reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Chciałam Wam powiedzieć...kupiłam ksiazeczkę hani: pierwsze słowa. W ksiegarni oglądałam pobieżnie: był dom, kot itp...ale w domu jak sie przyjżałam blizej to mnie rozmieszyła, że na pierwszej stronie jest: łóżeczko dziecięce...Z tego wynika, ze takie będzie 1 słowo mojej córci.:nerd:

Uch... Dziewczyny. Ale mi się zaległości narobiło... Ale połowa to widzę, jakieś problemy techniczne.

Wracając do sprawy kredytu, to nam to na dobre wyszło, że w pln, bo zarabiamy w eu a ostatnio złotówka w dół idzie więc jesteśmy do przodu.

Malena gratuluję egzaminu! Chyba się sama kopnę w cztery litery i przysiądę do książek...

Dorotko to naprawdę super, że nie musicie siedzieć w szpital. Szkoda mi tylko Oliwi przy jutrzejszym badaniu. Upieraj się przy znieczuleniu jak możesz. Mój brat to miał robione jak miał 12 lat i pamiętam jak strasznie krzyczał. Ale u chłopców to ogólnie fatalnie z tym badaniem:no:

Minisia fajnie, że w pracy dobrze i w rytm wpadliście. Mi szefowa powiedziała, że w sumie nie będzie miała pracy dla mnie od kwietnia, i że może sobie na wychowawczym posiedzę jeszcze (bezpłatny:baffled:), albo poszukam pracy bliżej okolic gdzie mieszkam (tylko, że żłobek mam pod nosem starej pracy i już prawie zaklepany) i aż mi się odechciało wszystkiego. No ale zgodnie z przepisami musi mnie wziąść. Ale jak już się ułożę z pracowaniem i żłobkiem, to poszukam czegoś innego. Albo swoją firmę otworzę?? Ech, sama nie wiem co robić...

A ja, tak, rodziłam w październiku. :tak: Teraz Tuśka nas zamorduje tymi przewrotkami, bo nawet o 3 nad ranem sobie przypomniała, że to potrafi i nas budziła. No i się rozgrymasiła, bo chciałaby już - nie wiem co - pobiec gdzieś? A tu dupa...

Kaka, ale Hanka kudłata:-D Fajowa.

CZARNA luz Tzn moze jakos ci to kiedys wybaczymy :-p
EVELAJNA to i ja zycze powodzenia aby z praca lub firma wlasna sie poukladalo :tak:
KASIU wiesz moja decyzja to kroczkami idzie No ale moze zajde tam gdzie trzeba:rofl2:

Ze mnie sie leje jak z kranu Fuj @ jeszcze nigdy w zyciu takiej nie mialam N pewno bedzie z tego ANEMIA bo krwawie jak zazynana swinia (nie ublizaja temu zwierzatku oczywiscie)
M polazl gdzies ale mam go w D....
Jak wroci zajmnie sie mala bo ja jestem dzis strasznie zmeczona Pozno poszlam spac i wczesnie na nogach I wogole cale te stresy

Boje sie jutro tego badania ale coz zrobic Licze ze Oliwia bedzie dzielna i szybko zapomni .Podobno zaloza jej wenflon a to juz jest okropne dla takiego dziecka i dla mnie I tam jej beda podawac cos uspokajajacego I mam nadzieje przeciwbolowego

Witam wieczorowo.
Matko kochanuśka co tu się dzieje - wpadłam na zamknięty a tam go nie ma.
Wertuję całe BB i co ... :no::wściekła/y: ... rano jeszcze był.
Ale spokojnie ... może uda się przywrócić.

Minisiu fajnie, że jesteś no i ciesze się, że w pracy dobrze idzie.
Ludzie to tylko ludzie i trzeba uważać co się mówi - najlepiej o pogodzie porozmawiać.

Dorotko - przytulam i masz prawo ułożyć sobie życie na nowo. Zasługujesz na szczęście.
A ciesze się, że nie musisz iść z Oliwią do szpitala.
Będzie dobrze - zrobią posiew moczu, cystografię i wszystko się ułoży.

Malenko gratki za egzamin - zdolniacha z Ciebie a tak się martwiłaś.

Czarna wybaczymy, wysłuchamy i jeszcze ... na piwko skoczymy coby oblać ponowne powstanie wątku :-p;-)

Asiu to fajnie, że słoneczko było u Ciebie.
U nas pochmurno a rano jeszcze świeciło niemrawo przez chmurki.

Ja dziś byłam na spacerku i zakupiłam taki gryzak dziąsełko gummy firmy Tommee Tippee - fajna sprawa.
Polecam

Idę poczytać co napisałyście na innych wątkach.
------------- DOPISANE
No i na zdjęciowym nie mogę nic napisać pewnikiem jak i wy wszystkie.
Ech ... ale dzieciaczki śliczniusie.

Asiu wczoraj też widziałam tam przy tym naszym zamkniętym wątku 40 odwiedzających ... hmmmm.

Ostatnia edycja:
zaraz poczytam ale nie mam okienka odp na zamknietych:(, i wogóle jak odswieżyłam to mi wcieło wątek

Pati ja tam nie mogę wejść - to znaczy na zdjęciowy weszłam, pooglądałam dodane jeszcze dziś zdjęcia ale nie mogłam dodać komentarza.

A wątku zamkniętego to już wogóle tam nie mam :wściekła/y:

reklama
Do góry