reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Justynka piękny:-:)-(
Ja mam dwa takie ANIOŁKI, ale teraz mam dwie wspaniale córeczki więc nic więcej do szczęścia nie potrzebuję....... kocham je ponad wszystko....

Ulu nie wiedzialam ze masz 2 aniolki :-(
JEJKU DZIEWCZYNY ALE TU SIE SMUTNO ZROBILO :-(

Moja niunia budzi sie wlasnie z drzemki Ja juz jestem strasznie zmeczona tymi dzisiejszymi przezyciami

No jestem już po pracy:-)mimo że wstałam po 4 a szlam spac po 1:baffled: to nie czułam zmęczenia i praca miło i szybko mi minęła:tak:
Moja Weronis poszla spac po 19 i spała do 8 rana!!

Kurcze dziewczyny az serce sciska jak czytam co piszecie o tych stratach dzieci:-:)no:

A co z tymi naszymi wątkami Czarna napisz mi jak teraz sytuacja wygląda??bo ja już nic nie wiem:no:nie mam ich u siebie i co to byla za historia że tak sie stało bo wczoraj pisałaś że to cos Twojej w tym winy ale nie doczytałam co tak naprawde sie stało:sorry2::-p

A dzis dostałysmy kolejna paczke z kaszkami, mleczkiem , obiadkami, deserkami oraz musem no i mlekiem po 4 m-cu :-Dfajnie tak dostawać prezenty tylko szkoda ze to probki:-p
Dorotko dzielne byłyście :tak: i ja to przechodziłam dwa razy!!a wyniki napewno bede dobre!!:tak:
Domi wsio jest opisane na watku zamknietym;-)

jak wy ryczycie po tym wierszu to ja go nie czytam:-p Ja też mam swojego aniołka, czas leczy rany i nie chce tego rozdrapywać:no:

No wiec załatwiłam już chrzest, choć nie do końca bo sobie zażyczył zaświadczenia od chrzestnych tzn z ich parafii. Ja wiedziałam o tym ale ostatnio dawałam przed samym chrztem a teraz już chce:sorry2:

reklama
oj chyba mamuski kapia i usypiaja;-)moj wlasnie zrobil mi jazde ale juz zasypia na szczescie;-)mam nadzieje ze juz dzisiaj bedzie spokoj bo jak tak dalej pojdzie to zostane alkoholiczka:-Dcodziennie po takiej akcji malego pije piwko i schodzi ze mnie wszystko.
posmarowalam go ta mascia ze sterydami i czekamy:tak:4 dni mam go smarowac.gorzej jak nie pomoze:baffled:i jakos mam przeczucie ze nie pomoze...pesymistka ze mnie.

Do góry