reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ANNA22 - sposób na chrapanie? porządnie walnąć :-D ja tak robie i pomaga
KAKA - mi też wypadają włosy, jak sie czujesz w nowej fryzurce?
AGAMIR - gratulacje dla małego gryzonia!!!
DOROTKA - biedna Oliwcia; my dziś tez 3 noc z rzędu kilka pobudek (3, 7,8,10), mojemu kochanemu dziecku cos się przestawiło :-( jestem zmęczona i zła; miłego babskiego spotkania
ANAI - nie mam pomysłu na obiad dziś (zresztą w ciąży ciągle coś gotowałam, a teraz mi się nie chce niestety :-(), a poniewaz nie będzie mojego M. na obiedzie, bo od razu jedziemy do dziadków to coś na szybko zjem. Może sadzone+ziemniaki+szpinak??

My miałyśmy iść dziś na 12.00 z dwoma kolezankami i ich dzieciaczkami do Multibabykina, ale zrezygnowałam. Bałam się, ze Mari będzie tam też taka marudna... Żuczek zasnął zmęczony pół h temu i jak będzie spała to chyba nie wyjdziemy na spacer. O 13.00 ma wpaść koleżanka, a wieczorem jedziemy na imieniny do mojego dziadka Lucjusza :-)

Muszę coś wykombinować dla mojego M. na urodziny (ma pod koniec lutego). Chyba wezmę mu tel. bo mi sie kończy umowa, a sama mam nowy. Myślę o iPhonie... zobaczymy...

reklama
CZesc Blondi tak nasz gryzon ma dwa moze jeden wyszedł mu wczesniej a a nie zauważyłam a teraz dwa ostre miejsca. Tatus z radosci postawił w pracy szampana ze synus ma zabki

Czesc Dorociu miłego dzionka. Co do zbaków to nasz pediatra mowił ze roznie nawet w 2 miesiacu niektóre dzieci maja, z mojej ksiazeczki zdrowia wynika ze ja miałam zeby jak miałam 14 tygodni czyli 3 miesiace i 2 tygodnie wiec sama widzisz. Biedna Olivcia my prawie cała noc nie spalismy

Ate oczywiscie ze tak . Roby cosssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jestem za

To ja proponuję gdzieś gdzie można dojechać metrem, bo my bez prawka... :-(Już pisałam chyba o Polach Mokotowskich jak będzie jakiś cieplejszy dzień. Tylko ja się rozpisałam do końca marca raz w tyg na rehabilitację, więc też nie możemy każdego dnia.

Jakieś inne propozycje? Termin? :-) :-) :-) Super jak się uda!!!

wanilia79 a to Szymek ma jakieś uczulenie? Bo jakoś nie mogę doczytać skąd te krostki? Jak go karmisz piersią spróbuj wapno wypić.
Aneta chyba tak, tylko nie wiemy na co, bo cokolwiek by niejadł i tak krostki pojawiają się, czasem znikają i tak w kółko.
A co powiedział lekarz na zaparcia?

A ja wczoraj zaliczyłam fryzjera. Babka się załamała jak jej pół zlewu kłaków zostawiłam. Kazała mi iść do dermatologa...no na razie to kupię sobie moze specjalne witaminki na włosy bo koncze to opakowanie falvitu co mam. Podciełam włosy do ramion. Z przodu dłuższe a tył do ramion;-)Jak będzie fotkowy to wkleję;-)
Kaka zrobilas się jak swego czasu Victoria Beckham? Wow ;-):-p a może zamiast łykać jakieś świństwa kup w aptece szampon dermena, u mnie jakby pomógł, bo włosy już nie lecą tak katastroficznie :tak::tak:
CZesc Dziewczny witam srodowo. Noc koszmar ale wiecie co sie okazało ANTOSIOWI PRZEBIŁY SIE WRESZCIE 2 ZABKI OSTRE DZIASEŁKA.
JEST JUZ DYZYM FACETEM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga wow gratuluje, teraz dopiero zaczną się zaje......te zdjęcia z usmieszkami i ząbkami na wierzchu :-)

A dzis na 17/18 jestem umowiona z kolezanka na miescie sama bez Oliwi i bez M wiecie takie babskie gadanie Ona tez bedzie sama Juz sie nie moge doczekac :-)
M zostanie z mala a ja wybywam :-)
Dorota, miłego popołudnia :tak:

Dziękuję w imieniu mojej Lenki:tak:

Dorotka no to miłego wieczorka

Co robicie dziś na obiad???????????
Ula, Domi gratuluję ukończenia 4 miesiąca dla Waszych córeczek, mój Szymek wczoraj skończył 4.
A na obiad? czekam jak mi M przywieźie tortillę z Mc D... ;-):-p:-p:-p

Szymek właśnie śpi po ćwiczonkach, a ja mam chwilunię na BB,pogoda barowa, ale chyba po południu wyjdziemy na trochę, chyba, że będzie strasznie wiało.

Kupiłam bodziak z podpisem "Kocham Cię tatusiu Szymuś" na walentego, ale jeszcze jakiś drobiazg ode mnie też by się przydał, może macie jakiś pomysł?

Wanilia- dla Szymusia tez gratulacje, ale te nasze dzieciatka szybko rosna:tak:
A co do Walentynek to ja tez jeszcze nic nie wymyslilam:no:

reklama
Narazie zobacze jak zadziała ten skrzyp polny;-)
Poprasowałam, wstawiłam kolejne pranko i juz mi się nic nie chce...no może spać mi sie chce.
Na obiadek dzis warzywka z patelni...

Gratulacje z okazji 4 miesiaca...i z okazji nowych ząbków. Matko jak ten czas leci...jeszcze troche i roczek będziemy pierwszy obchodzić;-):tak::-D

Do góry