reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
GRATULACJE dla wszystkich 4- miesięczniaków :) i dla ANTOSIA- 2 ząbki woow!! My dopiero co wstaliśmy- Adaś zasnął wczoraj przed 8, o 11 dostał flaszeczkę i tak pociągnął do 5:30- aż M nie mógł się nadzwić, a właśnie wstawał do pracy. Potem znowu spanko- jakoś do teraz- jeszcze radosne okrzyki na powitanie do karuzeli :) Tylko że musiałam go całkiem przebrać, bo pieluszka nie wytrzymała ( a na noc i tak zakładam mu nr 4 Huggies). U nas pogoda w miarę ładna (czyt. nie pada i nawet czasem wyjży słonko) więc spacerek murowany. A wieczorem- któraś z was pisała o górze prasowania-... ja mam 3 pralki samych Adasiowych ciuszków... Oj ciężko będzie :p

GRATULACJE DLA LENKI I WERONISI ZA SKONCZENIE 4 MIESIACA :-)
AGA przestan nas przepraszac To nie twoja wina Ty nic zlego nie zrobilas A to ze dzielisz sie z nami to dobrze bo po to tu jestesmy :-)
Dzis ma przyjsc ta wlasnie kolezanka ???????
ANNA usmialam sie z tym brzuszkiem malej :-)
KAKA czekamy na fotki Ja zdjeiowy mialam w ulubionych i nadal go tam mam :-)

U nas Oli wstala Wiec chcialam dac jej jessc bo juz yla jej godzina a ta mi plula i nie chciala Wiec wsadzilam ja do lezaczka i umylam sie Posprztalam w sypialni Pozniej mleczko i zabwa pelno usmiechow Pozniej mata a ja dalej sprzatanko Teraz spi na macie a ja zjadlam sniadanie wlasnie I czekam na nianie bo jednak ma przyjsc zaraz bo jutro zostaje z oliwia sam od 7 do 15 (ja jade z M na jego rozprawe moze czegos ciekawego sie dowiem czyt.kolejne kity M )

A dzis na 17/18 jestem umowiona z kolezanka na miescie sama bez Oliwi i bez M wiecie takie babskie gadanie Ona tez bedzie sama Juz sie nie moge doczekac :-)
M zostanie z mala a ja wybywam :-)

Aga aha zapomnialam pogratulowac zabkow :-)

Wczoraj w szpitalu rozmawialam o zabkach z pania doktor i mowila ze u Oiwi jeszcze dosc daleko Ale jej zdaniem to zadkosc ze dziecku zeby wychodza po 3 miesiacu gdzie u nas juz sie tak zdarzylo i to nie jeden raz :-)
Jej zdaniem po pol roku dopiero Nie wiem czy ona jakas niepoinformowana czy jak :-)

Dorotko udanej pogawędki w babskim gronie - takie spotkania są potrzebne.

Ja zaraz zmykam na spacerek ... ale mały jeszcze śpi i nie chcę go budzić.
Właściwie to jego rytm dobowy się już ustabilizował chyba.
Od ponad dwóch tygodni zasypia mi w dzień między 10.30 a 12.00 na spacerku i po południu między 16.00 a 17.00 czasem 18.30

Gratulacje dla dzieciaczków, które skończyły dziś 4 miesiączki - u nas jeszcze 5 dni i też 4 za nami hehhehe.

Oki mykam przebrać się i na spacerek czas ruszać - w miarę ciepło bo 6 st. C ale słoneczka brak - czasem się przebiję przez chmurzyska.

Do popołudnia.

Tak przebiły mu sie 2 moze jede wczoraj a dzis 2 nie wiem bo ostatnio sprawdzałam w niedziele a od niedzieli jest koszmarnie marudny i płaczliwy. Wiec moze napierw jeden a potem 2. Teraz sa dwa ostre miejsca

reklama
Do góry