reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Najwazniejsze ze zamknietego nie ma...tam było wiecej intymnych spraw.

A ja bym sobie wypiła jakies winko...

No czary mary z tymi watkami

Ja bym sobie jakiegos likiera wypila ale szkoda kasy hihi

AGAMIR jak sie dowiedzialm ze jestem w ciazy wazylam 54 a teraz waze 62 :-(

Wiecie co ja sobie tak patrze ile osob wlasnie przeglada nasz fotkowy.....:wściekła/y:i ile odslon bylo w ciagu ostatnich 20 minut...ponad 40:baffled:szlag mnie trafi chyba....

Asiu admin juz sie tym zajmuje:tak::tak::tak::tak: i jednak to była moja wina. Potem wam wyjaśnie jak będziecie chciały mnie wysłuchać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiecie co ja sobie tak patrze ile osob wlasnie przeglada nasz fotkowy.....:wściekła/y:i ile odslon bylo w ciagu ostatnich 20 minut...ponad 40:baffled:szlag mnie trafi chyba....

kurde, też się wkurzyłam :angry: :angry: :angry:

sorki, że dopiero teraz ale spacer, potem kolezanka wpadła i dopiero poszła niedawno, potem Mari marudziła i zasnęła - pewnie koło połnocy nardobię z czytaniem :-(

reklama
Evelajna my też mamy kredyt na mieszkanie ale wzięliśmy jeszcze w lipcu więc we frankach. Ale spodkałą nas miła niespodzianka bo jak braliśmy kredyt to płaciliśmy rate ok 1700 a jak przyszedł kryzys to raty poszły w górę tak że przedostatnia rata wynosiła ponad 2500:szok:
Ale ponieważ w szwajcarii obniżyli stopy więc i nasz bank obniżył nam libor (chyba tak to się nazywa) i ostatnia rata to niecałe 1700 więc byliśmy w szoku że tak spadło. W sumie to tylko 3 raty były wyższe. Ale jak braliśmy kredyt to liczyli nam w złotówkach to wychodziłaby rata ok 2800:baffled: więc nawet droższy franek nam się opłacał:tak:

ja właśnie zajrzałam na konto i rata za mieszkanie we frankach 700zł :szok: i tak dla nas dużo, bo najniższa jaką płacilismy to była 520zł, ale niby nie jest źle, naszym znajomym wzrosło 500zł :-(

U nas ten libor co pół roku zmieniają i musimy czekać do kwietnia :baffled:
Kate my mamy podobnie.

Dorota super, że impreza się udła :-), jeszcze lepiej ze szpitalem :rofl2: no i gratuluję podjęcia decyzji.

Malena gratuluję sesji i rocznicy :-)

Kaka dobry pomysł ze spacerkiem. Oby się udało.

Minisia WITAJ Super, że samopoczucie już lepsze i w pracy przyjemniej. Gratki dla córci!!!

Nie no to chyba zarty z tymi zamknietymi:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Fajnie i wszystkie nasze tajemnice;-)mozna spokojnie poczytac....

:szok::szok::szok: Co to się porobiło. Ja nic nie widzę w pod forum :no:

My dzisiaj mamy za sobą dwa spacerki. Słonko poświeciło i humor się poprawił. M pojechał na korki, Martyna poszła do sąsiada :rofl2: Mam nadzieję, że nic nie przytarga do domu :baffled: Tfu tfu tfu. Bo jej choroba nie zdążyła się na szczęście rozwinąć.
Ja nadrabiam zaległości i oglądam tv i nie jest to słoń beniamin :-D - dla mnie szok :-D

Do góry