reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześć
właśnie posprzątałam w domu, zrobiłam mini pranie, prasowanko, zaparzyłam kawusię no i zabieram się za czytanie Was :-).
Szymek w leżaczku, ciekawe na jak długo. Dziś pobił sam siebie :wściekła/y: nie spał od 3.30 do rana. Nawet karna mata nie pomogła ;-);-):-p, ani karuzela w łóżku. Normalnie myślałam, że ....nie powiem co myślałam ;-):-p:-D

Tymczasem, lece czytać :tak:

reklama
Czarna, Magda- no wiem ze w Wielkanoc powinno sie byc z rodzina ale szczerze Wam powiem ze u tesciow nie czuje sie prawdziwej atmosfery swiat niby wszystko pieknie ale to jakies takie sztuczne- galop, a przede wszystkim MUS chodzenia do kosciola bo jak nie to obraza,więcej nerwów niż to wszystko warte:no: nawet M woli zostac niz jechac, no a moi rodzice niestety nie zyja juz:no:
Anna22 też byliśmy w listopadzie w PL, bo chrzciny robiliśmy, było fajni bo jeszcze malutka była,,,, gratulacje dla Majeczki!!!!!!
Wanilia no to nie zazdroszcze nocki
Aniaaa- trzymam kciuki za Szymusia żeby było z Nim ok
Malena gratuluję
Czarna dobrze że już pogodzeni

Nasza nocka ok, obudziła się raz o 3.30 zjadła i właśnie słyszę że się obudziła bo gada:-)
Znowu u nas zimno dziś przymrozek byl ale ja już zapaliłam w kominku i tak się przyjemnie zrobiło,
jedziemy oglądać dziś wieczorem dom bo po pierwsze trochę taniej niż ten w którym teraz mieszkamy a po drugie jest naprzeciwko szkoły do której chodzi Karolinka i byłoby super tak blisko mieszkać ale zobaczymy, z zewnątrz nie wygląda zbyt pięknie:no:

Ulu no to teraz ja juz rozumiem dlaczego nie chcesz jechac na swieta do PL:tak:
CZARNA to fajnie ze przeprosiny przyjete :tak:
ANNA gratki dla Majeczki za skonczenie 4 miesiaca ;-)
MALENA gratuluje zdanego egzaminu:tak:
ANIAAA 3 mam kciuki za wynik moczu ;-)

Dziekuje dziewczyny za kciuki Przydaly sie NIE MUSIMY LEZEC W SZPITALU :tak::-D:-D:-D:-D
Pobrali jej mocz do badania Na szczescie Oliwia szybko i duzo nasikala Dzis bedzie wynik Zadzwonie po wynik i zapytam sie czy jest ok A jutro na 8,30 mam z nia przyjsc na badanie Cystografia Czy jakos tak CHODZI O COFANIE SIE MOCZU pytalam tej lekarki ze tylko to badanie jej zrobia Z tym wynikiem albo pojdziemy do odpowiedniego lekarza NEFROLOG czy jakos tak Od siuskow hihih I on bedzie decydowal Ale musimy czekac na jutrzejsze badanie I albo wynik bedzie jutro albo w srode

Jejku ale sie ciesze ze nie musimy lezec A dlatego ze w szpitalu jest jakis wirus Wiecie chorobsko i nie chca aby ona jeszcze to zlapala

U nas super Oliwia zasnela ubrana i spala az do momentu jak ksiadz zaczal polewac ja woda Po polaniu patrzala oczkami jak zaczarowana Nawet nie chcialo sie jej mtugac oczkami i po kilku minutach zasnela Taka moja kruszynka grzeczniutka :tak:Na imprezie tez byla grzczniutka Teraz troche marudzi ale to ze zmeczenia Zaraz M ja bedzie usypial
Dorotka gratulacje dla Oliwki :-)

Anna - my też dość chłodno chowamy Szymka.. w mieszkanku mamy 18-19,5 stopnia, a Małego cieńko ubieramy...spacerki codziennie...zależy nam bardzo, żeby Mały był zahartowany, gdyż mamy zamiar wciągnąć go w nasz zwariowany tryb życia...
..
Ania ja przy 20 trzęse sie jak galareta, a co dopioro mały :szok: podziwiam Cię!

Mam nadzieje, zże sie dorobimy kiedys laptoka i sie skonczą sprawy kablowe;-)
.
Kaka oby! u nas laptok i tak wszedzie kable :baffled:

Czarna, Magda- no wiem ze w Wielkanoc powinno sie byc z rodzina ale szczerze Wam powiem ze u tesciow nie czuje sie prawdziwej atmosfery swiat niby wszystko pieknie ale to jakies takie sztuczne- galop, a przede wszystkim MUS chodzenia do kosciola bo jak nie to obraza,więcej nerwów niż to wszystko warte:no: nawet M woli zostac niz jechac, no a moi rodzice niestety nie zyja juz:no:
Ulu wszystko jasne, Twoja rodzina to M i córcie i nie ważne gdzie spędzicie święta, ważne zebyście byli razem.

Dziekuje dziewczyny za kciuki Przydaly sie NIE MUSIMY LEZEC W SZPITALU :tak::-D:-D:-D:-D
Dorotka super! żeby jeszcze wyniki były dobre, zaciskam łapki!! :tak:

Malena Ty kujonico!a tak narzekałaś, że nie chce się uczyć, trele morele już teraz nie uwierzę Ci ;-):-p Gratuluje 5. :-)

Aniaaa trzymam kciuki za dobre wyniki posiewu! Dobrze, że z kupkami już lepiej, a na buzi coś wyskoczyło w tym czasie co były kupki piankowe?

U nas na obiad dziś rosołek a u Was?

Coś mi się w oko zrobiło, całe czerwone i ropieje, wpuściłam krople, ciekawe czy pomoże, bo strach się ludziom pokazać :crazy:

MAGDASF1 wlasnie wiem ze ty pisalas kiedys o tym mi lekarka mowila ze ona podczas tego badania dostaje dozylnie cos na uspokojenei Mam nadzieje ze Oliwi bedzie dzielna
A Zosi wyszlo ze cofa sie jej ten mocz ??????
NA LEKARZACH NAPISALAM ABYSCIE MI O TYM NAPISALY TE KTORE SIE ZNAJA ALE MOZE BYC I TUTAJ :tak:

A u nas pierwszy spacer bez płaczu tralalalalalalalaaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wyniosłam ja z domu na śpiku:tak::-D
Jutro powtórka...jak załapie będzie cudnie:tak::-D

A ja czekam na gości...mogli by być bo mi sie kawy chce;-)

Witam poniedzialkowo! Moj komputer dajej popsuty- dlatego trudno mi pisac skladnie... No ale... DOROTKA ciesze sie, ze mala nie musiala zostac w szpitalu no i extra, ze byla tak a grzeczna w kosciele! Ja planuje chrzciny na wielkanoc, ale Adas grzeczny nie jest, wiec strasznie boje sie kosciola... Teraz korzystam z 5 min wolnosci bo zasnal.... A przed chwila dzwonil M z pracy, ze ciezarowke nam na powrot zamowil, wiec ciesze sie strasznie ( i boje, ale nie o tym). Dzis w nocy M wstawal do Adasia, wiec nawet sie wyspalam. Szkoda tylko, ze deszczyk pada wiec nici ze spaceru. Wkleilam kilka zdjec na zdjeciowym- poierznie przelaecialm wasze- maluchy pierwsza klasa i takie juz duze wszystkie!!! Ciesze sie, że moge sie juz z wami wymieniac foteczkami- nowe dodam w przyszlym tyg jak w koncu laptopa dostane, bo ten komputer juz naprawde do nieczego sie nadaje. Lece bo maly wstal i pozdrwiam wszystkich serdecznie :)

reklama
Coś mi się w oko zrobiło, całe czerwone i ropieje, wpuściłam krople, ciekawe czy pomoże, bo strach się ludziom pokazać :crazy:
ja jestem lepsza...wyskoczyla mi opryszczka na samym srodku nosa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz caly nos spuchniety i czerwony z bablami:wściekła/y:
u mnie tez 20 stopni zawsze.i malemu nawet lazienki nie dogrzewam jak go kapie.to moze tak go zalatwilam ostatnio...?
my po 40 min spacerku.maly spi.
Dorotka bardzo sie ciesze!!!;-)
Kaka gratki dla Hanuli!!!;-)
ja tez nie mowie ze nie chcialabym miec nastepnego dziecka(no narazie to za bardzo nie mam z kim...) ale w ciazy nie chce byc...i porod, i ten pierwszy miesiac...nieeeeeee....

Do góry