reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam wieczorowo:-)
Cały dzień zabiegany, rano mały terrorysta nie dawał mi się ruszyć a potem poszłam na spacer 2,5 godzinny bo spotkałam koleżankę na spacerku ze swoją księżniczką.
czarna79 super że przeprosiny przyjęte.:tak:
minisia cieszę się że w pracy coraz lepiej. Początki zawsze są najgorsze. :nerd: Gratuluję dobrej organizacji dnia i życzę dużo sił w pokonywaniu wszystkich przeciwności dnia codziennego. :tak:
malena81 gratuluję zdanego egzaminu!:-)
dorotka cieszę się że nie musicie z Oliwką leżeć w szpitalu. A będę trzymała kciuki żeby malutkiej nie bolało to badanie.:tak:
kaka82 Hanula ładnie trzyma główkę na macie:tak:
Marma cieszę się że weekend udany:-)
magdziunia a smarujesz malutkiemu czymś te dziąsełka?
Dobrze że nie widziałam tego na bieżącą co się działo z tymi wątkami zamkniętymi bo chyba bym nerwa złapała.:baffled:
Nasz Kuba zasnął po 19 i jeszcze śpi, coś czuję że będzie wesoło w nocy:rofl2:

reklama
Izunia już słodko śpi, mam nadzieję, że przynajmniej do 6...
Byłam dzisiaj u rodziców i strasznie się z ojcem pożarłam.
Koniec końców powiedział mi, że nie życzy mi niczego dobrego, bo na to nie zasłużyłam... czy jakoś tak.
Strasznie mnie to zabolało. Jestem jego jedynym dzieckiem i staram się jak mogę, nigdy ze mną większych kłopotów nie miał, a całe życie tylko be i be, co jakiś czas obraża się śmiertelnie na mnie i każe się przepraszać i korzyć.
W końcu przestał się z tej złości na mnie nawet do Izuni uśmiechać.
A to wszsytko dlatego, ze ja nie chcę organisty na chrzcie (będziemy mieć osobną mszę, bo mam Wuja księdza i on "musi" odprawiać :crazy:) bo strasznie fałszuje i trzeba mu zapłacić dwie stówy, a mój ojciec chciałby.
A że ja mam niewyparzony ozór... to się pokłóciłam :-(

I tak się z innej beczki zastanawiam: skąd ja będę mogła podejrzewać, że jestem w ciąży, skoro jeszcze okresu nie miałam, a teoretycznie mogę być...
Czarna chyba miała podobną sytuację i pisała coś o odrzucaniu cycka...
O ile dobrze pamiętam. Przecież nie będę co parę dni testów robić... :tak:

I kryzys firmę męża dopadł. Ciężkie czasy. Nic tylko dziecko robić następne i z ZUS-u żyć... jakoś mi tak smutno się zrobiło, i pogoda do d....
Dziękuję za gratulacje! Jak mi nie chcą 5 dać, to im grożę Dzidzią Izią ;-)

Zdrówka dla dzieciaczków!
Chyba się już pytałam ale nie jestem pewna.
Nie ma ktoś laktatora Avent odsprzedać?

Ojojoj się porobiło :crazy:
Czarna pomyłki się zdarzają, ale jak widać ciekawscy tylko na nie czekają :baffled: A kysz wścibiającym nosy tam gdzie nie trzeba!!!

Witam mamuśki!

Przepraszam,że się nie odzywałam kilka dni ale musiałam jakoś zorganizowa sobie to wszystko:-) i myśle, że już jakoś pomały mamy rytm utarty:tak:
W pracy z dnia na dzień coraz bardzie mi się podoba:tak: poznaje coraz więcej koleżanek które jak narazie są miłe ale wszystko wyjdzie w praniu:baffled:
Nocki przetrwałam dzielnie :tak: nawet spać mi się nie chciało taki zapierdziel tam jest:-pale dobrze czas przynajmniej szybko leci:tak:
Teraz siedze w domku bo dzis drugi dzien wolnego po nockach a jutro na rano i o 5 musze wstac a to będzie bolalo:-:)blink:
mąż w pracy a ja w domku to mi doskwiera ale co tam wczoraj spędziliśmy miły wieczór przy winku:-p;-)
Dzieciaczki chodza do szkoly i przedszkola choroby poszly w sina dal mam nadzieje ze na długo!!!
Wika ukonczyła pierwsze pólrocze z BDB ocena:tak:

Nie wszystko nadrobie za co PRZEPRASZAM
Dorka co wyszlo z tym gosciem??bo nie moge znalezc postu na ten temt wiesz jak net dziala bo masz ten sam problem:-( A za Oliwcie i jej wyniki trzymam kciuki:tak: ja z Matim i Wika mialam to badanie i oboje chodzili do nefrologa chyba ok 2 lat ale wszystko było ok i juz po badanie okazało sie ze nie cofa sie mocz ale bakterie trzeba bylo zwalczyc co tak dlugo trwało:baffled:

Blond tez tak czasem mam z tym nosem:angry:
Wanilia i jak z okiem??
Witaj Domi! taka zabiegana i jeszcze dopatrzyłaś, że ja mam jakiś mini problem z okiem ;-)już jest lepiej :-):-):tak: dziękuję i cieszę się, że każdy dzień w pracy jest coraz lepszy. Dzielna z Ciebie mama, wiadomo było, że sobie poradzisz, choć łatwo nie jest.

Była dziś u nas koleżanka, która urodziła synka tydzień wcześniej. Posiedziałyśmy, pooglądałyśmy te nasze pociechy, oczywiście musiałyśmy porównać, który dłuższy, grubszy, jak się bawi itd, :-D:-D:-D jednym słowem fajnie. A najlepsze było na koniec, jak się obaj rozwrzeszczeli i nijak ich nie można było uspokoić :-D. Uświadomiłam sobie, jak przesrane mają mamy bliźniaków :szok::tak:. Zdublowana miłość, ale i obowiązki.

Idu spać, a jutro wizyta u neurologa z malutkim.

Witam!!Wkońcu dorwałam się do łaptopa;-)mam zaległości na BB:-(tyle wydarzyło się przez te 2,5dnia jak mnie tu nie było i u Was i u mnie...ehhh Zrobię to chyba w skrócie,ale na początek:

dorotkocieszę się bardzo,że Oliwka nie musi być w szpitalu...naszczęście jest jeszcze na tyle malutka,że nie powinna pamiętać tych badań...Przykro,że musiałaś posunąć się do pozwu,czasem lepiej się rozstać niż dusić się wspólnym powietrzem...

kaka28 jak tak patrzę na Twoją niunię,to muszę powiedzieć,że pasuje do mojego Mikiego,mają tą samą trendy fryz-->iroko-ko:-)

anai to chyba ty pytałaś się niedawno o tą szczoteczkę silikonową na dziąsełka...dziś byłam u dentysty i powiedziała,że jak najabrdziej można już teraz masować nią dziąsełka,a do 2 roku myć nią ząbki,ale bez pasty

A teraz mały skrót moich wydarzeń:

Sobota-->obiadek u cioci,no i było fajowo,tak rodzinnie,aż zachciało mi się do roziców;-(a wieczorek TRAGEDY...przyszedł znajomy mojego M z żoną i 3 letnim synkiem,wszystko może by i było fajnie gdyby nie to,że ten kolega UDERZYŁ DZIECKO W GŁOWĘ jak dorosłego człowieka,a mały nic takiego nie zrobił tylko nóżka mu się poślizgnęła i spadł z kanapy:-(co za po(tiiiiiiT)facet,mówię Wam...do tego WSZECHWIEDZĄCY w każdym temacie,poprostu porażka:-(nigdy więcej takich gości...jak karmiłam do snu Mikiego,to aż się trzęsłam:-(

Niedziela-przyleciał teściu,więc niedzielny obiadek u teściowej,a wieczorkiem padłam usypiając Mikiego...ehhh

Dzisiaj- rano wizyta u dent,a po południu pojechaliśmy odwiedzić znajomych,którzy mają 5 tyg.starszego dzidka..było super do póki Miki nie przestraszył się szalonych pisków i krzyków kolegi i juz wizyta do kitu,nie chciał się uspokoić,nawet w samochodzie był ryk,co mu się nie zdarza,a teraz śpi,zobaczymy jak długo...i chyba sobie otworzę Karmi i chlusnę sobie,a co:-)

Marma tak:)
Dorotko trzymam kciuki by mała była dzielna
poczytałam ale nie dam rady nadrobić miałam zakrecony o pracowity dzień ale jestem w końcu nadrobiłam i idu czytać reszte, widze ze dużo się dzis działo

Nio zauważyłyście mnie :-)
Malena ja miałam ten laktator i NIE POLECAM poszukaj opini o nim nie są pochlebne:no: ja po 21 wysłałam meza na dyzur do apteki bo mój laktator nie nadawał sie do moich piersi!!Pani w aptece powiedziala ze to czesty problem z Aventem nie do kazdej kobiety sie dopasowuje!
Marma jeju Twoje słoneczko ma już ząbka!!:-DSUPER GRATULACJE!!
Jakiejs mamusi maluszek juz tez ma?

Hej BLOND napisz mi jak to sie robi z tym Y i Z bo mnie juz kre zalewa!!pisalas cos o ctrl i alt ja wciskam i nic!!!!!!

Moja niunia usnela przed 8 i spi do teraz co jest dziwne bo powinna a 21 pic pewnie pobudka o 4 albo lepiej hihi ale ja po 4 wstaje do pracy:baffled:
DOBRANOC

Ostatnia edycja:
reklama
A mi się wydaje ze już są zamknięte nasze wątki. załozyłam inne konto i ich nawet nie widac:sorry2: No chyba z e ja tylko widzę ze zamknięte:confused:
Dziewczyny sprawcie jeszcze raz;-)

Do góry