reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Danna witaj;-)

U nas nocka taka sobie. Teraz Hani śpi...zobaczymy jak długo. Nad ranem zrobiła mega kupę i pizamka poszła do prania;-)

A ja wczoraj zaliczyłam fryzjera. Babka się załamała jak jej pół zlewu kłaków zostawiłam. Kazała mi iść do dermatologa...no na razie to kupię sobie moze specjalne witaminki na włosy bo koncze to opakowanie falvitu co mam. Podciełam włosy do ramion. Z przodu dłuższe a tył do ramion;-)Jak będzie fotkowy to wkleję;-)

danna skąd w lubuskim??
Anna pilnuj by spał na boku
dorotka może odregowała szpital??
kaka ale zaszalałaś, czekam na fote

Mały nie dał nam wieczorem filmu obejrzeć, może dzisiaj się uda, a spał od 23 do 7 cyc i jeszcze do 8.30, ja zaraz mykam na cyca. Nie wiem jak dzisiaj będzie ze spacerkiem bo u mnie snieg sypie chyba polece do lasu.

Witam i ja.
Wyspałam się i śniadanko już zjedzone.
Zrobiłam też już zupkę.

Pozostał spacerek i .... sterta prania do wyprasowania.

CZesc Dziewczny witam srodowo. Noc koszmar ale wiecie co sie okazało ANTOSIOWI PRZEBIŁY SIE WRESZCIE 2 ZABKI OSTRE DZIASEŁKA.
JEST JUZ DYZYM FACETEM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzis czekam mnie wizyta kolzezanki .
Strasznie smutno wczoraj zrobiło sie u nas na forum. pRZEPRASZAM ZE WYWYOŁAM TAKI TEMAT ALE PO PROSTU DZIELE SIE Z WAMI.

MIŁEGO DZIONKA !!!!!

WITAM NOWA MAMUSKE PAZDZIERNIKOWA

Aguś nie masz za co przepraszać - po prostu chciałaś podzielić się smutną wiadomością z nami.
Gratulacje dla małego - no teraz to już może "gryźć"

Dzieki Magdziuniu. Ne wiedziałam ze tutaj jest tak wiele dziewczyn z tak wielkim ciezarem i ze wywołałam wspomnie te bolesne. Wiem ze zadne slowo nie odzwierciedli tego co czujecie . Przepraszam.

Witam z rana ;-).
pptqa- Dziękuje za radę :tak:.
agamir - gratulację dla Antosia za nowe nabytki :tak::-).

U nas nocka w miarę spokojna.. O 5 rano obudziło mnie głośne burczenie dochodzące z brzuszka Młodej.. :szok:Spała i tak jej głośno sobie burczało.. :tak:Wzięłam ją, przeprałam, nakarmiłam - na śpiocha :tak:i odłożyłam z powrotem do łóżeczka.. Spała tak do 10-tej :-). Teraz ogląda wiadomości i komentuje wydarzenia na świecie :tak::-D.

M wrócił przed 7 z pracy, zjadł śniadanie i jechał dalej.. :-(Biedaczek. Pewnie wróci padnięty.

Dobra kończę, bo muszę ogarnąć w mieszkaniu.. Mam w nim taki syf, że aż szkoda gadać.. :zawstydzona/y:Mam nadzieje, że w miarę szybko się z nim uporam.., a nawet nie wiem od czego by tu zacząć.. :szok::szok::tak:.

Miłego dnia Kochane ;-) i do później..

Dzis kończymy 4 miesiące!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noi gratulacje dla Weroniki bo ona też dziś:tak:

Dzieńdoberek:-) u nas znowu dziś słońce, Karolinkę odwiozłyśmy do szkoły i mała w aucie zasnęła więc ją przenioslam do łóżeczka i śpi, w nocy 10 godzin przespała:-D więc super.
Lenka ma katar strasznie furczy na nosku ale ona sobie nic z tego nie robi, pluje na potege:-D i smieje sie:-D
Dzis ide do ksiegowej po swiadectwo pracy noi nastepnie, moze w przyszlym tygodniu do biura zarejestrowac sie jako bezrobotna:tak:

Agamir gratulacje dla Antosia
Anna ja tez musze sprzatac wczoraj zrobilam dół a na dzis góra została, a u K aroliny to mi zejdzie dłuugo:tak:
Magda no idz do tego slepu po tak ważną rzecz jak lody:-D
Dorota ja tez mysle ze Oliwce sie przypominalo to co przeszla wszpitalu i dlatego tak plakala

reklama
Do góry