blond_20
Czarownica
oj przepraszam...zauwazylam.Witam mamuśki!
Przepraszam,że się nie odzywałam kilka dni ale musiałam jakoś zorganizowa sobie to wszystko:-) i myśle, że już jakoś pomały mamy rytm utarty![]()
W pracy z dnia na dzień coraz bardzie mi się podobapoznaje coraz więcej koleżanek które jak narazie są miłe ale wszystko wyjdzie w praniu
Nocki przetrwałam dzielnienawet spać mi się nie chciało taki zapierdziel tam jest
ale dobrze czas przynajmniej szybko leci
Teraz siedze w domku bo dzis drugi dzien wolnego po nockach a jutro na rano i o 5 musze wstac a to będzie bolalo:-blink:
mąż w pracy a ja w domku to mi doskwiera ale co tam wczoraj spędziliśmy miły wieczór przy winku;-)
Dzieciaczki chodza do szkoly i przedszkola choroby poszly w sina dal mam nadzieje ze na długo!!!
Wika ukonczyła pierwsze pólrocze z BDB ocena
Nie wszystko nadrobie za co PRZEPRASZAM
Dorka co wyszlo z tym gosciem??bo nie moge znalezc postu na ten temt wiesz jak net dziala bo masz ten sam problem:-( A za Oliwcie i jej wyniki trzymam kciukija z Matim i Wika mialam to badanie i oboje chodzili do nefrologa chyba ok 2 lat ale wszystko było ok i juz po badanie okazało sie ze nie cofa sie mocz ale bakterie trzeba bylo zwalczyc co tak dlugo trwało
Blond tez tak czasem mam z tym nosem
Wanilia i jak z okiem??
ciesze sie ze w pracy Ci sie podoba
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
no i gratki dla Wiki!!!!!;-)