opisze wam wszystko na zamknietym.
KATE ja tez juz pije 4 kawe

Do góry